Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

TILBEHØR

Vi får aldri nok skjerf! Hos Deguy finner du smykker fra danske Enamel Copenhagen og skjerf fra kvalitets merket Mala Alisha som lager de fineste pelssjal i fantastiske kvaliteter og sjal i silke, modal og ull.  Vi har også myke, store ullskjerf fra Montecristo, og lekre silke og viskose sjal fra Gustav og Munthe. Og ikke minst, vår ikoniske Amandasekk.

Visning
Sorter
LEVETÉ ROOM Game Sunglasses game 1 black

Game 1 solbriller er et par populære solbriller fra Levete Room som passer til det meste. Minimalistisk og klassisk design med svart ramme og sotede glass. Perfekt tilbehør til sommerantrekket.

230619-800
Fra:
LEVETÉ ROOM Game Sunglasses game 4 falcon

Game 4 Falcon solbriller er et par elegante solbriller i klassisk fasong fra Levete Room. Rammen er brunmelert med faded brune glass. Dette er modellen som passer like godt på stranden som i byen!

230619-803
Fra:
LEVETÉ ROOM Game Sunglasses game 2 black

Game 2 Sunglasses fra Levete Room er et par trendy solbriller med svart ramme og sotede glass. Perfekt tilbehør til sommerantrekket.

230619-801
Fra:
LEVETÉ ROOM Game Sunglasses game 3 black

Game 3 solbriller er et par lekre solbriller fra Levete Room i helsort. Dette er en trendy, liten brille som passer perfekt denne sesongen.

230619-802
Fra:
BUSNEL Vivi Flip Flop Black&White

Vivi Flip Flop fra Busnel vil garantert bli en av favorittsandalene denne sommeren. De er detaljert med den ikoniske Busnel-logoen foran og tekst på og under sålene. Når du går langs stranden, vil du etterlate deg avtrykk av Busnel-logoen. Vivi kommer i fargene svart og tan.

230502-14
Fra:
BUSNEL Vivi Flip Flop Tan

Vivi Flip Flop fra Busnel vil garantert bli en av favorittsandalene denne sommeren. De er detaljert med den ikoniske Busnel-logoen foran og tekst på og under sålene. Når du går langs stranden, vil du etterlate deg avtrykk av Busnel-logoen. Vivi kommer i fargene tan og svart.

230502-205
Fra:
Billibi Shoes A1918 chameau suede

Håndlaget loafer laget i beige semsket skinn fra Billibi. Elegant style med en avrundet tå og en dekorativ gylden spenne over vristen. Skoen har en elastisk hæl for optimal komfort. Denne skoen har en myk og smidig sacchetto-såle, som gir skoen mer fleksibilitet og bevegelighet. Skoen vil følge fotens naturlige bevegelser.

230575-710
Fra:
Billibi Pumps A6073 black nappa

230576-711
Fra:
GUSTAV Madja Footies Sand

Hva med et par lekre ankelsokker i lurex fra Gustav? Madja Footies kommer i tre delikate farger: sand, white og classic white - alle med tre stripede kontrastfarger. Elastiske sokker i one size for litt ekstra glam i hverdagen ;)

230573-103
Fra:
GUSTAV Madja Footies Classic white

Delikate ankelsokker, Madja Footies fra Gustav, kommer i tre delikate farger: classic white, sand og white - alle med tre stripede kontrastfarger. Elastiske sokker i one size for litt ekstra glam i hverdagen ;)

230573-641
Fra:
GUSTAV Kanisha Shopper Bag Sand

Lekker sommertotebag fra Gustav. Kanisha kommer i grovvevet raffia med solide skinnreimer og Gustav-logoen i midten. Perfekt til sommerens mange handleturer.

230574-103
Fra:
GUSTAV Madja Footies White

Hva med et par lekre ankelsokker i lurex fra Gustav? Madja Footies kommer i tre delikate farger: white, classic white og sand - alle med tre stripede kontrastfarger. Elastiske sokker i one size for litt ekstra glam i hverdagen ;)

230573-10
Fra:

Ikonet - Amandasekken


Skolesekken som har fått sin ikonstatus i Bergen lever ennå og vi er glade for at unge jenter (og noen gutter) fortsatt ønsker og bruke denne flotte sekken hver dag på skolen. Dette er et kvalitetsprodukt som er produsert i de sveitsiske alper av lokalt geiteskinn. Dette er en sekk som bare blir finere med årene, og med litt pleie og omsorg er det en sekk du kan bruke i mange tiår. Sekken blir ofte sett på som en investering for fremtidige studier og mange sekker har gått i arv. 

TILBEHØR
Lenker
Min side