Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Strikkegensere

Her finner du vår deilige utvalg av strikkegensere for damer. En strikket genser kan du ha mange av i skapet ditt med god samvitiighet. De brukes ofte og til flere anledninger. Strikkegenser er blitt helt sentralt i den skandinaviske stilen. I Deguy har vi med vårt eget merke Tricot vært med på å sette og utvikle denne trenden. Du finner også på denne siden nydelige strikkegensre fra andre merker som Munthe, Filippa K, Bruuns Bazaar  med flere.

Visning
Sorter
NEO NOIR Kiara Knit Blouse Dusty brown

Kiara Knit Blouse er en klassisk strikkegenser fra Neo Noir. Genseren har lange, rette ermer med ribbestrikket mansjett og høy hals. Den kommer i en avslappet og kort passform. Style genseren med det matchende Gisa Knit Skirt for den perfekte høst og vinter-looken.

230237-484
Fra:
GUSTAV Shanne Rib Knit Offwhite

Shanne Rib Knit er en vakker strikkegenser fra Gustav i en deilig myk kvalitet med en blanding av bl.a. ull og mohair. Genseren har et enkelt snitt med rund hals og lange ermer. Den har dekorative stolper med blonder og volanger som gir den det lille ekstra. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230279-11
Fra:
GUSTAV Sherry Button Knit Mulch

Sherry Button Knit er en nydelig genser fra Gustav i en deilig myk kvalitet med en blanding av bl.a. ull og mohair. Genseren har et løst snitt med rund hals og trekvartlange vide ermer. Som en ekstra fin detalj har den fine knapper nede på ermene og en fin fargekombinasjon av rosa, mørkebrunt og hvitt. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230278-620
Fra:
NEO NOIR Dolce Knit Blouse Ivory

Dolce Knit Blouse er en stilig strikkegenser fra Neo Noir. Genseren har høy hals, lange raglanermer med ribbede mansjetter og kommer i en boxy avslappet passform. Genseren er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230238-9
Fra:
LEVETÉ ROOM Eloise 1 Cardigan Walnut

Eloise 1 Cardigan fra Levete Room er en klassisk cardigan laget i deilig kasjmir. Cardiganen har rund hals, lange ermer og knappestolpe. Dette er klassisk cardigan som er et must-have i enhver garderobe denne sesongen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230273-108
Fra:
LEVETÉ ROOM Eloise 2 Pullover Light grey

Eloise 2 Pullover fra Levete Room er en deilig genser i kasjmir er en absolutt favoritt denne sesongen. Genseren har et klassisk design med lange ermer, rund hals og en avslappet silhuett. Dette er klassisk genser som er et must-have i enhver garderobe denne sesongen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230272-69
Fra:
AMERICAN VINTAGE Vitow Sweater Gris Clair Chine

Vitow Sweater er en herlig strikkegenser fra American Vintage. Genseren har en avslappet fasong med rund hals og fallende skulder søm. Supermyk og delikat genser som kan brukes hele året. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230297-608
Fra:
Copenhagen Muse Ibra Pullover Peyote w/black

Ibra Pullover fra Copenhagen Muse er en stilig mønstret strikke genser. Genseren har albu lange10 puffermer med ribbet mansjett og rund hals med ribbe kant rundt. Den kommer i en feminin fasong som er lett å style til både bukser og skjørt. Bruk den som den er, eller bruk den over en skjorte som en vest.Se størrelses guide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230112-582
Fra:
GUSTAV Shanne Rib Knit Drizzle

Shanne Rib Knit er en superlekker genser fra Gustav, designet i en herlig myk kvalitet med mohair i krem, gråmelert og nougat. Genseren har et enkelt snitt med rund hals, lange ermer og ribbekanter og supersmarte detaljer med knapper langs siden. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229995-593
Fra:
NEO NOIR Nevena Stripe Knit Sand/Grey

Nevane Stripe er en superkul strikkegenser fra Neo Noir. Den har høy hals med glidelås og voluminøse ermer med splitt nederst. Genseren er løstsittende og kommer i en myk og behagelig bomullsblanding. Dette er genseren som kan kles opp og ned etter behov.

230126-615
Fra:
NEO NOIR Nevena Stripe Knit Dark grey

Nevane Stripe er en superkul strikkegenser fra Neo Noir. Den har høy hals med glidelås og voluminøse ermer med splitt nederst. Genseren er løstsittende og kommer i en myk og behagelig bomullsblanding. Dette er genseren som kan kles opp og ned etter behov.

230126-77
Fra:
TRICOT High Neck Puff Black

High Neck Puff er en superdeilig genser fra norske Tricot. Genseren har høy hals og lange ermer med en liten puffdetalj på skuldrene. Genseren er laget i 100% merinoull og kommer i tre farger denne sesongen - black, powder og fuchsia. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230071-99
Fra:

Kvalitet fra Tricot

Gjennom vårt eget merke Tricot, velger vi selv alt fra a til å i produskjonen. Kvalitet har alltd vært sentralt i våre butikker og Tricot stikkegensere er vårt beste eksempel på dette. Gjennom moteriktige snitt, nydelige kvaliteter som mohair, merinoull og cashmere i fantastiske trendriktige farger, leverer vi nydelige strikkegensere til våre kjære deguykunder.

Dyreprint

Dyreprint som leopard- og slangeskinnsmønster er fortsatt super hot denne sesongen. Dette gjelder også for strikkede gensre for dame. Tricot er så klart med på trenden. Disse fungerer så godt til både bukser som  jeans og chinos  men også til skjørt. 

Lenker
Min side