Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

STRIKK

Her finner du deilige strikkegensere og cardigan i merinoull, alpakka, lammeull, mohair-mix og kasjmir fra American Vintage, Neo Noir, Munthe, Gustav, Levete Room og vårt eget merke, Tricot. Synk ned i en god stol med en varm kopp te og hør på vinden som suser forbi.

Hver sesong jobber vi med å utvikle Tricot og vi er stolte av våre deilige strikkegensere og cardigans. Siden 1974, da vi solgte vår første pullover genser i Bergen, har vi utviklet ekspertise innen dette feltet. Strikk til dame, det kan vi. Vi er sikre på at du finner din nye favoritt strikkegenser blant det gode utvalget vi tilbyr av strikk hver sesong.

Visning
NEO NOIR Kiara Knit Blouse Dusty brown

Kiara Knit Blouse er en klassisk strikkegenser fra Neo Noir. Genseren har lange, rette ermer med ribbestrikket mansjett og høy hals. Den kommer i en avslappet og kort passform. Style genseren med det matchende Gisa Knit Skirt for den perfekte høst og vinter-looken.

230237-484
Fra:
BUSNEL Bessie Skirt Black

Bessie Skirt er et kort strikkeskjørt i A-fasong fra Busnel. Skjørtet er detaljert med strukturstrikk, fôr, korte frynser og det ikoniske logomerket på venstre side. Dette er skjørtet som kan brukes til alle anledninger, fra skrivebord til middag. Style skjørtet med Busnel Indra Jacket for en komplett-look. Skjørtet er normal i størrelsen. Modellen er 179 cm og har på seg størrelse 38. Skjørtet er laget i 100% østerisk ull.

230310-99
Fra:
NEO NOIR Gisa Knit Skirt Dusty brown

Gisa Knit Skirt er et lekkert strikket skjørt fra Neo Noir. Skjørtet har kort lengde, elastisk midje med kantebånd og A-fasong. Kombiner skjørtet med støvler og en chunky strikkegenser til hverdags, eller med hæler og bluse for en mer sofistikert look til jobb og fest. Modellen er 176 cm og har på seg størrelse 36.

230236-484
Fra:
GUSTAV Tekla Knit Poncho Blush

Tekla Knit Poncho er en vakker ribbestrikket poncho fra Gustav. Ponchoen har en halvhøy hals og åpning til ermene. Ponchoen kan enkelt styles med en stilig skjorte og et par elegante skinnbukser. Som med alle klær fra Gustav Denmark, representerer Tekla Knit Poncho en sammensmelting av kvalitet og tidløst design. Den er laget av førsteklasses ull som gir ponchoen en luksuriøs mykhet og varme. Med sin avslappede passform og elegante linjer, fremstår den som et tidløst plagg som passer perfekt til enhver anledning. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230280-204
Fra:
NEO NOIR Trudy Knit Cardigan Black

Trudy Knit Cardigan er en søt strikkejakke fra Neo Noir. Jakken har korte puffermer med ribbet mansjett, rund hals og knappelukking foran. Den kommer i en feminin og kort passform. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230235-99
Fra:
GUSTAV Sherry Button Knit Mulch

Sherry Button Knit er en nydelig genser fra Gustav i en deilig myk kvalitet med en blanding av bl.a. ull og mohair. Genseren har et løst snitt med rund hals og trekvartlange vide ermer. Som en ekstra fin detalj har den fine knapper nede på ermene og en fin fargekombinasjon av rosa, mørkebrunt og hvitt. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230278-620
Fra:
GUSTAV Shanne Rib Knit Offwhite

Shanne Rib Knit er en vakker strikkegenser fra Gustav i en deilig myk kvalitet med en blanding av bl.a. ull og mohair. Genseren har et enkelt snitt med rund hals og lange ermer. Den har dekorative stolper med blonder og volanger som gir den det lille ekstra. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230279-11
Fra:
BUSNEL Indra Jacket Marine

Indra Jacket er en av Busnels all time klassiske jakker med en tidløs og feminin silhuett. Designet med et kort snitt, dekorative detaljer av seks gylne ankerknapper og to sidelommer. Den kan både brukes som en kort blazer eller jakke, på spreke dager og kvelder.

229818-618
NEO NOIR Dolce Knit Blouse Ivory

Dolce Knit Blouse er en stilig strikkegenser fra Neo Noir. Genseren har høy hals, lange raglanermer med ribbede mansjetter og kommer i en boxy avslappet passform. Genseren er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230238-9
Fra:
LEVETÉ ROOM Eloise 1 Cardigan Walnut

Eloise 1 Cardigan fra Levete Room er en klassisk cardigan laget i deilig kasjmir. Cardiganen har rund hals, lange ermer og knappestolpe. Dette er klassisk cardigan som er et must-have i enhver garderobe denne sesongen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230273-108
Fra:
LEVETÉ ROOM Eloise 1 Cardigan Light grey

Eloise 1 Cardigan fra Levete Room er en klassisk cardigan laget i deilig kasjmir. Cardiganen har rund hals, lange ermer og knappestolpe. Dette er klassisk cardigan som er et must-have i enhver garderobe denne sesongen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230273-69
Fra:
LEVETÉ ROOM Eloise 2 Pullover Light grey

Eloise 2 Pullover fra Levete Room er en deilig genser i kasjmir er en absolutt favoritt denne sesongen. Genseren har et klassisk design med lange ermer, rund hals og en avslappet silhuett. Dette er klassisk genser som er et must-have i enhver garderobe denne sesongen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230272-69
Fra:

 

Ull er gull

Her i nord må vi kle oss etter været og god kvalitet er ikke alltid like lett å finne. Vi er stolte av å ha 100% rene naturprodukter som garantert gir deg den eksklusive følelsen. Det er også viktig for oss at strikk kjøpt hos Deguy varer. Fine Merino Sweater og Rib Merino Sweater med båthals er fortsatt å finne i våre butikker og denne sesongen kommer High Neck Merino inn i nye farger. Dette er gode eksempler på strikk laget i naturmaterialer, med høy kvalitet, som varer. Vi har også laget en klassisk kashmirgenser i naturtoner som passer inn i alle garderober.

Godt utvalg av kvaliteter
Dersom du er en av de som klør av ull, kan vi tilby den deiligste kasjmir-kvalitet i Cashmere Sweater. Du vil fortsatt finne noen fine modeller i lin på salget.

Lenker
Min side