Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Festkjoler

Her finner du vårt troe utvalg av kjoler som vi mener passer perfekt til fest og andre store anlednigner som bryllup og lignende. Nåværende sesong inen festkjoler bærer preg av lange snitt med sterke fine farger. Det skal være stas å kjøpe seg en kjole, så nyt å klikke deg gjennom vårt gode utvalg av lange, korte, blomstrete og fargerike festkjoler. Trenden med at kjolene denne sesongen er litt løser gjør det også lettere å handle festkjoler på nett. Husk også at vi har fri frakt og retur på bestillinger over 1500,-.

Visning
Sorter
NEO NOIR Nene Glitz Dress Black

Nene Glitz Dress er en stilig festkjole med lekre detaljer fra Neo Noir. Kjolen har v-utringning med omslagseffekt og lange transparente ermer med elastiske mansjetter. Den har en flatterende kort passform med markert midje og kapper på skjørtedelen som skaper volum og fint fall. Dette er kjolen som passer perfekt til både hverdag og fest, og kan styles med alt fra støvletter, pumps og sneakers.

230230-99
Fra:
NEO NOIR Nene Glitz Dress Blue

Nene Glitz Dress er en stilig festkjole med lekre detaljer fra Neo Noir. Kjolen har v-utringning med omslagseffekt og lange transparente ermer med elastiske mansjetter. Den har en flatterende kort passform med markert midje og kapper på skjørtedelen som skaper volum og fint fall. Dette er kjolen som passer perfekt til både hverdag og fest, og kan styles med alt fra støvletter, pumps og sneakers.

230230-40
Fra:
DANTE 6 Arcy Sparkling Dress Raven

Arcy Sparkling Dress er en fantastisk glitrende minikjole fra Dante 6. Kjolen er skreddersydd med dyp V-utringning, lange ermer og skulderputer. Skjørtet er rynket foran som gir det en delikat draperingseffekt. Arcy er laget i et glitrende stoff som skaper en fortryllende effekt når lyset treffer det. Uansett om det er en spesiell anledning, en natt ute på byen, eller en glamorøs fest, vil denne kjolen sørge for at du skinner.

230295-438
Fra:
Osmine af Nor Sif Sequins Dress Gold

230308-130
Fra:
Osmine af Nor Jade Velvet Dress Navy

Jade Velvet Dress fra OSMINE af nor. Endelig er Jade-kjolen tilbake i vakker velour! Jade Velvet Dress er en nydelig kjole kuttet i tung, eksklusiv og myk velour med stretch i klassisk sort. Kjolen har lange ballongermer med høy, smocket mansjett og puff på skuldrene. Jade Velvet Dress har V-hals hvor du kan justere utringingen. I midjen har kjolen et bredt bånd med flatterende rynkedetaljer - som definerer midjen og skaper en feminin silhuett, med smock i ryggen. Det etasjedelte skjørtet er flowy og lekent skjørt med fint fall. Finnes også i Grønn.

230307-46
Fra:
Osmine af Nor Jade Velvet Dress Green

Jade Velvet Dress fra OSMINE af nor. Endelig er Jade-kjolen tilbake i vakker velour! Jade Velvet Dress er en nydelig kjole kuttet i tung, eksklusiv og myk velour med stretch i en vakker grønnfarge. Kjolen har lange ballongermer med høy, smocket mansjett og puff på skuldrene. Jade Velvet Dress har V-hals hvor du kan justere utringingen. I midjen har kjolen et bredt bånd med flatterende rynkedetaljer - som definerer midjen og skaper en feminin silhuett, med smock i ryggen. Det etasjedelte skjørtet er flowy og lekent skjørt med fint fall. FInnes også i navy.

230307-30
Fra:
Osmine af Nor Sif Sequins Dress Green

Sif Sequins Dress fra OSMINE af nor. Vakker kjole fra OSMINE af nor, dekket av grønne, glitrende paljetter. Sif Sequins Dress har halvlange ermer med lett puff på skuldrene og feminin båthals. Kjolen har lett innsvingt silhuett med snittlinje i midjen og komfortabel stretch, og kort skjørt med fint fall og flatterende A-fasong med volangkant nederst og skjult glidelås i ryggen. Style kjolen med et par høye heler for en klassisk look, eller et par høye støvletter.

230308-30
Fra:
Osmine af Nor Saga Velvet Flower Black

Saga Velvet Flower Dress fra OSMINE af nor. Endelig er Saga-kjolen tilbake! Garderoben er ikke komplett uten en sort kjole, og vi har lagt vår elsk på Saga Velvet Flower Dress med vakre, sorte blomster med glitrende tråder og et mykt, stretchy stoff. Kjolen har lange, ufôrede ermer med høy mansjett med stoffkledde knapper. Saga Velvet Flower Dress har en liten rysjekant i halsen og stoffkledde knapper til midjen. Midjen er definert med et avtakbart knytebelte og elastisk snittlinje. Saga Velvet Flower Dress har et kort, flowy og feminint A-skjørt.Modellen i studio er 170 cm høy og har på seg str. 34

230306-99
Fra:
PBO Dado Dress Navy

Dado Dress er en elegant og klassisk silkekjole med god stretch fra PBO. Kjolen har båthals, albulange ermer og skjult glidelåslukking bak. Den kommer i en feminin og ettersittende passform med fôr og plisserte detaljer foran. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230260-46
Fra:
DANTE 6 Guilia Printed Dress Multicolour

Guilia Printed Dress er en luksuriøs kjole med et friskt print fra Dante 6. Kjolen har turtleneck med utskjæringen på brystet som gir den det lille ekstra, og avslører bare et snev av hud på en smakfull måte. Den har lange ermer og markert midje. Den feminine silhuetten til Guilia-kjolen skaper et uanstrengt elegant utseende.Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230160-140
Fra:
RUE DE FEMME Cambria Dress Black

Cambria Dress fra Rue De Femme er en lekker midikjole med sølvglitter. Kjolen har V-utringning, lange puffermer med strikk nederst og markert midje med smock. Skjørtedelen er lett og flowy med fint fall. Perfekt kjole til årets festsesong. Kjolen er stor i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230252-99
Fra:
Copenhagen Muse Wild Dress Black

Wild Dress fra Copenhagen Muse er en elegant kjole med gøye frynsedetaljer på skjørtedelen. Kjolen har rund hals, lange ermer og kommer i en ettersittende passform med god stretch. Wild Dress er normal i størrelsen. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230113-99
Fra:

FARGERIKE PRINT

Vi er inne i en periode med nydlige fargerike print som gjør at vi får et godt utvalg av farger og uttrykk. Enten du ønsker en Festkjole med leopardmønster, blomsterprint eller en ensfarget kjole til din neste sommerfest så har vi her et godt utvalg her i nettbutikken og i alle våre fysiske butikker.

LANGE FESTKJOLER


Denne sesongen har vi et godt utvalg lange festkjoler som er en stor trend. Midi-kjolene går ned mot leggen mens maxi-kjolene går helt ned til anklene. Disse kommer alle i nydlige, eksklusive print og farger. Her finner du garantert en festkjole som passer perfekt til din neste store anledning. 

Lenker
Min side