Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

STRIKK

Her finner du deilige strikkegensere og cardigan i merinoull, alpakka, lammeull, mohair-mix og kasjmir fra American Vintage, Neo Noir, Munthe, Gustav, Levete Room og vårt eget merke, Tricot. Synk ned i en god stol med en varm kopp te og hør på vinden som suser forbi.

Hver sesong jobber vi med å utvikle Tricot og vi er stolte av våre deilige strikkegensere og cardigans. Siden 1974, da vi solgte vår første pullover genser i Bergen, har vi utviklet ekspertise innen dette feltet. Strikk til dame, det kan vi. Vi er sikre på at du finner din nye favoritt strikkegenser blant det gode utvalget vi tilbyr av strikk hver sesong.

Visning
LEVETÉ ROOM Ginger 2 T-shirt Turtledove

Ginger 2 T-Shirt er en delikat strikket t-skjorte fra Levete Room. T-skjorten har en løs passform og er designet med et trendy mønster. Style den med det matchende skjørtet Ginger 1 Skirt og et par sandaler for en komplett look. T-skjorten er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230615-353
Fra:
LEVETÉ ROOM Gaba 1 Top star white

Gaba 1 Top fra Levete Room er en strikket T-skjorte i en lett og myk viskoseblanding. T-skjorten har rund hals med et stripete mønster og en løs passform. Bruk den sammen med et langt denimskjørt og et par flip-flops for en stilig sommerlook. Toppen er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på størrelsen.

230607-715
Fra:
AMERICAN VINTAGE Damsville Sweater alaska

Damsville fra American Vintage er en enkel, klassisk strikkegenser med avslappet passform. Den har båthals og lange ermer med lav skuldersøm. Genseren er oversized og normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Kommer også i rosa.

230599-719
Fra:
GUSTAV Shanne SS Knit Multicolour

Shanne er en supersøt strikket topp fra Gustav. Toppen har en avslappet fasong med rund hals og korte ermer. Den har flerfargede striper med lurexdetaljer. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Toppen er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230558-140
Fra:
Sancia The Nelle Knit Top Aspen Toffee

Nellie Knit Top er en herlig strikketopp fra Sancia. Toppen har kryssende ribbestrikk og kommer i en avslappet passform med v-utringning og klassisk polokrage. Bruk den med alt fra jeans til skreddersydde bukser eller skjørt. Toppen er stor i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230625-632
Fra:
Sancia The Liona Dress Aspen Toffee

Liona Dress er en elegant, lang strikkekjole fra Sancia. Kjolen kommer i herlig kryssende ribbestrikk med en avslappet passform. Den har v-utringning, klassisk polokrage, korte ermer og splitt nederst på begge sider. Kjolen er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230624-632
Fra:
AMERICAN VINTAGE Damsville Cardigan White

Damsville Cardigan fra American Vintage er en superkul cardigan i en myk ullblanding. Cardiganen har båthals og lange ermer med fallende skuldersøm. Den kommer i en oversized passform og er normal i størrelsen. Dette er cardiganen som passer til alt! Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230600-10
Fra:
AMERICAN VINTAGE Damsville Cardigan rosace

Superkul cardigan fra American Vintage. Damsville cardigan har båthals og lange ermer med fallende skuldersøm. Den kommer i en myk ullblanding med en oversized passform og er normal i størrelsen. Dette er cardiganen som passer til alt! Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230600-720
Fra:
TRICOT Coco Cardigan White

Coco cardigan fra norske Tricot er en elegant bomullsjakke i perlestrikk mønster. Strikkejakken har rund hals, lukking med hemper og to små frontlommer. Coco har søte detaljer som frynser rundt alle åpningene, samt på mansjettene og over lommene. Den kommer i tre klassiske farger - hvit, marineblå og beige. En supersøt jakke som kan styles både til hverdags, jobb og fest.

230484-10
Fra:
TRICOT Coco Cardigan Navy

Coco cardigan fra norske Tricot er en elegant bomullsjakke i perlestrikk mønster. Strikkejakken har rund hals, lukking med hemper og to små frontlommer. Coco har søte detaljer som frynser rundt alle åpningene, samt på mansjettene og over lommene. Den kommer i tre klassiske farger - marineblå, hvit og beige. En supersøt jakke som kan styles både til hverdags, jobb og fest.

230484-46
Fra:
PBO Thanks Knit Sweater Raspberry

Thanks Knit Sweater fra PBO er en superfin strikkegenser i en nydelig rosa farge. Genseren har høy hals og lange, vide ermer. Det er splitter i sidene med lekre gullknapper. Genseren er kort og kommer i en boxy fasong. Bruk den som den er eller style den med en hvit skjorte under for en bohemisk sommerlook. Genseren er normal til stor i størrelsen. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse S. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230386-336
Fra:
TRICOT Milano Knit Cardigan Blue

Superlekker strikkejakke i et tidløst design fra det norske merket Tricot. Milano Knit Cardigan har rund hals, knappelukking foran med dekorative gullknapper, samt brystlommer og frontlommer. Dette er en elegant strikkejakke laget av eksklusiv merinoull. Jakken har rett passform som enkelt kan styles opp eller ned etter behov. Milano Knit Cardigan kommer i fire delikate farger: blå, nude, navy, og beige melange. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Gjør et stilsikkert valg med Milano Knit Cardigan fra Tricot – den perfekte kombinasjonen av komfort og eleganse.

230482-40
Fra:

 

Ull er gull

Her i nord må vi kle oss etter været og god kvalitet er ikke alltid like lett å finne. Vi er stolte av å ha 100% rene naturprodukter som garantert gir deg den eksklusive følelsen. Det er også viktig for oss at strikk kjøpt hos Deguy varer. Fine Merino Sweater og Rib Merino Sweater med båthals er fortsatt å finne i våre butikker og denne sesongen kommer High Neck Merino inn i nye farger. Dette er gode eksempler på strikk laget i naturmaterialer, med høy kvalitet, som varer. Vi har også laget en klassisk kashmirgenser i naturtoner som passer inn i alle garderober.

Godt utvalg av kvaliteter
Dersom du er en av de som klør av ull, kan vi tilby den deiligste kasjmir-kvalitet i Cashmere Sweater. Du vil fortsatt finne noen fine modeller i lin på salget.

Lenker
Min side