Til toppen
Sorter Navn (a > å)
Tilbud

TRICOT
Amoud Long Coat Black
Så elegant og klassisk kåpe fra Norske Tricot. Denne tidløse ullkåpen har smal passform, nette og fine ermer, tre knapper i front og klassiske lapeller. Den er tilgjengelig i tre kledelige farger, sort, camel og lys beige. Er du mellom to størrelser anbefaler vi å gå opp en størrelse.
229085-99

Tilbud

BRUUNS BAZAAR
Embelia Haven Vest Grey
Nydelig vest med rutet mønster og knyting i livet fra Bruuns Bazaar.
229062-70

Tilbud

LEVETÉ ROOM
Gymla 9 Poncho Sand Melange
Lekker strikkeponcho fra Levetè Room korte ermer og halv høy hals. Splitt på begge sider og er perfekt under en skjorte eller langermet topp. Kan også være et flott alternativ til en lang cardigan og kan enkelt brukes under en kåpe eller boblekåpe for ekstra varme. Kan oppleves litt stor i størrelsen, men fasongen er ikke formsydd så litt ekstra rom må man godta. Kommer i den lys sandfarge.
229045-335

Tilbud

TRICOT
Lin-Cot Cardigan Sand
Superfin cardigan fra Tricot! Denne strikkejakken er laget i en deilig blanding av lin og bomull. Kommer i tre delikate farger, grønn, sort og sand. Kan enkelt styles med en ribbet singlet eller t-skjorte og jeans.
228703-103

Tilbud

TRICOT
Linen Cotton Cardi Caramel
loose fit cardigan i blanding av lin og bomull.
228153-109

Tilbud

TRICOT
Merino Cashmere Dress Anthrasit
Så deilig kjole i ull fra Norske Tricot!
229009-82

Tilbud

TRICOT
Summer Pointelle Sweater Caramel
Vårens kuleste bomullsgenser er kommet i 3 farger, blå, brun og offwhite. Lekker Pointelle-strikket genser som er vid og stor i modellen. Lange ermer som kan brettes opp og kan styles med en høy jeans og sneakers. Rund hals og ribbestrikket cuffs for ekstra en ekstra chunky look.
228087-109

Strikk Outlet