Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Copenhagen Muse

Visning
Copenhagen Muse Evie Pullover Jet stream

Evie Pullover er en strikket genser med lekre detaljer fra Copenhagen Muse. Genseren har vide trekvartlange ermer, rund hals og en avslappet passform. Den har hullmønster og detaljer i flettestrikk, samt ribbestrikk på kantene. Style genseren med en skinnbukse til festen eller med jeans for en kul hverdagsstil. Genseren er stor i størrelsen. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse XS. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230360-529
Fra:
Copenhagen Muse Kermi Shirt Fern green

Kermi Shirt fra Copenhagen Muse er en klassisk skjorte med grønne striper som gir den et sommerlig uttrykk. Skjorten har krage, knappelukking hele veien ned og kommer i en rett, avslappet fasong. Den er laget i en myk og behagelig bomullsblanding. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230365-616
Fra:
Copenhagen Muse Laly Dress Black

Laly Dress er en vakker blondekjole fra Copenhagen Muse. Kjolen har lange ermer, høy hals og markert midje. Den lukkes med glidelås på baksiden og er laget i kraftig blonder med gjennomsiktige partier på ermene og nederste del – resten av kjolen er foret. Perfekt valg for sommerens fester og andre spesielle anledninger. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse XS. Kjolen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230364-99
Fra:
Copenhagen Muse Laly Dress Fern green

Vakker blondekjole fra Copenhagen Muse. Laly Dress har lange ermer, høy hals og markert midje. Den lukkes med glidelås på baksiden og er laget i kraftig blonder med gjennomsiktige partier på ermene og nederste del – resten av kjolen er foret. Perfekt valg for sommerens fester og andre spesielle anledninger. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse XS. Kjolen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230364-616
Fra:
Copenhagen Muse Mary Shine Blouse Fern green

Mary Shine Blouse er en stilig mønstret bluse fra Copenhagen Muse. Blusen har korte puff-ermer, rund hals, asymmetrisk utskjæringsdetalj over brystet og skjult glidelås i ryggen. Mary Shine Blouse vil garantert sørge for at du skiller deg ut på festen. Style den med en svart bukse eller et elegant skjørt, og du er klar for "girls night out". Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse XS. Blusen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230362-616
Fra:
Copenhagen Muse Mary Shine Dress Fern green

Mary Shine Dress er en lang omslagskjole fra Copenhagen Muse. Kjolen har V-utringning, lange ermer med puff og glidelås på mansjettene. Den har knytebelte i midjen og kommer i et glanset materiale med et herlig grafisk mønster.

230363-616
Fra:
Copenhagen Muse Molly Shirt Jet stream

Molly Shirt fra Copenhagen Muse er en vakker skjorte med nydelige blondedetaljer. Skjorten har klassisk krage, skjult knappestolpe og lange ermer med dekorative mansjetter. Den kommer i en rett og avslappet passform. Eksklusiv skjorte med et kult og unikt utseende. Perfekt til alt fra klassiske bukser, skinnbukser, skjørt eller jeans. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230361-529
Fra:
Copenhagen Muse Molly Shirt Jet stream

Lekker blondeskjorte med korte ermer fra Copenhagen Muse. Molly Shirt har ståkrage, skjult knappestolpe med blonder rundt, korte voluminøse puffermer med blondekant, samt blonder over skuldrene og langs knappestolpen. Den kommer i en avslappet passform og er normal til stor i størrelsen. Modellen vår er 177 cm høy og har på seg størrelse XS.

230370-529
Fra:
Copenhagen Muse Ultra Shirt Black

Ultra Shirt fra Copenhagen Muse er en vakker skjorte med nydelige blondedetaljer. Skjorten har klassisk krage, skjult knappestolpe og lange ermer med dekorative mansjetter. Den kommer i en rett og avslappet passform. Eksklusiv skjorte med et kult og unikt utseende. Perfekt til alt fra klassiske bukser, skinnbukser, skjørt eller jeans. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230366-99
Fra:
Lenker
Min side