Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

OVERDELER

Hos Deguy er vi kjent for et stort utvalg av fine overdeler til dame fra kjente merkevarer som preger motebildet. Tricot, Munthe, Levete Room, Neo Noir, Rue de Femme, Gustav, PBO og American Vintage er noen verd å nevne. Men vi har også mange flere merker i butikkene og her på deguy.no. Vi satser på gode kvalitetsmerker som vi synes representerer dagens mote. Dette er også gode retningslinjer for vårt egenproduserte merke, Tricot. Vi produserer her topper, t-skjorter, skjorter, bluser, med mere, til jobb og fritid. Vi er sikre på at vi kan tilby våre kunder moteriktige styles for enhver anledning blant vår sortimentbredde.

Visning
Sorter
NEO NOIR Sandie Sateen Blouse Wine

Bluse fra Neo Noir med volangkrage og V-hals i myk sateng. Passformen er feminin, men likevel ledig, og ermene er smykket med en myk rynkeeffekt. Fargen er vinrød, og denne blusen utstråler feminin eleganse og er jo bare helt perfekt nå i julen – Samtidig er blusen et tidløst plagg som vil tilføre en ekstra touch av luksus til din garderobe.

230029-55
Fra:
NEO NOIR Dessy Sateen Blouse Ivory

Dessy Sateen Blouse er en lekker satengbluse fra Neo Noir. Blusen har omslagseffekt, v-hals og fine rynkedetaljer. Den har lange ermer med strikk og volanger ved håndleddet. Blusen er normal i størrelsen. Perfekt til alt fra klassiske bukser, skinnbukser, skjørt eller jeans.

230298-9
NEO NOIR Kiara Knit Blouse Dusty brown

Kiara Knit Blouse er en klassisk strikkegenser fra Neo Noir. Genseren har lange, rette ermer med ribbestrikket mansjett og høy hals. Den kommer i en avslappet og kort passform. Style genseren med det matchende Gisa Knit Skirt for den perfekte høst og vinter-looken.

230237-484
Fra:
MUNTHE Liella Blouse Blue

Liella Blouse fra Munthe er en nydelig skjorte med et vakkert blomstertrykk. Blusen er laget av en blanding av ecovero og silke. Den er designet med diskrete volanger på skuldrene, lange ermer og en elegant knappelukking.

230287-40
Fra:
MUNTHE Elenor Blouse Blue

Elenor Blouse fra Munthe er en stilig bluse med et vakkert print. Skjorten er laget av 100% silke. Den er designet med lange ermer, høy skuldersøm og en unik knappelukking i halsen.

230288-40
Fra:
NEO NOIR Sassie Shirt Black

Sassie Shirt fra Neo Noir er en tidløs og klassisk skjortebluse med lekre broderidetaljer. Skjorteblusen har skjult knappestolpe med broderikant foran. Den har lange puffermer med smock og volanger på mansjettene. Sassie Shirt kommer i en rett og feminin passform som er lett og style både til hverdag og fest.

230227-99
Fra:
DANTE 6 Smoke Velvet Top Raven

Smoke Velvet Top er en elegant fest-topp fra Dante 6. Toppen har dyp V-utringning, lange draperte ermer med puff, markert midje og rynkekappe nederst. Smoke Top kommer i et delikat speilfløyel-stretch-stoff som passer perfekt til sesongens festligheter. Style toppen med den tilhørende buksen Alvie Velvet for den perfekte fest looken.

230293-438
Fra:
LEVETÉ ROOM Eden 2 Blazers Offwhite

Eden 2 Blazer er en delikat vest fra Levete Room. Vesten har dyp V-åpning, lommer med klaffer og lukkes med en knapp foran. Den kommer i et flott hundetannsmønster i offwhite og lysegrått. Bruk vesten med det tilhørende skjørtet Eden 1 Skirt for en stilig og klassisk look.

230277-11
Fra:
DANTE 6 Galaxy Drapey Top Multicolour

Galaxy Drapey Top er en luksuriøs topp med et lekkert print fra Dante 6. Toppen har rund hals med drapert effekt og lange ermer. Den har knappelukking bak i nakken og kommer i en krøllete ecovero-viskose chiffon. Den feminine silhuetten til Galaxy-toppen er designet for å smigre figuren din og skape et uanstrengt elegant utseende. Bruk toppen med et par jeans for et lettvint hverdagsantrekk, eller kle den opp til festen. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 2 som tilsvarer eu str.36. Toppen er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230159-140
Fra:
GUSTAV Tekla Knit Poncho Blush

Tekla Knit Poncho er en vakker ribbestrikket poncho fra Gustav. Ponchoen har en halvhøy hals og åpning til ermene. Ponchoen kan enkelt styles med en stilig skjorte og et par elegante skinnbukser. Som med alle klær fra Gustav Denmark, representerer Tekla Knit Poncho en sammensmelting av kvalitet og tidløst design. Den er laget av førsteklasses ull som gir ponchoen en luksuriøs mykhet og varme. Med sin avslappede passform og elegante linjer, fremstår den som et tidløst plagg som passer perfekt til enhver anledning. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230280-204
Fra:
NEO NOIR Brielle Satin Blouse Midnight blue

Brielle Satin Blouse er en supersøt skjortebluse fra Neo Noir. Skjorten har krage med volangkant og smockdetaljer, v-utringning og kneppestolpe hele veien ned. Den har lange ermer med smock og volanger på mansjettene. Skjorten kommer i en fin drapert kvalitet som passer til enhver anledning. Blusen er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230228-628
Fra:
LEVETÉ ROOM Dakota 40 Blouse Deja vu blue

Dakota 40 Blouse er en elegant silke bluse fra Levete Room. Blusen har rund hals, skjult knappestolpe, voluminøse ermer med elastiske mansjetter og lekre rynke detaljer over skuldrene. Den kommer i en rett og avslappet passform. Style blusen med skjørt eller dressbukse til fest og jobb, eller med en jeans til hverdags. Se størrelses guide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230268-635
Fra:

Nye tider – nye kvaliteter


Det er ikke lenge siden polyester ble sett ned på, men tidene forandrer seg og kvalitetene er under konstant utvikling. Vi ser at resirkulert polyester inntar motebildet og kvaliteten på disse stoffer kan fint konkurrere med andre kvaliteter. Vi ser at flere leverandører fokuserer mer og mer på brukervennlighet og kombinerer gjerne silkestretch og viskose, men også polyester og silke. Det er et ønske at kundene skal få mer glede av plagget og at holdbarheten ikke reduseres over tid.

 

Kvalitet som teller


Kvalitet og service er to av våre grunnpilarer og vi jobber hele tiden med å finne de beste kvaliteter til hver sesong. Vi vet at våre kunder setter stor pris på våre overdeler i silke, lin og merinoull, og vi skal fortsette å levere produkter av høy kvalitet.

Lenker
Min side