Til toppen

NYHETER

Her finner du de siste nyhetene fra alle våre kjente merkevarer som Lois, Munthe, Levetè Room, American Vintage, Gustav, Cambio, PBO, Pieszak, Rue de Femme, Neo Noir, Save the Duck, Bruuns Bazaar, Enamel Copenhagen, Montecristo og ikke minst Tricot. Nyhetene er sortert slik at det siste som er ankommet er øverst. Bruk gjerne rullegardinen for å sortere annerledes.

Sorter etter:

MUNTHE
Vigga Blue
Vigga er en vakker kjole i en økologisk bomullsblanding. Kjolen har lange puffermer med smock ved håndleddene, knappelukking i halsen og knyting i midjen. Vanlig passform. Tilgjengelig i blått med små MUNTHE-logoer. Modellen er 175 cm og har på seg størrelse 34.
229411-40

MUNTHE
Virgin Blue
Virgin er en vakker topp i økologisk bomullsblanding. Toppen har korte ermer med store volanger, en liten volangkant langs kragen og en liten splitt med knappelukking foran. Vanlig passform. Tilgjengelig i blått med små MUNTHE-logoer. Modell 1 er 181 cm og har størrelse 36 – og modell 2 er 176 cm og har størrelse 42.
229408-40

MUNTHE
Vosalyn Mix
Vosalyn er en bluse i 100% økologisk bomull. Blusen har lange ermer med volum øverst og rund hals med splitt og knappelukking bak. Vanlig passform. Tilgjengelig i blanding med et kult trykk. Modellen er 181 cm og har på seg størrelse 36.
229409-116

MUNTHE
Varrel Black
Varrel er en rutete ermeløs topp laget av resirkulert polyester og økologisk bomull. Toppen har pene volangdetaljer langs ermehullene og splitt i den runde halsen med knytelukking og dusker. Modell 1 er 176 cm og har størrelse 36 – og modell 2 er 176 cm og har størrelse 42.
229407-99

MUNTHE
Vox Beige
Vox er en feminin, ermeløs topp laget av 100 % resirkulert polyester. Toppen har omslagseffekt med knytelukking og vakre volangdetaljer langs halsen, ermehullene, foran og bak. Vanlig passform. Tilgjengelig i sort og beige. Modellen er 171 cm og har på seg størrelse 36.
229406-80

MUNTHE
Vox Black
Vox er en feminin, ermeløs topp laget av 100 % resirkulert polyester. Toppen har omslagseffekt med knytelukking og vakre volangdetaljer langs halsen, ermehullene, foran og bak. Vanlig passform. Tilgjengelig i sort og beige. Modellen er 171 cm og har på seg størrelse 36.
229406-99

BRUUNS BAZAAR
Yasmin Alessi Blouse Snow white
Yasmin Alessi Blouse er en feminin bluse laget i Broderie Anglaise-materiale. Blusen har korte voluminøse ermer, rundhals med tre knapper i halskanten som kan åpnes for en mer v-hals. Kommer med en tilhørende sliptopp.
229397-1

TRICOT
Rib Tank Top White
Rib Tank Top er en klassisk tanktopp fra Tricot. Den kommer i en herlig ribbestrikket bomullskvalitet med god stretch. Dette er en tidløs klassiker som passer til alt.
229401-10

LEVETÉ ROOM
Nona 1 Top White
Nona 1 Top er en delikat ribbestrikket tanktopp fra Levete Room. Den kommer i en smal og feminin modell uten ermer og med rundhals . Bruk toppen under en hvit skjorte eller blazer til hverdags og jobb, eller som den er til ferie og varme sommerdager.
229378-10

NEO NOIR
Gabriella Blouse White
Gabriella Blouse er en supersøt bluse med nydelige detaljer fra Neo Noir. Den kommer i en behagelig bomullskvalitet med v-hals og lange ermer med smock-mansjetter. Blusen har vevde detaljer med Broderie Anglaise blip foran og bak Dette er en romantisk sommerbluse som passer både til skjørt, bukser og jeans.
229293-10

NEO NOIR
Aroma Voile Blouse Black
Aroma Voile Blouse er en feminin bluse med nydelige detaljer fra Neo Noir. Blusen har lange voluminøse ermer, v-utringning med volanger rundt skulderpartiet. Blusen er løstsittende og kommer i en herlig bomullsvoile-kvalitet. Style blusen med Atkin Voile Skirt eller Carin R Skirt for den perfekte sommer-looken.
229289-99

BRUUNS BAZAAR
Thallo Leola Dress Green
Thallo Leola Dress er en vakker Broderie Anglaise kjole fra Bruuns Bazaar. Kjolen har nydelige volangdetaljer, skjult kneppestolpe, belte i livet og ballongermer med strikk rundt håndleddet. Modellen er 175 cm høy og har på seg størrelse 36.
229396-30