Til toppen

Om oss

Velkommen til Deguy.no 

Vi i Deguy har over 40 års erfaring med salg av moteklær til dame. Du finner oss i våre fysiske butikker rundt i flere norske byer, og nå kan vi endelig sende varer hjem til deg gjennom vår nye lekre nettbutikk. Hos oss skal du finne de samme varene på nett som i butikk. Vi har selvsagt også samme priser på varene våre i alle kanaler. Vår førstehåndskunnskap om moteklær til dame gjør at du her kan finne klær du garantert kommer til å elske. 

 
 

Det du trenger – nå 

Du slipper å måtte lete lenge for å få oversikt over det du trenger på nettbutikken vår. På samme måte som i våre fysiske butikker, har vi organisert det hele slik at du enkelt skal kunne finne fram til det du er ute etter. Om det så er en lun topp i strikk for kalde dager i vinterhalvåret eller en festkjole for hagefesten på sommeren. Eller kanskje bare et helt ordinært basisplagg for å dekke ditt aktuelle behov her og nå. Om det er noe du likevel lurer på, må du gjerne ta kontakt med oss.  

 
 

Merkevarer med kvalitet 

Plaggene vi fører kommer fra ettertraktede motehus der kvalitet står høyt. En stor del av sortimentet vårt av klær fra vår egen merkevare – Tricot. Dette er klær med en unik design og kvalitet du ikke finner andre steder. Vil du være med å skape og videreutvikle din egen stil med oss? Ellers vil du kunne finne ettertraktede merker som Munthe, Gustav, Pieszak, PBO, American Vintage, Rue de Femme, Neo Noir og ikke minst, Cambio, her i nettbutikken. 

 

Historien

I 1974 startet Svein og Else Aadland sin første butikk i Bergen, Amanda. I dag, mer enn 45 år senere, selges det klær her til Bergens motebeviste kunder. Siden den gang har det blitt flere butikker i Bergen og senere i andre norske byer. Driften har med tiden gått i arv til Svein og Elses døtre, Berit Aa. Senneseth og Marianne Aa. Stølen. Sammen har de bygget opp Deguygruppen som nå teller syv butikker, inkludert nettbutikk.

Med innsikt i hva den motebevisste kvinne vil ha, har de skapt Deguys eget varemerke Tricot. Tricotkolleksjonene er tidsriktige og trendy med et rent, klassisk uttrykk, og er en av grunnpilarene i Deguykonseptet.  Sammen med profilerte utenlandske merkevarer av høy kvalitet, tilbyr Deguy et komplett utvalg av klær både til jobb, fest og fritid. Hos oss står kunden alltid i fokus. Vi ønsker at våre kunder skal føle seg spesiell når de kommer til oss for å handle. I våre butikker vil du alltid bli møtt av dyktige ansatte med god erfaring og mye kunnskap om trendene i markedet. Deguyjentene tilbyr deg personlig veiledning og service når du skal handle klær!