Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Gustav

Gustav er et Dansk-basert motemerke som lager sofistikerte, komplekse kolleksjoner med øye for detaljer. Vi i Deguy er stolte av å presentere disse varene i våre butikker. Vi selger Gustav her i vår nettbutikk, samt i Bergen, Oslo, Stavanger og Sandnes. Når du handler Gustav klær på Deguy kommer du hjem med unike varer som du gleder deg til å gå med. 

 

Visning
GUSTAV Naja Embroidery Blouse Black

230743-99
Fra:
GUSTAV Annsofie Blouse White

230740-10
Fra:
Tilbud
GUSTAV Ofelia Top White

Ofelia Top er en ermeløs topp med lagvise kapper fra Gustav. Toppen har en subtil V-splitt i halsen som kan lukkes med en knapp. Lagene av stoff gir en vakker dybde og tekstur til plagget, samtidig som de gir et delikat og feminint utseende. Enten du ønsker å kle deg opp eller ned, er denne toppen perfekt egnet for en rekke anledninger, fra avslappede utflukter til mer formelle arrangementer. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse 34. Toppen er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230566-10
Fra:
Tilbud
GUSTAV Kanisha Shopper Bag Sand

Lekker sommertotebag fra Gustav. Kanisha kommer i grovvevet raffia med solide skinnreimer og Gustav-logoen i midten. Perfekt til sommerens mange handleturer.

230574-103
Fra:
GUSTAV Madja Footies Classic white

Delikate ankelsokker, Madja Footies fra Gustav, kommer i tre delikate farger: classic white, sand og white - alle med tre stripede kontrastfarger. Elastiske sokker i one size for litt ekstra glam i hverdagen ;)

230573-641
Fra:
GUSTAV Madja Footies Sand

Hva med et par lekre ankelsokker i lurex fra Gustav? Madja Footies kommer i tre delikate farger: sand, white og classic white - alle med tre stripede kontrastfarger. Elastiske sokker i one size for litt ekstra glam i hverdagen ;)

230573-103
Fra:
GUSTAV Madja Footies White

Hva med et par lekre ankelsokker i lurex fra Gustav? Madja Footies kommer i tre delikate farger: white, classic white og sand - alle med tre stripede kontrastfarger. Elastiske sokker i one size for litt ekstra glam i hverdagen ;)

230573-10
Fra:
Tilbud
GUSTAV Joory Scarf sand coral

Joory Scarf er et nydelig silke/lin sjal fra Gustav som kommer i et delikat mønster med vakre farger. Dette er sjalet som garantert setter farge på antrekket.

230572-708
Fra:
GUSTAV Fanny Tank Top White

Fanny Tank Top er en klassisk tanktopp fra Gustav. Den kommer i en herlig ribbestrikket bomullskvalitet med god stretch. Dette er en tidløs klassiker som passer til alt. Toppen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230571-10
Fra:
GUSTAV Cami Rib Top Classic white

Cami Rib Top er en klassisk tanktopp fra Gustav. Den er laget i en herlig ribbestrikket bomullsblanding med god stretch. Dette er en tidløs klassiker som passer til enhver anledning. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230570-641
Fra:
GUSTAV Cami Rib Top Coral

Superfin tanktopp i en vakker koralfarge, Cami Rib Top er en klassisk tanktopp fra Gustav. Den er laget av en herlig ribbestrikket bomullsblanding med god stretch. Dette er en tidløs klassiker som passer til enhver anledning. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230570-63
Fra:
GUSTAV Cami Rib Top Sky blue

Cami Rib Top fra Gustav er en klassisk tanktopp i en nydelig blåfarge. Den er laget i en herlig ribbestrikket bomullsblanding med god stretch. Dette er en tidløs klassiker som passer til enhver anledning. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230570-123
Fra:

Farger fra Gustav

Denne høsten ser vi mye beige- og gråtoner i Gustav sine klær. Her i nettbutikken og i våre butikker som Oslo, Bergen, Sandnes og Stavanger kan du kle deg fra topp til tå i Gustav fra høstens kolleksjon. Vi har kjoler, bukser, blazer topper og skjørt fra gustav. Hvert enkelt plagg laget i deilige materialer og nydelige farger som gleder hverdag og fest hele høsten og vinteren.

Lenker
Min side