Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Kåper

Alle elegante Deguydamer fortjener en klassisk flott kåpe. De siste sesongene har Tricot utviklet seg sterkt innen ullkåper og produserer hver høst mange styles av lange og korte kåper til dame. 

Visning
Sorter
SAVE THE DUCK Erin Coat Greenblack

Eirin Coat er en sporty og praktisk puffer coat med hette fra Save The Duck. Den har høy hals, glidelås foran, stikklommer og snøring nederst for optimal isolasjon. Den er vattert og polstret med dyrefrie dun. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230247-94
Fra:
TRICOT Short Coat Navy

Short Coat er en kort jakke i en herlig ullblanding fra norske Tricot. Jakken har klassisk krage, sidelommer og har dobbeltspent lukking med seks dekorative sølvknapper. Den har lange ermer med tre sølvknapper på mansjetten. Short Coat er A-shaped med en tidløs og feminin silhuett. Jakken er litt liten i størrelsen, så gå gjerne opp en størrelsen hvis du er litt mellom to størrelser. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230300-46
Fra:
TRICOT Short Coat Beige

Short Coat er en kort jakke i en herlig ullblanding fra norske Tricot. Jakken har klassisk krage, sidelommer og har dobbeltspent lukking med seks dekorative sølvknapper. Den har lange ermer med tre sølvknapper på mansjetten. Short Coat er A-shaped med en tidløs og feminin silhuett. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse 36.  Jakken er litt liten i størrelsen, så gå gjerne opp en størrelsen hvis du er litt mellom to størrelser. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230300-80
Fra:
GUSTAV Elia Wool Coat Silver grey

230284-134
Fra:
PBO Sabotage Coat Black

Sabotage Coat er en klassisk lang kåpe i ullblanding fra PBO. Kåpen har slag, midjebelte og stikklommer. Den har mansjetter på ermene som kan strammes og splitt bak. Kåpen lukkes med en enkel rad med to skjulte knapper og en synlig. Tidløs og klassisk kåpe som alltid er like aktuell. Se størrelses guide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230060-99
Fra:
SAVE THE DUCK Janis Coat Black

Janis Coat er en varm vinterkåpe laget av 100 % resirkulert polyester med isolerende Plumtech fylling. Kåpen kommer i en vannavvisende finish med høy hals, sentral dobbel glidelås og to sidelommer. Kåpen er også pustende, noe som hindrer svette i å bygge seg opp. Perfekt, lett og fleksibel vinterjakke som holder deg varm i vinterkulden. Kåpen er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230246-99
Fra:
SAVE THE DUCK Leyla Coat Black

Leyla er en delikat jakke/kåpe fra Save The Duck. Jakken har justerbar hette, to sidelommer, toveis glidelås og trykknapper som er skjult med en vindklaff. Jakken er quiltet på innsiden, mens den ytre delen er glatt og matt. Jakken er 100% dyrefri med plumtech polstring som gjør den lett og komfortabel. Den er vannavstøtende, vindtett og har god pusteevne. Superlett jakke/kåpe som passer både til jobb og fritid. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230248-99
Fra:
LEVETÉ ROOM Owa 21 Coat Black

Owa 21 Coat er en elegant kåpe i en herlig ullblanding fra Levete Room. Kåpen har slag, skjult knepping i front samt to frontlommer med klaff. Den kommer i en rett passform med lekre lagdetaljer. Tidløs og klassisk kåpe som alltid er like aktuell. Kåpen er uforet og normal til stor i størrelsen. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230075-99
Fra:
BUSNEL Farida Down Coat Black

Farida Down Coat er en delikat dunkåpe fra Busnel. Kåpen har avtagbar hette som tas av og på med trykknapper. Den er detaljert med glidelås, to passepoilerte lommer og fire gyldne B-trykkknapper på hver side. Den romslige silhuetten gjør det enkelt å legge over tykke gensere. Kåpen er laget av vanntett resirkulert nylon som er fylt med dun for å låse inne varmen. Kåpen har en oversized passform. Modellen er 177 cm høy og har på seg størrelse 38. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230224-99
Fra:
BEAUMONT Jan Coat Offwhite

Jan Coat er en superlekker kåpe fra Beaumont. Jakken er vendbar, og kommer i en kombinasjon med fuskepels og vegansk semsket skinn. Den har krage og jakkeslag i dobbelt lag, lommer på begge sider og kneppelukking i front. For å finne riktig størrelse, se på størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230154-11
Fra:
BEAUMONT Jan Coat Crocodile

Jan Coat er en superlekker kåpe fra Beaumont. Jakken er vendbar, og kommer i en kombinasjon med fuskepels og vegansk semsket skinn. Den har krage og jakkeslag i dobbelt lag, lommer på begge sider og kneppelukking i front. Modellen er 177 cm høy og har på seg størrelse 36. Lengde midt bak: 105 cm for størrelse 38. Jakken er normal i størrelsen. For å finne riktig størrelse, se på størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230154-578
Fra:
SAND Clareta Long Coat Champagne

Clareta Long Coat er en lang, elegant og foret ullkåpe fra Sand Copenhagen. Kåpen har klassisk krage med slag, lommer i sidene og lukkes med to knapper i front. Den kommer i en rett fasong med splitt bak og belte i livet. Tidløs og klassisk kåpe som alltid er like aktuell. Se størrelses guide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230145-104
Fra:
Lenker
Min side