Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

RIVIERA

Valkyrie Dress

Antrekk som er komfortable og luftige er din beste venn når du drar på ferie til varmere strøk. Kjoler laget av lette og behagelige stoffer er praktisk ettersom de kan brukes til både dag- og kveldslooken og dessuten tar de liten plass i kofferten. Valkyrie kjolen fra Osmine af Nor ser ut som en drøm og er superfin over en bikini med et par sandaler og en stråhatt for en avslappet strandlook, eller kombiner den med hæler og noen smykker for en mer elegant kveldsvariant. En annen praktisk ting å ha med seg på ferie er en romslig stråveske. Montecristo sin Seagrass Shopping Bag har nok plass til både håndklær, bøker, solkrem og annet tilbehør du ønsker å ta med deg. I tillegg til sin funksjonelle design, tilfører vesken også en bohemsk og naturlig touch til antrekket.

 

$image.meta.alt

Perfekt stil for avslappet og trendy sommerlook

 

Når det er tid for en velfortjent sommerferie er det viktig å finne de rette antrekkene som både er komfortable og stilige. Enten du drømmer om en solfylt strandferie eller en oppdagelsereise i storbyen, er antrekket avgjørende for å føle deg avslappet og samtidig se bra ut. Utforsk vår guide til ferieantrekk, og oppdag hvordan du kan skape den perfekte balanse mellom stil, komfort og funksjonalitet til årets ferie.

FERIEANTREKK

Sommer ved sjøen

Sommeren ved sjøen i Norge er kjent for sitt varierende værforhold, og det kan være utfordrende å velge riktig antrekk som passer til både solfylte dager og kjølige sommerkvelder. Men med riktig kombinasjon av plagg kan du beholde sommerlooken og holde deg varm gjennom hele sommersesongen.

 

Når solen begynner å gå ned og temperaturen synker er det viktig å ha et lett plagg som kan holde deg varm. Da er Zabidoo Cardigan fra American Vintage et godt alternativ. Den hvite buksen er et allsidig plagg som alltid er like aktuell om sommeren, og kan styles på forskjellige måter, perfekt både til hverdagsbruk og mer festlige anledninger.

 

På solfylte sommerdager der du ønsker å føle deg feminin og elegant, er den luftige toppen Oxana Halterneck fra Gustav helt perfekt. Den kan lett styles opp og ned etter behov. Husk at det viktigste med antrekk til sommeren er at du føler deg komfortabel og kan nyte den norske sommeren uansett temperatur. 

Sommer betyr festival, og på festival er det viktig å kle seg praktisk og komfortabelt, samtidig som mange ønsker å se stilig ut. Når det gjelder stil, er det mange måter å utrykke seg på. Festivaler er steder der man kan være kreativ og våge å skille seg ut. Velg klær med sterke farger som får deg til å føle deg glad og energisk. Bruk gjerne hodeplagg eller andre detaljer for å gi antrekket ditt et personlig preg. Under finner du noen inspirerende ideer til din festivallook.

 

festivalsommer

En trendy storbyferie til sommeren krever både bukser og kjoler. Vi får ikke nok av den hvite buksen som alltid er en favoritt i sommergarderoben og kan brukes sammen med både topper, gensere og skjorter. Palazzo Megalia er en stretchy og behagelig wide leg jeans fra Lois som er perfekt til både dag- og kveldsbruk. Vi har stylet buksen med den kule storskjorten Bex fra Levete Room for en casual chic sommerlook. 

 

Det finnes ikke noe særlig bedre enn å svinse rundt i en ribbestrikket bomullskjole i ukesvis om sommeren. Numbia 4 Dress fra Levete Room er nettopp en slik kjole. Style kjolen med vesten Wesely Waistcoat og smykker fra Enamel for en mer festivelook, eller med en oversized blazer til kontoret.

BYSOMMER

Lenker
Min side