Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

LOIS

“Sexy and iconic, Lois Jeans is a brand with Spanish temperament. Born in 1962, at the heart of the dance floor our jeans know how to move.”

Lois var det første europeiske jeansmerket som ble etablert i 1962 i Spania. Merket ble en hit over hele verden og på 70- og 80-tallet florerte det med Loisbukser og ble hyllet for sitt snitt og ikke minst slengen. Merke ble omfanget av musikere og andre moteikoner, og før vi viste om det var buksene å se på dansegulvet. Buksemerket hadde noe nytt ved seg, jeans var sexy og fashionable. Det å finne det perfekte par med jeans er å finne balansen mellom komfort og snitt, og det kan revolusjonere en kvinnes syn på jeans for alltid. Lois er fargerike, lekne og følger med på mote, og vi ser at merket har fått sin renessanse med flare-buksene og er blitt en hit hos de unge igjen. Sett bort fra fortidens nostalgi, Lois ser også fremover og jobber hele tiden med å forbedre sine modeller for at komforten og snittet aldri skuffer deg. Nå blir Lois buksene designet i Amsterdam, men det blir fortsatt produsert av den eldste skredderfamilien i Spania. Det er mye kjærlighet bak hver bukse fra Lois.

Visning
Sorter
LOIS Malena F Bolger Cross cross stone

Malena F Bolger Cross Stone er en av Lois favorittene hos Deguy. Dette er en klassisk 5-lommers modell med høyt liv og rette ben som er noe croppet på lengden. Buksen lukkes med knapp og glidelås i front. Perfekt blue-jeans som er en basic "musthave" i garederoben. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230639-804
Fra:
Tilbud
LOIS New Susanne Summer stone

Perfekt sommerjeans fra Lois. New Susanne i "summer stone" vask er en myk og behagelig slengbukse med god stretch. Buksen har to små lommer foran samt baklommer. Den har høyt liv med dekorative flettede detaljer i linningen. Bruk buksen med flip-flops og en tank top for den perfekte sommer-looken. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230339-460
Fra:
Tilbud
LOIS Culotte Linen Colour Black

Culotte Linen Colour er en lett og herlig linbukse fra Lois. Buksen har en avslappet passform med høyt liv, beltehemper, rette og vide ben. En 5-lommers modell som lukkes med knapp og glidelås. Dette er den perfekte sommerbuksen for varme sommerdager. Buksen kommer også i hvit. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230333-99
Fra:
LOIS Raval 16 Megalia White White

Raval 16 Magalia Shot er en superfin hvit sommerjeans fra Lois. Raval-modellen er en favoritt blant mange med sitt høye liv og sleng fra kneet og ned. Med den gode stretchkvaliteten og den klassiske 5-lommers modellen er Raval Lois sin mest ikoniske modell. Style buksen med sneakers og en oversized genser til hverdags, og kle den opp fra kontor til fest med en søt bluse, dressjakke og pumps. Buksen er normal i størrelsen. Modellen er 179 cm høy og har på seg størrelse 27/34. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230330-10
Fra:
LOIS Skater Loose Cole Khol black stone

Skater Loose Cole fra Lois er en bredbent antifit jeans. Buksen er inspirert av streetwear-stilen på 90-tallet, men med en moderne vri. Den har en klassisk 5-lommers modell med høyt liv og sitter stramt over hoftene. Denne sesongen er den utført i en svart steinvask. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230555-703
Fra:
Tilbud
LOIS Onda Soft Amazon Pepper bleach

Onda Soft Amazon fra Lois er et langt skjørt skåret i resirkulert, lys denimstoff som skaper en myk og flytende tekstur. Skjørtet har et høyt liv med beltehemper og lukkes med glidelås og knapp foran. Modellen er 175 cm høy og bruker størrelse S. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230342-461
Fra:
Tilbud
LOIS Torero Elle Amazon Summer stone

Torero Elle Denim Jacket fra Lois er en karakteristisk kort jakke inspirert av 60- og 70-tallet. Jakken har bred krage, to brystlommer og knapper foran. Den kommer i en kort modell og er normal i størrelsen. Modellen er 175 cm høy og bruker størrelse S. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Jakken er behandlet med miljøvennlige vasketeknikker.

230343-460
Fra:
Tilbud
LOIS Torero Elle Crude Rinse natural

Torero Elle Crude Linen fra Lois er en karakteristisk kort jakke inspirert av 60- og 70-tallet. Jakken har bred krage, to brystlommer og knapper foran. Den kommer i en kort modell og er laget av en naturlig blanding av bomull og lin. Jakken er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230341-658
Fra:
Tilbud
LOIS Raval Edge Hypersoft Summer stone

Raval Edge Hypersoft fra Lois er en favoritt blant mange med sitt høye liv og sleng fra kneet og ned. Med den gode stretchkvaliteten og den klassiske 5-lommersmodellen er Raval Lois sin mest ikoniske modell. Raval Edge Hypersoft kommer i en delikat Summer Stone vask med råkant nederst. Perfekt sommerjeans. Buksen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230335-460
Fra:
LOIS Skater Loose-Z Linen Elm

Skater Loose Linen er Lois sin løstsittende antifit linbukse inspirert av streetwear-stilen fra 90-tallet med en moderne vri. Buksen har høyt liv, vide ben og er laget av 100 % lin. Buksen er normal til stor i størrelsen. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 27. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230340-657
Fra:
LOIS Rosa Brando Stone Stone Linen

Rosa Brando fra Lois er en vide leg jeans som kommer i en fin medium stone vask. Den har en klassisk 5-lommers modell med høyt liv og sitter stramt over hoftene. Denne sesongen er den skåret i en unik blanding av lin og organisk bomull som gir en perfekt balanse mellom elastisitet og pusteevne, med en blek stenvask som gir et vintage-preg. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 27/32. Buksen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230338-659
Fra:
Tilbud
LOIS Marlene Linen White

Marlene Linen er en kul linbukse med oversized passform fra Lois. Buksen har høyt liv, vide ben og er laget av myk og behagelig linkvalitet. Marlene har en flatterende løs passform og er et ideelt tilskudd til sommergarderoben.

230334-10
Fra:
Lenker
Min side