Til toppen

Her finner du de siste nyhetene fra alle våre kjente merkevarer. Munthe, Gustav, Filippa K, Cambio, PBO, Pieszak, Bruuns Bazaar, Liu Jjo Jeans, Mala Alisha, Save the Duck, Princess goes Hollywood, More & More, Rosmunde og Tricot. Nyhetene er sortert slik at det siste som er lagt til finner du øverst. Bruk gjerne rullegardinen for å sortere anderledes.

Nyheter

Jordtoner
Denne sesongens moteklær for dame er preget av en dus fargepallett med jordtoner og pasteller. Men vi ser at også de klare og sterke fargene vil frem i lyset. Beige er vårens farge og i kombinasjon med andre nyanser blir den en delikat og enkel farge det er lett å elske. For de som er litt mer vågale kan kombinasjonen beige og rødt eller beige og blått virkelig sette et antrekk i fokus.

Egostrikk
Mohairgensere har fått mye oppmerksomhet for tiden for sin deilige kvalitet og lekne stil. Økende interesse har gjort strikk for dame til en økende trend blant den yngre generasjon, og vi er stolte av å kunne være med på denne trenden med fantastiske kvaliteter med vår Tricot-kolleksjon. Pullover genser i merinoull eller mohair kan styles til både kule jeans med høyt liv eller festkjoler.

Oldceline
Det klassiske vil alltid være aktuelt og hos oss vil du lett kunne finne nydelige hvite skjorter og svarte dressbukser for dame fra blant annet Filippa K, PBO og Cambio. Med rene linjer og enkle detaljer ble en hel verden inspirert av Célines, Phoebe Philo, og det er blitt en stor inspirasjon for mange som ønsker en klassisk basisgarderobe.

Slangeskinn
Dyremønster, med leopard- og slangeskinn i spissen, er ikke å komme unna denne sesongen. Vi har silke-bluser, lekre festkjoler og kule topper til dame i mange flotte mønster. Men det blir jo ingen vår uten blomstermønster og vi har masse flotte kjoler til bryllup og fest denne sesongen. Fra kjente merker som Munthe og Gustav kommer kjoler med et mer bohempreg og fra Bruuns Bazaar kommer kjoler i resirkulert plast.

Svanemerket
Deguy er kjent for å ha et stort utvalg av jeans med høyt liv og slim fit modeller fra både Cambio, Pieszak og Liu Jo. Vi er også stolte leverandører av Pieszak sine første svanemerkede jeans for dame. Dressbukser og penbukser til jobb og fest er et must for mange, men hos Deguy vil vi kunne hjelpe deg å finne både jobbantrekket og drakter til fest.