Til toppen

Her vil du finne deilige strikkegensere og cardigan i merinoull, mohair, og bomull til dame fra blant annet Munthe, Filippa K, Princess goes Hollywood og ikke minst vår egen kolleksjon fra Tricot. Hver sesong jobber vi med å utvikle Tricot og vi er stolte av våre deilige strikkegensere og pullovers. Siden 1974, da vi solgte vår første pullover genser i Bergen, har vi utviklet ekspertise innen dette feltet. Strikk til dame, det kan vi. Vi er sikker på at du finner din nye favoritt strikkegenser blant det gode utvalget vi tilbyr av strikk hver sesong.

Strikk

Ull er gull
Her i nord må vi kle oss etter været og god kvalitetsull er ikke alltid like lett å finne. Vi er stolte av å ha 100 % rene merinoullprodukter som garantert gir deg den eksklusive følelsen. Derfor har vi hørt på dere og produsert favoritten, Fine Merino Sweater, til vår- og sommerkolleksjonen. Nykommeren Rib Merino Sweater er også en nydelig genser som kan også brukes alene, men også under Spring Merino Sweater.

 

Godt utvalg av kvaliteter

Dersom du er en av de som klør av ull, kan vi tilby den deiligste bomull og kasjmirkvalitet, Snake Sweater og Leo Sweater, og ikke minst vår egyptiske bomull som kjennes sval og myk mot huden. Vi er også veldig stolte av lin-programmet vårt som kommer til våre butikker i april 2019.