Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

OVERDELER

Hos Deguy er vi kjent for et stort utvalg av fine overdeler til dame fra kjente merkevarer som preger motebildet. Tricot, Munthe, Levete Room, Neo Noir, Rue de Femme, Gustav, PBO og American Vintage er noen verd å nevne. Men vi har også mange flere merker i butikkene og her på deguy.no. Vi satser på gode kvalitetsmerker som vi synes representerer dagens mote. Dette er også gode retningslinjer for vårt egenproduserte merke, Tricot. Vi produserer her topper, t-skjorter, skjorter, bluser, med mere, til jobb og fritid. Vi er sikre på at vi kan tilby våre kunder moteriktige styles for enhver anledning blant vår sortimentbredde.

Visning
Sorter
Copenhagen Muse Molly Shirt Jet stream

Molly Shirt fra Copenhagen Muse er en kortermet skjorte med vakre blondedetaljer. Skjorten har en klassisk skjortekrage, cap-ermer og skjult knappestolpe foran. Den er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230653-529
Fra:
NEO NOIR Jill S Voile Blouse White

Jill Voile Blouse fra Neo Noir er en feminin bluse med søte smock-detaljer fra Neo Noir. Blusen har skjult kneppestolpe foran, v-utringning og volanger rundt kragen og mansjettene, noe som gir den et vakkert og elegant utseende. Den har en avslappet passform og kommer i 100% bærekraftig bomullsvoile. Den kan styles med jeans eller dressbukser, og passer til både formelle og uformelle anledninger.

230620-10
Fra:
NEO NOIR Odesa Embroidery Blouse Black

Odesa Embroidery Blouse er en vakker bluse med hullmønster fra Neo Noir. Blusen har V-utringning, krage med volangkant og korte ballongermer med strikk nederst. Den kommer med en avslappet passform i 100% bomull. Style blusen for en sommerlig look med en denimshorts, eller for en mer elegant stil kan du kombinere den med et par vide linbukser. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230535-99
Fra:
PBO Morino Top 124 Sky blue

Morino Top er en elegant topp fra PBO. Toppen har rund hals og korte ermer med leggdetaljer ved skulderen. Den kommer i en avslappet passform med silkestoff foran og jerseystoff bak. Flott topp som kan brukes til enhver anledning. Morino kommer i fire farger - black, white, spicy coral og sky blue. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230585-123
Fra:
PBO Morino Top 124 Spice coral

Morino Top er en elegant topp fra PBO. Toppen har rund hals og korte ermer med leggdetaljer ved skulderen. Den kommer i en avslappet passform med silkestoff foran og jerseystoff bak. Flott topp som kan brukes til enhver anledning. Morino kommer i fire farger - black, white, sky blue og spice coral. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230585-681
Fra:
PBO Morino Top 124 star white

Morino Top er en elegant topp fra PBO. Toppen har rund hals og korte ermer med leggdetaljer ved skulderen. Den kommer i en avslappet passform med silkestoff foran og jerseystoff bak. Flott topp som kan brukes til enhver anledning. Morino kommer i fire farger - black, white, sky blue, spice coral og white. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230585-715
Fra:
LEVETÉ ROOM Gytna 2 Top white combi

Gynta 2 Top er en klassisk T-skjorte fra Levete Room. Toppen har rund hals, korte ermer og en avslappet passform. Den kommer i en myk og elastisk kvalitet med et stripete mønster. Modellen er 176 cm høy og bruker størrelse S. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230610-722
Fra:
LEVETÉ ROOM Gisa 2 Shirt White

Gisa 2 Shirt fra Levete Room er en feminin skjorte laget av økologisk bomull. Skjorten har dyp V-utringning, korte ermer, krage og er designet med et delikat hullmønster. Den lukkes foran med en knyting for en feminin touch. Style den med et langt denimskjørt og ballerinasko for varme sommerdager. Skjorten er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230612-10
Fra:
LEVETÉ ROOM Ginger 2 T-shirt Turtledove

Ginger 2 T-Shirt er en delikat strikket t-skjorte fra Levete Room. T-skjorten har en løs passform og er designet med et trendy mønster. Style den med det matchende skjørtet Ginger 1 Skirt og et par sandaler for en komplett look. T-skjorten er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230615-353
Fra:
LEVETÉ ROOM Gia 1 Shirt deep teal

Gia 1 Shirt fra Levete Room er en feminin skjorte med et diskret mønster i en deilig viskoseblanding. Skjorten har V-utringning, korte puff-ermer med elastiske mansjetter. Dette er skjorten som kan styles både til fest og hverdag. Gia er normal til stor i størrelsen. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse XS. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230606-721
Fra:
NEO NOIR Dalma Stripe Shirt Blue

Dalma Stripe Shirt fra Neo Noir er en oversized skjorte med striper. Den har lange ermer, klassisk skjortekrage og en brystlomme. Skjorten har knappelukking foran og den kommer i en løs passform som er lett å style. Skjorten er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230534-40
Fra:
DANTE 6 Lyza V-neck Top White

Dante 6 sin Lyza Top er en delikat topp med et klassisk design. Toppen har V-utringning og korte puffærmer med rynkedetaljer. Lyza kommer i en lett og flowy passform og er laget i en behagelig modal-kvalitet. Allsidig topp som passer til alle anledninger. Modellen på bildet er 178 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230648-10
Fra:

Nye tider – nye kvaliteter


Det er ikke lenge siden polyester ble sett ned på, men tidene forandrer seg og kvalitetene er under konstant utvikling. Vi ser at resirkulert polyester inntar motebildet og kvaliteten på disse stoffer kan fint konkurrere med andre kvaliteter. Vi ser at flere leverandører fokuserer mer og mer på brukervennlighet og kombinerer gjerne silkestretch og viskose, men også polyester og silke. Det er et ønske at kundene skal få mer glede av plagget og at holdbarheten ikke reduseres over tid.

 

Kvalitet som teller


Kvalitet og service er to av våre grunnpilarer og vi jobber hele tiden med å finne de beste kvaliteter til hver sesong. Vi vet at våre kunder setter stor pris på våre overdeler i silke, lin og merinoull, og vi skal fortsette å levere produkter av høy kvalitet.

Lenker
Min side