Skip to main content
Til toppen
SOMMERSALG!
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering
Kanskje Norges beste kundeservice

Cambio

Deguy er Norges største på Cambio-bukser. Vi har et stort utvalg av sesongens bestselger i både klassiske jeans, wide leg, flare eller high waist og trendbuksene som culott og cargo. Bestselgeren er Parla Jeans har vi alltid inne, og nykommeren Paris og Lotta er blitt en hit denne våren. Den har vi i flere utgaver. Du vil finne alle våre Cambio-bukser her i nettbutikken og i alle våre fysiske butikker i Norge. Enten det er jeans, penbukser, cargo eller culotte, buksene til Cambio leverer alltid. De er laget i de beste kvaliteter, sitter der de skal på alle og ikke minst er de alltid oppdatert med det siste fra motebildet.

 Cambio satser på langsiktige, tette samarbeid med leverandører og produsenter som streber etter lavest mulig miljøbelastning.    
De har dessuten konseptet WEAR THE FUTURE- bær fremtiden med organisk bomull. Disse jeansene er vevd av ren økologisk bomull. Den økologisk kontrollerte dyrkingen foregår uten sprøytemidler og beskytter dermed grunnvannet. Sertifisert med GOTS: GOTS-sertifiseringen dekker hele tekstilforsyningskjeden, fra høsting av råvarer, gjennom miljømessig og sosialt ansvarlig produksjon til merking og emballasje. Du finner jeansene som oppfyller GOTS-standarden med merket The Greener Cotton i bildekarusellen til produktet.

Visning
Sorter
CAMBIO Krystal Toffee

Krystal er en sporty og elegant dressbukse fra Cambio. Buksen har middels høyt liv med beltehemper, stikklommer og passepoilerte baklommer. Den er ankellang med press og oppbrett nederst. Style buksen med sneakers og en oversized skjorte til hverdags, eller med loafers og dressjakke til jobb og fest. Perfekt dressbukse som passer til enhver anledning.

230023-357
Fra:
CAMBIO Paris Straight Black

Paris Straight Black er en delikat og feminin jeans med lekre paljettdetaljer fra Cambio. Den kommer i en behagelig kvalitet med god stretch. Dette er en klassisk 5-lommers modell med rette ben og middels høyt liv. Den er ankellang med lekre paljettapplikasjoner og frynser nederst. Buksen er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230021-99
Fra:
CAMBIO Krystal Black

Krystal er en sporty og elegant dressbukse fra Cambio. Buksen har middels høyt liv med beltehemper, stikklommer og passepoilerte baklommer. Den er ankellang med press og oppbrett nederst. Style buksen med sneakers og en oversized skjorte til hverdags, eller med loafers og dressjakke til jobb og fest. Perfekt dressbukse som passer til enhver anledning.

230023-99
Fra:
CAMBIO Farah Navy

Farah er en klassisk og tidløs dressbukse fra Cambio. Buksen har høyt liv med beltehemper, stikklommer og to passepoilerte lommer bak. Buksen er ankellang og flared med sydd press. Style buksen med sneakers og en oversized skjorte til hverdags, eller med loafers og dressjakke til jobb og fest. Perfekt dressbukse som passer til enhver anledning. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230019-46
Fra:
CAMBIO Krystal Coconut cream

Krystal er en sporty og elegant dressbukse fra Cambio. Buksen har middelshøyt liv med beltehemper, stikklommer og passepoilerte baklommer. Den er ankellang med press og oppbrett nederst. Style buksen med sneakers og en oversized skjorte til hverdags, eller med loafers og dressjakke til jobb og fest. Perfekt dressbukse som passer til enhver anledning.

230023-577
Fra:
CAMBIO Paris Flared Cord Caramel

Paris Flared er en superfin slengbukse i cordfløyel fra Cambio. Dette er en klassisk 5-lommers modell med høyt liv og beltehemper. Buksen kommer i en myk og behagelig kvalitet med god stretch. Style buksen med en fluffy genser og sneakers til hverdags, eller med hvit skjorte og dressjakke til jobb.

230011-109
Fra:
CAMBIO Paris Easy Kick Cord Taupe

Paris Easy Kick er en delikat ankellang cordfløyelsbukse fra Cambio. Dette er en klassisk 5-lommers modell med høyt liv og beltehemper. Den har rette ben og kommer i en myk og varm bomullskvalitet med god stretch. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230012-101
Fra:
CAMBIO Faith Tweed Lurex Tweed black

Faith Tweed Lurex er en ankellang bukse i tweed-kvalitet fra Cambio. Buksen har høyt liv med strikk i midjen, rette ben med press og to lommer i front. Buksen kommer i et delikat rutemønster med flotte lurex-detaljer. Dette er buksen som kan brukes både til jobb og fest. Kle den opp med silkeskjorte og blazer for en classy-look til lørdagslunsjen.

230022-576
Fra:
CAMBIO Paris Jeans Strass Blue

Paris Jeans Strass er en delikat og feminin jeans med lekre strass-detaljer fra Cambio. Den kommer i en behagelig kvalitet med god stretch. Dette er en klassisk 5-lommers modell med smale ben og middels høyt liv. . Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230013-40
Fra:
CAMBIO Aimee Cargo Blue

Aimee Cargo fra Cambio er en trendy jeans med rette og vide ben. Den har klassiske cargo-lommer på lårene, høyt liv med beltehemper og lommer bak. Dette er jeansene som er et sikkert valg når du vil skape en uanstrengt, men samtidig stilig look til antrekket ditt. Cambio Aimee Cargo er laget i en myk og behagelig bomullsblanding med stretch. Dette er buksen som er et godt valg for travle hverdager så vel som avslappende fritidsøyeblikk. Du kan enkelt lage en casual look ved å kombinere den med en genser eller en skjorte med krage. Buksen er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230125-40
Fra:
CAMBIO Jorden Utility Comfy Cedar

Jorden Utility er en sporty og komfortabel bukse i cordfløyel fra Cambio. Buksen er middelshøy på livet med elastisk midje med snøring. Den har glidelåslommer i sidene og passepoilerte lommer bak. Den er ankellang med avsmalnende ben og kommer i en myk og behagelig stretchkvalitet. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230015-575
Fra:
CAMBIO Ray 5 Pocket Black

Ray 5 Pocket er en Cambio-favoritt hos Deguy. Dette er en delikat vegansk skinnbukse fra Cambio i en klassisk 5 lommers modell. Buksen har høyt liv med beltehemper, vanlig benlengde og smal passform. Buksen puster og kan vaskes i vaskemaskinen. Superbehagelig bukse som passer både til hverdags og fest. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230016-99
Fra:
Lenker
Min side