Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Topper

Hos Deguy finner du et stort utvalg av kule topper til dame til både jobb og helg. Enkle å matche med et par avslappede jeans, klassiske vide svarte bukser eller sesongens omslagsskjørt. Vi har topper i alle varianter – fra sesongens trendtopper til gode kvalitetsplagg.

Visning
Sorter
DANTE 6 Smoke Velvet Top Raven

Smoke Velvet Top er en elegant fest-topp fra Dante 6. Toppen har dyp V-utringning, lange draperte ermer med puff, markert midje og rynkekappe nederst. Smoke Top kommer i et delikat speilfløyel-stretch-stoff som passer perfekt til sesongens festligheter. Style toppen med den tilhørende buksen Alvie Velvet for den perfekte fest looken.

230293-438
Fra:
DANTE 6 Galaxy Drapey Top Multicolour

Galaxy Drapey Top er en luksuriøs topp med et lekkert print fra Dante 6. Toppen har rund hals med drapert effekt og lange ermer. Den har knappelukking bak i nakken og kommer i en krøllete ecovero-viskose chiffon. Den feminine silhuetten til Galaxy-toppen er designet for å smigre figuren din og skape et uanstrengt elegant utseende. Bruk toppen med et par jeans for et lettvint hverdagsantrekk, eller kle den opp til festen. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 2 som tilsvarer eu str.36. Toppen er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230159-140
Fra:
LEVETÉ ROOM Eileen 1 Pullover Icey grey

Eileen 1 Pullover er en fin topp laget av en strikket blandingskvalitet. Toppen har et klassisk utseende med lange ermer, rund hals og er designet i ribbet kvalitet. En viktig del av enhver garderobe – style den med et par jeans og en oversized blazer for en moteriktig hverdagslook.

230269-634
Fra:
LEVETÉ ROOM Eileen 1 Pullover Black combi

Eileen 1 Pullover er en fin topp laget av en strikket blandingskvalitet. Toppen har et klassisk utseende med lange ermer, rund hals og er designet i ribbet kvalitet. En viktig del av enhver garderobe – style den med et par jeans og en oversized blazer for en moteriktig hverdagslook. Toppen er normal i størrelsen.

230269-636
Fra:
PBO Veloka T-Shirt Navy

Veloka T-Shirt er en klassisk delikat strikketopp med lange ermer og rund hals fra PBO. Toppen kommer i en feminin passform og er laget i 100% merino ull. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36.Toppen er normal i størrelsen.

230266-46
Fra:
PBO Veloka T-Shirt Grey

Veloka T-Shirt er en klassisk delikat strikketopp med lange ermer og rund hals fra PBO. Toppen kommer i en feminin passform og er laget i 100% merino ull. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36.Toppen er normal i størrelsen.

230266-70
Fra:
PBO Veloka T-Shirt Black

Veloka T-Shirt er en klassisk delikat strikketopp med lange ermer og rund hals fra PBO. Toppen kommer i en feminin passform og er laget i 100% merino ull. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36.Toppen er normal i størrelsen.

230266-99
Fra:
RUE DE FEMME Edda Blouse Offwhite

Edda Blouse er en elegant paljett topp fra Rue de Femme. Toppen har V-hals, markerte skuldre og lange ermer. Toppen kommer i en feminin passform som passer perfekt til både bukser og skjørt. Dette er toppen som fint kan styles med vide jeans, blazer og pumps for en elegant hverdags-look. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230257-11
Fra:
PBO Morino Top Black

Morino Top er en elegant topp fra PBO. Toppen har rund hals og korte ermer med leggdetaljer ved skulderen. Den kommer i en avslappet passform med silkestoff foran og jerseystoff bak. Flott topp som kan brukes til enhver anledning. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230263-99
Fra:
MUNTHE Julianco T-Shirt White

Julianco T-shirt fra Munthe er laget av 100% økologisk bomull. T-skjorten har rund hals, korte ermer og normal passform.

230089-10
Fra:
NEO NOIR Sarna S Voile Blouse Dark grey

Sarna S Voile er en feminin bluse med søte smock-detaljer fra Neo Noir. Blusen har rund hals med nøkkelhullsåpning bak på ryggen og lange voluminøse ermer med volanger over skuldrene samt smock mansjetter. Blusen kommer i en herlig bomullsvoile med en avslappet og falden passform.

230234-77
Fra:
DANTE 6 Como Fancy Turtle Top Raven

Como Fancy Turtle Top er en moderne versjon av den tradisjonelle turtlenecken. Toppen er høyhalset med lange ermer. Den er laget i jacquardstrikk med lekre blondedetaljer. Toppen er lett transparent og kommer i en ettersittende passform med god elastisitet. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse 1. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230157-438
Fra:

 

Lin-topper
Ikke bare er lin deilig å ha på seg medn det trekker til seg fuktighet om sommeren mye bedre enn andre stoffer, noe som gjør lin til en sommerfavoritt hos mange. Tricot har et utvidet lin-program som består av lin-topper, singleter og jakker. Et klassisk lin-sett er perfet til en basic-garderome og kan styles med både jeans og stilfulle skjørt. Toppene er klassiske med små detaljer, noe som gjør de enkle å bruke året rundt. Linproduktene må vaskes å håndvask med mild såpe og kan strekkes til i fuktig tilstand.

Nøkkelplagg
En enkle ribbestrikket topp kan man enkelt matche til avslappende jeans eller omslagskjørt, som er et must denne sesongen. Eller hva med en deilig silketopp til dame i silkestretch og viskose som man kan bruke både til jobb eller fest. 

 


 

Lenker
Min side