Skip to main content
Til toppen
SOMMERSALG!
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering
Kanskje Norges beste kundeservice

MEIMEIJ

Visning
MEIMEI J Dress MC00DS Black

Dress Mc00ds fra Mei Meij er en klassisk sort kjole med lekre detaljer. Kjolen har krage, glidelåslukking ned til brystet og lange ermer med puffdetaljer. Den har markert midje som gir den en flatterende og feminin passform. Skjørtedelen har A-fasong og er ankellang. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg italiensk størrelse 40 som tilsvarer en europeisk 36 størrelse. Kjolen er stor i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230134-99
Fra:
MEIMEI J Dress MC06DS Black

Dress MC06DS fra Mei Meij er en klassisk sort kjole med lekre puff-cuffs. Kjolen kommer i en feminin passform med rund hals og glidelås lukking bak. Den er knelang med pencil skjørtedel og trekvart lange ermer med brede puff mansjetter som gir den det lille ekstra til festen. Kjolen kommer i en herlig viskoseblanding som faller fint. Superelegant kjole som passer til enhver festlig anledning. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230133-99
Fra:
MEIMEI J Skirt MA08SK Black

Skirt MA08SK er et langt og avslappet skjørt fra Mei Meij. Skjørtet har A-fasong med plissering foran og bak. Det har praktiske lommer i siden og kommer i en viskoseblanding som faller fint. Dette er et flott skjørt som er perfekt for både hverdagsbruk og mer formelle anledninger. Dette er italienske størrelser. Størrelse 40 tilsvarer small, 42 tilsvarer medium osv. Skjørtet er litt stort i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230131-99
Fra:
MEIMEI J Skirt MA08SK Tan

Skirt MA08SK er et langt og avslappet skjørt fra Mei Meij. Skjørtet har A-fasong med plissering foran og bak. Det har praktiske lommer i siden og kommer i en viskoseblanding som faller fint. Dette er et flott skjørt som er perfekt for både hverdagsbruk og mer formelle anledninger. Dette er italienske størrelser. Størrelse 40 tilsvarer small, 42 tilsvarer medium osv. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230131-205
Fra:
Lenker
Min side