Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Rue De Femme

RUE de FEMME er et dansk merke som ble etablert i 2014. Deres stil er casual og feminint og de lager klær som skal være komfortable og avslappende å bruke, men også elegant og stilig.

Visning
RUE DE FEMME Venetia Blazer Silver grey

Venetia Blazer fra Rue de Femme er en klassisk dressjakke i en sofistikert sølvgrå nyanse. Dressjakken er enkeltradet og har en tidløs design med krage og slag. Den har stikklommer med klaffer som pryder forsiden. Dressjakken kommer i en litt oversized fasong laget av en blanding av viskose og lin. Style dressjakken med den tilhørende buksen Mea Wide Pants for den perfekte sommerdress-looken. Dressjakken er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230397-134
Fra:
RUE DE FEMME Mea Wide Pants Silver grey

Mea Wide Pants fra Rue De Femme er en superfin dressbukse i en elegant sølvgrå farge. Buksen har stikklommer, passepoilerte baklommer, høyt liv og hemper til belte. Mea har vanlig passform med vide ben og elastisk linning bak, noe som gir den en behagelig og fleksibel passform. Buksen lukkes foran med glidelås og knapp. En lett og ledig bukse i herlig viskose og lin-kvalitet som passer perfekt inn i sommergarderoben. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230398-134
Fra:
RUE DE FEMME Safia Blazer Stone

Safia Blazer er en stilfull og klassisk dressjakke fra Rue De Femme. Blazeren har en lapel-krage, knappelukking med en knapp og praktiske lommer med klaff. Den har et melert mønster, som gir plagget et unikt og moderne uttrykk. I tillegg er jakken utstyrt med skulderputer for ekstra eleganse. Et allsidig tillegg til enhver garderobe. Style blazeren med det tilhørende skjørtet Kohia for den perfekte dress-looken. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230399-253
Fra:
RUE DE FEMME Kohia Skirt Stone

Kohia er et elegant, ankellangt pencil skirt fra Rue de Femme. Skjørtet har en normal midje med glidelåslukking, splitt bak og lommer på sidene. Det har et melert mønster, som gir plagget et unikt og moderne uttrykk. Style skjørtet med den matchende blazeren Safia for den perfekte dress-looken.

230400-253
Fra:
RUE DE FEMME Naoma Jacket Yellow

Elegant, kort jakke/blazer fra Rue de Femme. Naoma Jacket er en perfekt kombinasjon av moderne stil og komfort. Den har lange ermer, rund hals og gyldne knapper på forsiden, som tilfører et hint av glamour. Jakken får sitt unike preg med råkanter som legger til en trendy og uferdig look. Jakken er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230402-20
Fra:
RUE DE FEMME Tiluley Shirt White

Tiluley Shirt er en supersøt skjortebluse fra Rue De Femme. Skjorten har lange ermer med smock-mansjetter, knappestolpe foran med gullknapper og delikate frontvolanger, som legger til en romantisk touch. Den kommer i en avslappet passform og er perfekt for både kontorantrekk og fest. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230401-10
Fra:
RUE DE FEMME Flare Pants Black

Flare Pants er en superfin dressbukse fra Rue De Femme. Buksen har stikklommer, strikk bak og hempelukking. Buksen er en kortere modell som gir drakten et moderne løft. Style buksen med den tilhørende Blazeren Eloise for den perfekte dress-looken. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230068-99
Fra:
RUE DE FEMME Adaya Dress Royal Blue

Adaya Dress er en lang kjole i en nydelig kongeblå farge fra Rue De Femme. Kjolen har dyp V-utringning, markert midje med smock, lange ermer med volang mansjetter og kapper på skjørtedelen. Dette er en komfortabel og flatterende kjole som gir en feminin silhuett. Perfekt til fest og spesielle anledninger. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230062-516
Fra:
RUE DE FEMME Eloise Blazer Black

Eloise er en superfin og klassisk blazer fra Rue de Femme. Blazeren har to lommer foran som kan åpnes, brystlomme og bredt slag. Jakken kommer i en myk og behagelig stretchkvalitet med skulderputer. Jakken lukkes foran med en knapp. Style jakken med den tilhørende dressbuksen Flare Pants for den perfekt dress-looken. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230067-99
Fra:

De ønsker å være unik og de liker at klærne skal komme godt frem uten å måtte være skrikende. For hver nye kolleksjon lages en egen print-kolleksjon som brukes utover hele sesongen, og Rue de Femme er kjent for det.  De setter pris på det enkle uten å ta for gitt viktigheten for detaljer i deres design. Rue de Femme skal kunne være allemannseie og fra hovedkontoret i København følger de med på hva som beveger seg i motebildet i form av stil, kvalitet og farger. Rue de Femme ønsker å hjelpe deg med personlig stil og skal få deg til å føle deg bra.

Lenker
Min side