Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Kåper

Alle elegante Deguydamer fortjener en klassisk flott kåpe. De siste sesongene har Tricot utviklet seg sterkt innen ullkåper og produserer hver høst mange styles av lange og korte kåper til dame. 

Visning
Sorter
SAND Flaka Midi Coat Beige

Elegant, halvlang trenchcoat i kompakt bomullstwill fra Sand Copenhagen. "Flaka Midi Coat" er en perfekt kombinasjon av stil og funksjonalitet. Kåpen er dobbeltspent med store slag, sidelommer og stropper på skuldrene samt mansjettene. "Flaka" har et tonalt stoff belte med spenne som markerer midjen. Se størrelses guiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230473-80
Fra:
BEAUMONT Aliz Short Trench Kitt

Aliz Short Trench fra Beaumont er en klassisk, kort trenchcoat i en delikat kittede farge. Kåpen har klassisk krage, dobbeltspent knappestolpe foran, skulderklaffer og belte i midjen. Den har stikklommer, justerbare ermetabber og en tradisjonell stormklaff bak. Kåpen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230480-81
Fra:
NEO NOIR Sia F Jacket Sand

Neo Noir's Sia F Jacket er en kort trenchcoat med tøffe detaljer. Den har klassiske slag, rette ermer med justeringsmuligheter nederst og dobbeltspente knapper. Den har en avslappet passform som komplementeres av et matchende belte som gir et sofistikert og samtidig uformelt uttrykk. En perfekt kombinasjon av funksjonalitet og mote, denne jakken er ideell for de som ønsker å legge til et stilig preg på antrekket sitt. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230437-103
Fra:
NEO NOIR Kika F Jacket Sand

Klassisk lang trench fra Neo Noir detaljert med dobbel knepping i front og knyting i livet. Trenchcoat er virkelig en av sesongens trender og vi synes denne varieanten bare er så kul! Modellen på studiobildene er 176 cm høy og bruker str 36.

230494-103
Fra:
LEVETÉ ROOM Filis 1 Coat Plaza Taupe

Filis 1 Coat er en tidløs trenchcoat fra Levete Room. Kåpen har klassisk krage, dobbeltspent knappestolpe foran, skulderklaffer og belte i midjen. Den har stikklommer, justerbare ermetabber og en tradisjonell stormklaff på baksiden. Style den med bukser og loafers for et kontorantrekk, eller kombinere den med jeans og joggesko for en avslappet helgeutseende. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S. Kåpen er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230404-523
Fra:
BEAUMONT Faye Short Trench Soft khaki

Faye Short Trench fra Beaumont er nøye designet med fokus på både stil og komfort. Trenchcoaten har reverskrage, dobbel knappelukking foran, sidelommer og justerbare ermer med reim. Jakken kommer i en herlig bomullskvalitet med en avslappet passform. Enten du beveger deg i byen eller ønsker å legge til et snev av sofistikering til ditt daglige antrekk, vil Faye være ditt go-to-plagg. Trenchcoaten er normal til stor i størrelsen. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse 36. Se vår størrelsesguide nedenfor eller kontakt vår kundeservice for hjelp med å finne den perfekte størrelsen for deg.

230481-648
Fra:
TRICOT Short Coat Navy

Kul kort jakke i en herlig ullblanding fra norske Tricot. Fantastisk kvalitet med hele 70% ull! Jakken har klassisk krage, sidelommer og har dobbeltspent lukking med seks dekorative sølvknapper. Den har lange ermer med tre sølvknapper på mansjetten. Short Coat er A-shaped med en tidløs og feminin silhuett. Jakken er litt liten i størrelsen, så gå gjerne opp en størrelsen hvis du er litt mellom to størrelser. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Jakken kommer også i beige

230300-46
Fra:
GUSTAV Elia Wool Coat Silver grey

230284-134
Fra:
SAVE THE DUCK Leyla Coat Black

Leyla er en delikat jakke/kåpe fra Save The Duck. Jakken har justerbar hette, to sidelommer, toveis glidelås og trykknapper som er skjult med en vindklaff. Jakken er quiltet på innsiden, mens den ytre delen er glatt og matt. Jakken er 100% dyrefri med plumtech polstring som gjør den lett og komfortabel. Den er vannavstøtende, vindtett og har god pusteevne. Superlett jakke/kåpe som passer både til jobb og fritid. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230248-99
Fra:
BUSNEL Farida Down Coat Black

Farida Down Coat er en delikat dunkåpe fra Busnel. Kåpen har avtagbar hette som tas av og på med trykknapper. Den er detaljert med glidelås, to passepoilerte lommer og fire gyldne B-trykkknapper på hver side. Den romslige silhuetten gjør det enkelt å legge over tykke gensere. Kåpen er laget av vanntett resirkulert nylon som er fylt med dun for å låse inne varmen. Kåpen har en oversized passform. Modellen er 177 cm høy og har på seg størrelse 38. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230224-99
Fra:
SAND Clareta Long Coat Ebony black

Clareta Long Coat er en lang, elegant og foret ullkåpe fra Sand Copenhagen. Kåpen har klassisk krage med slag, lommer i sidene og lukkes med to knapper i front. Den kommer i en rett fasong med splitt bak og belte i livet. Tidløs og klassisk kåpe som alltid er like aktuell. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230145-580
Fra:
PBO Baluka Coat Sand

Baluka Coat er en superfin og lang Trench Coat med flotte detaljer i en vintage design fra PBO. Kåpen har krage, kneppelukking som går hele veien ned, lange vide ermer med reim rundt mansjettene og belte i midjen. Kåpen har splitter i sidene samt splitt bak med kneppelukking. Trendy og klassisk Trench Coat med det lille ekstra.

229842-103
Fra:
Lenker
Min side