Skip to main content
Til toppen
SOMMERSALG!
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering
Kanskje Norges beste kundeservice

Rue De Femme

RUE de FEMME er et dansk merke som ble etablert i 2014. Deres stil er casual og feminint og de lager klær som skal være komfortable og avslappende å bruke, men også elegant og stilig.

Visning
RUE DE FEMME Dessa Blouse White

Dessa Blouse fra Rue De Femme er en lekker bluse i offwhite med sorte detaljer. Blusen har V-hals, rysjer langs halsen og raglan ermer med elastisk mansjett. Dessa kommer i en avslappet passform som lett kan kles opp og ned etter behov. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230065-10
Fra:
RUE DE FEMME Calix Shirt White

Calix Shirt er en søt bomullsskjorte fra Rue de Femme. Den har en krage med volang kant og smockdetaljer rundt, V-utringning og kneppe stolpe med stoff kledde knapper som går hele veien ned. Calix har lange ermer med mansjetter og kommer i en avslappet passform som passer både til skjørt og bukser. For å finne riktig størrelse, se på størrelses guiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230063-10
Fra:
RUE DE FEMME Roll Neck Blouse Black

Roll Neck Blouse er en delikat topp med et lekkert fløyelsmønster fra Rue de Femme. Toppen er langermet med høy hals og kommer i en lett transparent mesh-kvalitet. Toppen er ettersittende med god elastisitet. Style toppen med en Slip Top Base under til jobb- og hverdagslooken, eller bruk den som den er med en delikat BH under til festen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230066-99
Fra:
RUE DE FEMME Adaya Dress Royal Blue

Adaya Dress er en lang kjole i en nydelig kongeblå farge fra Rue De Femme. Kjolen har dyp V-utringning, markert midje med smock, lange ermer med volang mansjetter og kapper på skjørtedelen. Dette er en komfortabel og flatterende kjole som gir en feminin silhuett. Perfekt til fest og spesielle anledninger. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230062-516
Fra:
RUE DE FEMME Eloise Blazer Black

Eloise er en superfin og klassisk blazer fra Rue de Femme. Blazeren har to lommer foran som kan åpnes, brystlomme og bredt slag. Jakken kommer i en myk og behagelig stretchkvalitet med skulderputer. Jakken lukkes foran med en knapp. Style jakken med den tilhørende dressbuksen Flare Pants for den perfekt dress-looken. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230067-99
Fra:
RUE DE FEMME Flare Pants Black

Flare Pants er en superfin dressbukse fra Rue De Femme. Buksen har stikklommer, strikk bak og hempelukking. Buksen er en kortere modell som gir drakten et moderne løft. Style buksen med den tilhørende Blazeren Eloise for den perfekte dress-looken. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230068-99
Fra:
RUE DE FEMME New Eloise Blazer Beige

New Eloise er en superfin og klassisk tweed-blazer fra Rue de Femme. Blazeren har to lommer foran som kan åpnes, brystlomme og bredt slag. Jakken kommer i en myk og behagelig tweedkvalitet med skulderputer. Jakken lukkes foran med en knapp. Style jakken med jeans og en skjorte for en casual-look, eller med Flare Pants i sort fra samme merke for den perfekte dress-looken. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230064-80
Fra:
Tilbud
RUE DE FEMME Yanis Blouse Yellow

Yanis Blouse er en supersøt bluse fra Rue De Femme. Blusen er oversized med voluminøse ermer og bred v-hals med volangkant rundt både foran og bak. Blusen kommer i en herlig viskoseblanding som er perfekt til varme sommerdager. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229946-20
Fra:
Tilbud
RUE DE FEMME Palys Pants Pink

Palys Pants er en delikat dressbukse i en behagelig stretch-kvalitet fra Rue De Femme. Buksen har høyt liv med glidelås åpning på siden, og stikklommer med gullknapper foran som gir en elegant touch. Buksen har passepoilerte baklommer og elastisk strikk på ryggen for optimal komfort. Den kommer i en avslappet kick flare modell med full lengde. Style buksen med den tilhørende blazeren Eloisa for den perfekte dress-looken. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229944-60
Fra:
Tilbud
RUE DE FEMME Carlotta Dress Yellow

Carlotta Dress er en herlig sommerkjole med brodert mønster fra Rue De Femme. Kjolen er midilang, har dyp utringning, korte ermer med rynkedetaljer og smock-effekt ved mansjettene. Den kommer i en feminin passform med glidelåslukking og knytebelte bak. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229942-20
Fra:
RUE DE FEMME Selyma Shirt Cream

Selyma Shirt er en klassisk skjorte med søte detaljer fra Rue De Femme. Skjorten har en vakker blondekrage, skjult kneppestolpe og lange ermer med blonder på mansjettene. Bruk skjorten under en blazer til kontoret, med jeans til hverdags eller bruk den med et skinnskjørt til festen.

229824-12
Fra:
Tilbud
RUE DE FEMME Round Neck Blouse Shadow green

Round Neck Blouse er en lekker topp i trykt mesh fra Rue De Femme. Toppen har rund hals, lange ermer og kommer i en feminin passform som er lett og kle opp å ned etter behov.

229829-556
Fra:

De ønsker å være unik og de liker at klærne skal komme godt frem uten å måtte være skrikende. For hver nye kolleksjon lages en egen print-kolleksjon som brukes utover hele sesongen, og Rue de Femme er kjent for det.  De setter pris på det enkle uten å ta for gitt viktigheten for detaljer i deres design. Rue de Femme skal kunne være allemannseie og fra hovedkontoret i København følger de med på hva som beveger seg i motebildet i form av stil, kvalitet og farger. Rue de Femme ønsker å hjelpe deg med personlig stil og skal få deg til å føle deg bra.

Lenker
Min side