Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Kjoler Outlet

Visning
Tilbud
PBO Amalie Navy

Skulderermet elegant finkjole med et lekkert blondeparti øverst og nederst. Løs i modellen. Kan styles på flere måter, enten røft med en dongrijakke eller klassisk rent med dressjakke. Halsen er rund, v-parti foran som kneppes øverst. 

226664-46
Fra:
Tilbud
MUNTHE Anage Blue

Knelang kjole produsert i en Ecovero viskoseblanding. Kjolen har korte ballongermer, dyp V-hals og knyting i midjen. Vanlig passform. Finnes i dette nydelige blå printet. Modellen er 180 cm høy og har størrelse 36 på.

229441-40
Fra:
Tilbud
DANTE 6 Arcy Sparkling Dress Raven

Arcy Sparkling Dress er en fantastisk glitrende minikjole fra Dante 6. Kjolen er skreddersydd med dyp V-utringning, lange ermer og skulderputer. Skjørtet er rynket foran som gir det en delikat draperingseffekt. Arcy er laget i et glitrende stoff som skaper en fortryllende effekt når lyset treffer det. Uansett om det er en spesiell anledning, en natt ute på byen, eller en glamorøs fest, vil denne kjolen sørge for at du skinner.

230295-438
Fra:
Tilbud
RUE DE FEMME Audria Dress Gold

Audria Dress er en vakker festkjole i elegant gullstoff fra Rue De Femme. Kjolen har V-utringning, korte og vide ermer med falne skuldre. Kjolen kommer i en avslappet fasong med markert søm under bysten. Dette er kjolen som passer perfekt til festlige anledninger. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230253-130
Fra:
Tilbud
BRUUNS BAZAAR BLISS DEBBIE DRESS Black

Bliss Debbie Dress er en elegant og enkel kjole fra Bruuns Bazaar. Vi liker spesielt godt plissestrukturen i skjørtet som gir kjolen et mer eksklusivt uttrykk. Kjolen har et klassisk snitt som gjør at du kan bruke den i alle sesonger. Kan styles opp med høye hæler og veske og ned med skinnjakke og sneakers.

227651-99
Fra:
Tilbud
LEVETÉ ROOM Bloom 1 Dress White

Bloom 1 Dress er en kort og feminin kjole fra Levete Room. Kjolen har en trendy one-shoulder design med kapper som gir et voluminøst utseende og en flott silhuett. Den kommer i en myk viskoseblanding som er perfekt til sommerens festligheter. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S. Kjolen er normal til stor i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229962-10
Fra:
Tilbud
RUE DE FEMME Cambria Dress Black

Cambria Dress fra Rue De Femme er en lekker midikjole med sølvglitter. Kjolen har V-utringning, lange puffermer med strikk nederst og markert midje med smock. Skjørtedelen er lett og flowy med fint fall. Perfekt kjole til årets festsesong. Kjolen er stor i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230252-99
Fra:
Tilbud
MUNTHE Chia Purple

Chia er en vakker, kort kjole iøkologisk bomull og silkeblanding fra Munthe. Kjolen er løstsittende og har korte voluminøse ermer, v-hals og volanger langs ermkantene og i halsen. Modellen er 172 cm høy og har på seg størrelse 36.

229242-110
Fra:
Tilbud
MUNTHE Distant Indigo

Distant er en vakker, kort kjole laget av 100% silke fra Munthe. Kjolen har v-hals, flaggermus ermer med puff på skuldrene og kommer i en avslappet fasong. Modellen er 175 cm høy og har på seg størrelse 36.

229719-385
Fra:
Tilbud
BRUUNS BAZAAR Dream Debbie Dress Light blue

Nydelig midi-kjole fra Bruuns Bazaar i deres lekre, lyseblå dream-print. En delikat Bruuns Bazaar sommerkjole med nydelige plisserte detaljer. Bruk den med sneakers og strikkeplagg til hverdags og cashual anledninger eller kle den opp kun med høye heler til fest. 

227697-48
Fra:
Tilbud
LIU JO Dress W69041-J4005 Black

Lang fløyelskjole med fôr, V-utringning og stretch i midjen. Fullfør antrekket med hæler, vakre smykker og clutchveske. Modellen er 178 cm høy og har på seg italiensk størrelse 40. Plagget er normal i størrelsen

227944-99
Fra:
Tilbud
LEVETÉ ROOM Enya 1 Dress Black

Enya 1 Dress er en stilig omslagskjole fra Levete Room. Kjolen har en diagonal front med omslagseffekt, som festes med knyting i midjen. Kjolen er også designet med lange voluminøse ermer og mansjetter med diskret volanger. Style den med et par knehøye støvletter for en festlig look på de kaldere dagene.

230270-99
Fra:
Lenker
Min side