Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Strømper

Visning
GUSTAV Adele Lurex Socks Neutral

Adele Lurex Socks er et par lekre strømper fra Gustav i en herlig ribbestrikket-kvalitet. Strømpene har en kontrasterende stripe med glitter. Kommer i one size.

230355-643
Fra:
GUSTAV Adele Lurex Socks White

Lekre strømper fra Gustav i en herlig ribbestrikket-kvalitet. Strømpene har en kontrasterende stripe med glitter. Kommer i one size. Adele Lurex socks finnes også i beige(neutral).

230355-10
Fra:
HOSIERY HEAVEN Hosiery Heaven Black

Verdens beste strømpebukse er kommet tilbake! Perfekt til alle og har fortsatt den brede og myke strikken i livet som gjør at den alltid holder seg på plass. 

225913-99
Fra:
GUSTAV Madja Footies Classic white

Delikate ankelsokker, Madja Footies fra Gustav, kommer i tre delikate farger: classic white, sand og white - alle med tre stripede kontrastfarger. Elastiske sokker i one size for litt ekstra glam i hverdagen ;)

230573-641
Fra:
GUSTAV Madja Footies Sand

Hva med et par lekre ankelsokker i lurex fra Gustav? Madja Footies kommer i tre delikate farger: sand, white og classic white - alle med tre stripede kontrastfarger. Elastiske sokker i one size for litt ekstra glam i hverdagen ;)

230573-103
Fra:
GUSTAV Madja Footies White

Hva med et par lekre ankelsokker i lurex fra Gustav? Madja Footies kommer i tre delikate farger: white, classic white og sand - alle med tre stripede kontrastfarger. Elastiske sokker i one size for litt ekstra glam i hverdagen ;)

230573-10
Fra:
Lenker
Min side