Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Topper

Hos Deguy finner du et stort utvalg av kule topper til dame til både jobb og helg. Enkle å matche med et par avslappede jeans, klassiske vide svarte bukser eller sesongens omslagsskjørt. Vi har topper i alle varianter – fra sesongens trendtopper til gode kvalitetsplagg.

Visning
Sorter
NEO NOIR Jayla S Voile Top Sand

Jayla Voile Top er en supersøt topp fra Neo Noir. Toppen er ermeløs med V-utringning. Den har romantiske volanger over skulderpartiet og kommer i en lett og behagelig bomullskvalitet med en løs passform, perfekt for varme sommerdager.

230539-103
Fra:
GUSTAV Cami Rib Top Sky blue

Cami Rib Top fra Gustav er en klassisk tanktopp i en nydelig blåfarge. Den er laget i en herlig ribbestrikket bomullsblanding med god stretch. Dette er en tidløs klassiker som passer til enhver anledning. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230570-123
Fra:
GUSTAV Cami Rib Top Coral

Superfin tanktopp i en vakker koralfarge, Cami Rib Top er en klassisk tanktopp fra Gustav. Den er laget av en herlig ribbestrikket bomullsblanding med god stretch. Dette er en tidløs klassiker som passer til enhver anledning. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230570-63
Fra:
GUSTAV Cami Rib Top Classic white

Cami Rib Top er en klassisk tanktopp fra Gustav. Den er laget i en herlig ribbestrikket bomullsblanding med god stretch. Dette er en tidløs klassiker som passer til enhver anledning. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230570-641
Fra:
GUSTAV Fanny Tank Top White

Fanny Tank Top er en klassisk tanktopp fra Gustav. Den kommer i en herlig ribbestrikket bomullskvalitet med god stretch. Dette er en tidløs klassiker som passer til alt. Toppen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230571-10
Fra:
GUSTAV Paula Blouse Coral print

Paula Blouse er en supersøt bluse med et flerfarget paisleymønster fra Gustav. Blusen har rund rynket krage med V-splitt som gir den et moderne og stilig uttrykk. Den har volanger over skuldrene, som gir en luftig og romantisk følelse, og har en avslappet passform med avrundet kant både foran og bak. Kombiner Paula med en pen bukse eller et skjørt for å skape en elegant look, eller med jeans for en mer avslappet stil. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse 36. Blusen er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på størrelsen.

230567-553
Fra:
GUSTAV Anika Blouse Blue print

Anika Blouse er en søt sommerbluse i en deilig linblanding fra Gustav. Toppen har en elegant V-åpning og knappelukking med perlemorknapper. Den har 3/4-trompet-ermer og kommer med et delikat blåfarget paisleymønster på den øvre delen av blusen. Anika har en avslappet passform som egner seg perfekt til varme sommerdager, både til hverdags og på kontoret. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 34. Blusen er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på størrelsen.

230569-551
Fra:
GUSTAV Natja Top cream tan

Natja Top er en feminin topp fra Gustav med rund hals og en liten V-utskjæring med herlige volanger rundt, samt volanger rundt ermene. Perfekt for enhver anledning. Toppen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på størrelsen.

230568-704
Fra:
GUSTAV Myra Knit Sweater White

Myra Knit Sweater fra Gustav er en delikat strikket genser med søte detaljer. Genseren har 3/4 korte blondeermer, rund hals og perlestrikk på forstykket og bakstykket. Den kommer i en herlig blanding av bomull og viskose, og har en løstsittende passform. Et must-have til sommergarderoben. Toppen er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på størrelsen.

230557-10
Fra:
GUSTAV Shanne SS Knit Multicolour

Shanne er en supersøt strikket topp fra Gustav. Toppen har en avslappet fasong med rund hals og korte ermer. Den har flerfargede striper med lurexdetaljer. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Toppen er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230558-140
Fra:
Sancia The Nelle Knit Top Aspen Toffee

Nellie Knit Top er en herlig strikketopp fra Sancia. Toppen har kryssende ribbestrikk og kommer i en avslappet passform med v-utringning og klassisk polokrage. Bruk den med alt fra jeans til skreddersydde bukser eller skjørt. Toppen er stor i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230625-632
Fra:
LEVETÉ ROOM Isol 1 T-shirt island fossil

Isol 1 T-Shirt er en tidløs t-skjorte med korte puffermer. Den har rund hals med en liten logo på brystet som går ton i ton med fargen på t-skjorten. T-skjorten har en boxy fasong med god størrelse og kommer i 7 herlige farger- navy, white, apricot , dark navy, moon mist, castor grey og island fossil. Casual cool til hverdag og perfekt under en dressjakke til kontoret.

230417-724
Fra:

Lin-topper


Ikke bare er lin deilig å ha på seg medn det trekker til seg fuktighet om sommeren mye bedre enn andre stoffer, noe som gjør lin til en sommerfavoritt hos mange. Tricot har et utvidet lin-program som består av lin-topper, singleter og jakker. Et klassisk lin-sett er perfet til en basic-garderome og kan styles med både jeans og stilfulle skjørt. Toppene er klassiske med små detaljer, noe som gjør de enkle å bruke året rundt. Linproduktene må vaskes å håndvask med mild såpe og kan strekkes til i fuktig tilstand.

 

Nøkkelplagg


En enkle ribbestrikket topp kan man enkelt matche til avslappende jeans eller omslagskjørt, som er et must denne sesongen. Eller hva med en deilig silketopp til dame i silkestretch og viskose som man kan bruke både til jobb eller fest. 

 


 

Lenker
Min side