Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Topper

Hos Deguy finner du et stort utvalg av kule topper til dame til både jobb og helg. Enkle å matche med et par avslappede jeans, klassiske vide svarte bukser eller sesongens omslagsskjørt. Vi har topper i alle varianter – fra sesongens trendtopper til gode kvalitetsplagg.

Visning
Sorter
NEO NOIR Roella Leo Blouse Leopard

Roella Leo Blouse er en delikat topp med leopardmønster fra Neo Noir. Blusen har V-utringning og korte puffermer med rynkedetaljer. Roella kommer i en lett og flowy passform og er laget i en behagelig og lett kvalitet. En allsidig topp som passer til alle anledninger. Blusen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230761-208
Fra:
LOIS Cherry Tee Offwhite

Cherry Tee fra Lois Jeans er en trendy og minimalistisk t-skjorte i klassisk hvit, perfekt for enhver garderobe. Den diskrete "Lois" logoen i brunt foran gir en sofistikert touch. T-skjorten har en avslappet passform og rund hals, noe som gjør den lett å kombinere med ulike antrekk.

230692-11
Fra:
LOIS Cherry Tee black logo

Cherry Tee fra Lois Jeans er en trendy og minimalistisk t-skjorte i klassisk hvit, perfekt for enhver garderobe. Den diskrete "Lois" logoen i sort foran gir en sofistikert touch. T-skjorten har en avslappet passform og rund hals, noe som gjør den lett å kombinere med ulike antrekk.

230692-740
Fra:
NEO NOIR Rosalie Embroidery Blouse Pink

Rosalie Embroidery Blouse er en supersøt bluse med et vakkert blomsterprint fra Neo Noir. Blusen er løstsittende med V-utringning og korte puffermer. Dette er en lett og luftig sommerbluse med broderi og volangdetaljer, som lett kan styles opp eller ned etter sommerens behov. Blusen er normal i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230672-60
Fra:
NEO NOIR Odesa Linen Blouse Rose smoke

Odesa Linen Blouse er en vakker linbluse fra Neo Noir. Blusen har V-utringning, krage med volangkant og korte ballongermer med strikk nederst. Den kommer med en avslappet passform i en myk og behagelig lin og bomullsblanding. Style blusen for en sommerlig look med en denimshorts, eller for en mer elegant stil kan du kombinere den med et par vide linbukser. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230537-600
Fra:
NEO NOIR Carlie Flower Blouse Blue

Carlie Flower Stripe Blouse er en feminin bluse med stripete blomsterprint fra Neo Noir. Blusen har V-hals, volangkrage og trekvartlange ermer med elastiske mansjetter. Den kommer i en avslappet passform i en deilig bomullsmiks.

230640-40
Fra:
PBO Blaine Top 124 Black

Blaine Top er en elegant bluse i silke fra Philosophy Blues Original. Blusen kommer i en herlig petroleumsfarge med et grafisk print. Den har V-hals med skjult kneppestolpe foran, rett fasong og korte ermer. Dette er den perfekte sommerblusen som kan brukes til enhver anledning. Style den med den tilhørende buksen Derek Pants for den ultimate ferielooken.

230593-99
Fra:
NEO NOIR Irina Poplin Blouse White

Opplev en sofistikert stil med den elegante Irina Poplin Blouse fra Neo Noir. Blusen har V-utringning med delikate rynkedetaljer og korte, voluminøse puff-ermer. Den har skjult glidelås på venstre side og A-fasong med markert sømlinje under bysten som skaper en feminin silhuett. Perfekt egnet for både hverdagsbruk og spesielle anledninger.

230536-10
Fra:
PBO Riona T-shirt White

Riona T-skjorte fra PBO er en klassisk t-skjorte med et vakkert blomstertrykk på forsiden. T-skjorten har båthals, korte ermer og kommer i en avslappet passform. Dette er t-skjorten som garantert vil bli et blikkfang, ideell for både hverdagsbruk og uformelle helgeaktiviteter, for det lille ekstra til antrekket.

230594-10
Fra:
NEO NOIR Bianca Chambray Blouse dark navy

Bianca Blouse fra Neo Noir er en søt bluse med korte ermer og knyting i front. Blusen har en rett passform og korte ermer med strikk nederst. Perfekt for varme sommerdager.

230656-723
Fra:
Tilbud
TRICOT Linen O-neck Tee White

Linen O-Neck Tee er en klassisk lin t-skjorte fra norske Tricot. T-skjorten har rund hals, skulderputer og korte ermer. Passformen er løs og behagelig med en rett silhuett. Den er laget i 100% lin som er spesielt godt egnet til varme sommerdager. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Linen O-Neck kommer i fem herlige farger - red, navy, pink, light blue og white.

230634-10
Fra:
Tilbud
TRICOT Linen O-neck Tee Navy

Linen O-Neck Tee er en klassisk lin t-skjorte fra norske Tricot. T-skjorten har rund hals, skulderputer og korte ermer. Passformen er løs og behagelig med en rett silhuett. Den er laget i 100% lin som er spesielt godt egnet til varme sommerdager. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Linen O-Neck kommer i fem herlige farger - red, white, pink, light blue og navy.

230634-46
Fra:

Lin-topper


Ikke bare er lin deilig å ha på seg medn det trekker til seg fuktighet om sommeren mye bedre enn andre stoffer, noe som gjør lin til en sommerfavoritt hos mange. Tricot har et utvidet lin-program som består av lin-topper, singleter og jakker. Et klassisk lin-sett er perfet til en basic-garderome og kan styles med både jeans og stilfulle skjørt. Toppene er klassiske med små detaljer, noe som gjør de enkle å bruke året rundt. Linproduktene må vaskes å håndvask med mild såpe og kan strekkes til i fuktig tilstand.

 

Nøkkelplagg


En enkle ribbestrikket topp kan man enkelt matche til avslappende jeans eller omslagskjørt, som er et must denne sesongen. Eller hva med en deilig silketopp til dame i silkestretch og viskose som man kan bruke både til jobb eller fest. 

 


 

Lenker
Min side