Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

MEIMEIJ

Visning
MEIMEI J Dress M4EA12 Black

Dress M4EA12 er en elegant kjole fra Mei Meij. Kjolen har falne skuldre, korte ermer og dyp v-utringning. Den har markert midje som kan reguleres med to dekorative hemper i front. Skjørtedelen har lommer i sidene og er lett utsvinget med volum og fint fall. Modellen er 176 cm høy og har på seg italiensk str 42 som tilsvarer en norsk str 38. Kjolen kommer i en stiv bomullskvalitet, noe som gir den et eksklusivt preg.

230495-99
Fra:
MEIMEI J Dress M4EF01 Campanula

Dress M4EF01 fra Mei Meij er en vakker kjole i en nydelig blåfarge. Kjolen har lekre volangdetaljer, skjult knappestolpe foran, korte ermer og markert midje med knytebånd. Skjørtedelen har rikelig med vidde og faller pent. Dette er kjolen som er perfekt for enhver sommeranledning, enten du skal på hagefest eller i et bryllup. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230496-631
Fra:
MEIMEI J Skirt M4EA05 Evergreen

Superelegant skjørt med lekre detaljer fra Mei Meij. Skirt M4EA05 har høyt liv, glidelås i siden og markert midje som kan reguleres med to dekorative hemper i front. Skjørtet har lommer i sidene og er lett utsvinget med volum og fint fall. Skjørtet kommer i en stiv bomullskvalitet, noe som gir det et eksklusivt preg.

230498-619
Fra:
MEIMEI J Skirt M4EM03 Army

Skjørtet M4EM03 er et elegant, langt skjørt laget av en herlig blanding av lin og viskose. Skjørtet har en elastisk linning bak, et bredt knytebelte i livet og en splitt foran. Det er fasongsydd med en vakker fallende passform. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg italiensk størrelse 40. Skjørtet er normalt til stort i størrelsen. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230497-160
Fra:
Lenker
Min side