Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Cambio

Deguy er Norges største på Cambio-bukser. Vi har et stort utvalg av sesongens bestselger i både klassiske jeans, wide leg, flare eller high waist og trendbuksene som culott og cargo. Bestselgeren er Parla Jeans har vi alltid inne, og nykommeren Paris og Lotta er blitt en hit denne våren. Den har vi i flere utgaver. Du vil finne alle våre Cambio-bukser her i nettbutikken og i alle våre fysiske butikker i Norge. Enten det er jeans, penbukser, cargo eller culotte, buksene til Cambio leverer alltid. De er laget i de beste kvaliteter, sitter der de skal på alle og ikke minst er de alltid oppdatert med det siste fra motebildet.

 Cambio satser på langsiktige, tette samarbeid med leverandører og produsenter som streber etter lavest mulig miljøbelastning.    
De har dessuten konseptet WEAR THE FUTURE- bær fremtiden med organisk bomull. Disse jeansene er vevd av ren økologisk bomull. Den økologisk kontrollerte dyrkingen foregår uten sprøytemidler og beskytter dermed grunnvannet. Sertifisert med GOTS: GOTS-sertifiseringen dekker hele tekstilforsyningskjeden, fra høsting av råvarer, gjennom miljømessig og sosialt ansvarlig produksjon til merking og emballasje. Du finner jeansene som oppfyller GOTS-standarden med merket The Greener Cotton i bildekarusellen til produktet.

Visning
Sorter
CAMBIO Piper Short Sateen Sorbet

Piper Short Sateen er en delikat bomullsbukse fra Cambio. Buksen er en klassisk 5-lommers modell med middels høyt liv, smale ben og beltehemper. Den er ankellang med en liten dekorativ splitt nederst. Dette er buksen som kan kles opp og ned etter behov gjennom hele sommeren. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230554-284
Fra:
CAMBIO Piper Short Sateen Frozen blue

Piper Short Sateen er en delikat bomullsbukse fra Cambio i en superfin blåfarge. Buksen er en klassisk 5-lommers modell med middels høyt liv, smale ben og beltehemper. Den er ankellang med en liten dekorativ splitt nederst. Dette er buksen som kan kles opp og ned etter behov gjennom hele sommeren. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230554-663
Fra:
CAMBIO Mira Linen Oat milk

Mira Summer er en delikat bukse i en behagelig lin blanding fra Cambio. Buksen har middels høyt liv og vide ben. Den har beltehemper, stikklommer i sidene og passepoilerte baklommer. Dette er buksen som kan styles med en blazer og loafers til kontoret, eller med en skjorte og sneakers til hverdags. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230547-567
Fra:
CAMBIO Piper Short Fringe Blue

Piper Short Fringe er en delikat sommer-jeans fra Cambio. Buksen er en klassisk 5-lommers modell med middels høyt liv , smale ben og beltehemper. Den er ankellang med råkant og en liten dekorativ splitt nederst. Dette er sommerbuksen som passer både til hverdags og jobb. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230551-40
Fra:
CAMBIO California Linen Pure white

Delikat vår og sommerbukse fra Cambio. California Linen har høyt liv, stikklommer samt passepoilerte baklommer og vide rette ben. Den kommer i en cropped lengde i en herlig linmix kvalitet. Dette er den perfekte buksen for varme sommerdager som du lett kan style opp og ned etter behov. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230548-651
Fra:
CAMBIO Paris Flared Blue

Paris Flared er en supermyk slengbukse fra Cambio. Dette er en klassisk 5-lommers modell med middel høy liv og beltehemper. Buksen har råkant nederst og kommer i en supermyk bomullskvalitet med god stretch. Buksen er normal i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230326-40
Fra:
CAMBIO California Linen Black

Superherlig vår og sommerbukse fra Cambio. California Linen har høyt liv, stikklommer samt passepoilerte baklommer og vide rette ben. Den kommer i en cropped lengde i en herlig linmix kvalitet. Dette er den perfekte buksen for varme sommerdager som du lett kan style opp og ned etter behov. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230321-99
Fra:
CAMBIO California Linen Champagne

California Linen er en superherlig vår og sommerbukse fra Cambio. Buksen har høyt liv, stikklommer samt passepoilerte baklommer og vide rette ben. Den kommer i en cropped lengde i en herlig linmix kvalitet. Dette er den perfekte buksen for varme sommerdager som du lett kan style opp og ned etter behov. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230321-104
Fra:
CAMBIO Renira Stone

Delikat og klassisk ankellang dressbukse fra Cambio. Renira Superstretch har høyt liv med lommer foran og skjulte baklommer, beltehemper og glidelåslukking. Buksen kommer i en smal passform med god stretch. Style den med skjorte og dressjakke til jobb eller en enkel t-skjorte og sneakers til hverdags. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230314-253
Fra:
CAMBIO Parla Feminine HR Blue

Parla Feminine Hr er en klassisk og feminin jeans fra Cambio . Buksen kommer i en behagelig kvalitet med god stretch for ubegrenset bevegelsesfrihet og perfekt passform. Dette er en 5-lommers modell med smale ben og høyt liv. Buksen er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Tilgjengelig i mørkeblått, blått og sort.

229915-40
Fra:
CAMBIO Krystal Linen Black

Krystal Linen er en lett og ledig linbukse fra Cambio. Buksen har middelhøyt liv med beltehemper, stikklommer og to passepoilerte baklommer. Den er ankellang med press og oppbrett nederst. Style buksen med sneakers og en oversized skjorte til hverdags, eller med loafers og dressjakke til kontoret. Dette er den perfekte buksen for varme sommerdager.Buksen er stor i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230368-99
Fra:
CAMBIO Krystal Linen Flat white

Krystal Linen er en herlig og lett linbukse fra Cambio. Buksen har middelhøyt liv med beltehemper, stikklommer og to jukselommer bak. Den er ankellang med press og oppbrett nederst. Style buksen med sneakers og en oversized skjorte til hverdags, eller med loafers og dressjakke til kontoret. Dette er den perfekte buksen for varme sommerdager.Buksen er stor i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230368-666
Fra:
Lenker
Min side