Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Leveté Room

Leveté Room. Navnet uttales Levity – lightness of mind. Leveté kvinnen er en feminin kvinne som ikke er redd for å leke med elegante og skreddersydde elementer fra herregarderoben. Hun kan mikse stilarter uten å tenke så mye over hvordan det kommer til. Hun gjenspeiler det nordiske og blir inspirert av reiser til storbyer. Hun er stolt og føler seg representabel i alle anledninger. Leveté Room er et prosjekt som lager vakre, moderne og tidløse klær som har som mål å berike en kvinnes kreative måte å kle seg på. Hovedkvarteret i Hellerup, nord for København, er designet som et hjem, hvor Leveté Rooms moderne, klassiske univers skaper genuine produkter for stilsikre kvinner. Denne våren har vi i Deguy plukket ut vårens favoritter fra Levete. Så langt et nydelig leopardskjørt, en fantastisk kjole med lange ermer og to bluser i delikate kvaliteter.

Visning
Sorter
LEVETÉ ROOM Game Sunglasses game 1 black

Game 1 solbriller er et par populære solbriller fra Levete Room som passer til det meste. Minimalistisk og klassisk design med svart ramme og sotede glass. Perfekt tilbehør til sommerantrekket.

230619-800
Fra:
LEVETÉ ROOM Game Sunglasses game 4 falcon

Game 4 Falcon solbriller er et par elegante solbriller i klassisk fasong fra Levete Room. Rammen er brunmelert med faded brune glass. Dette er modellen som passer like godt på stranden som i byen!

230619-803
Fra:
LEVETÉ ROOM Game Sunglasses game 2 black

Game 2 Sunglasses fra Levete Room er et par trendy solbriller med svart ramme og sotede glass. Perfekt tilbehør til sommerantrekket.

230619-801
Fra:
LEVETÉ ROOM Game Sunglasses game 3 black

Game 3 solbriller er et par lekre solbriller fra Levete Room i helsort. Dette er en trendy, liten brille som passer perfekt denne sesongen.

230619-802
Fra:
LEVETÉ ROOM Gisa 2 Shirt White

Gisa 2 Shirt fra Levete Room er en feminin skjorte laget av økologisk bomull. Skjorten har dyp V-utringning, korte ermer, krage og er designet med et delikat hullmønster. Den lukkes foran med en knyting for en feminin touch. Style den med et langt denimskjørt og ballerinasko for varme sommerdager. Skjorten er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230612-10
Fra:
LEVETÉ ROOM Ginger 2 T-shirt Turtledove

Ginger 2 T-Shirt er en delikat strikket t-skjorte fra Levete Room. T-skjorten har en løs passform og er designet med et trendy mønster. Style den med det matchende skjørtet Ginger 1 Skirt og et par sandaler for en komplett look. T-skjorten er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230615-353
Fra:
LEVETÉ ROOM Ginger 1 Skirt Turtledove

Ginger 1 Skirt er et feminint strikket midi-skjørt fra Levete Room. Skjørtet har elastisk linning og er designet i et delikat strikket mønster. Style skjørtet med den tilhørende t-skjorten Ginger 2 og et par sandaler for den perfekte sommer-looken. Skjørtet er normalt i størrelsen. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230614-353
Fra:
LEVETÉ ROOM Gytna 2 Top white combi

Gynta 2 Top er en klassisk T-skjorte fra Levete Room. Toppen har rund hals, korte ermer og en avslappet passform. Den kommer i en myk og elastisk kvalitet med et stripete mønster. Modellen er 176 cm høy og bruker størrelse S. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230610-722
Fra:
LEVETÉ ROOM Gemma 1 Dress Turtledove

Gemma 1 Dress er en lett og feminin kjole i viskose fra Levete Room. Kjolen har V-utringning, korte ermer og et knytebelte i livet som gir en fin silhuett. Kjolen kommer i en avslappet passform med et sommerlig mønster. Style kjolen med et par sandaler og en jeansjakke for en kul sommerlook. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse XS. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230608-353
Fra:
LEVETÉ ROOM Gia 1 Shirt deep teal

Gia 1 Shirt fra Levete Room er en feminin skjorte med et diskret mønster i en deilig viskoseblanding. Skjorten har V-utringning, korte puff-ermer med elastiske mansjetter. Dette er skjorten som kan styles både til fest og hverdag. Gia er normal til stor i størrelsen. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse XS. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230606-721
Fra:
LEVETÉ ROOM Gio 2 Blouse star white

Gio 2 Bluse er en bluse med nydelige blonde detaljer fra Levete Room. Blusen har rund hals med V-splitt. Lange, voluminøse ermer med elastiske mansjetter. Den kommer i en avslappet passform som passer både til bukser og skjørt. Blusen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230609-715
Fra:
LEVETÉ ROOM Naja 22 Skirt dark navy

Naja 22 er et langt lin-skjørt fra Levete Room. Skjørtet har glidelås og knappelukking, og en feminin A-linje passform som gir en elegant silhuett. Naja 22 er perfekt for varme sommerdager. Style skjørtet med en T-skjorte og joggesko for en avslappet look, eller med ballerinasko og en bluse for en romantisk sommerlig look. Skjørtet er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230617-723
Fra:
Lenker
Min side