Til toppen

Neo Noir – dansk design til fin pris
Neo Noir er et dansk merke med fokus på design av moteklær for unge kvinner. Klærne reflekterer trendene i tiden uten å gå på kompromiss med det klassiske. Neo Noir kan du style til en hver anledning og kan tilby en flott kombinasjon av hverdagsantrekk og eksklusiv festlook. De klassiske snitt, små detaljer og farger gjør at klærne kan kombineres på flere måter, og du kan derfor skape mange varierte looks. Neo Noir liker og kombinere det feminine med blonder og blomster mot det maskuline og råe for å skape en balanse i din garderobe.

Sorter etter: Dato (nyest > eldst)

NEO NOIR
Kelsey Knit Blouse

32%Alpaca/32%Merino Wool/30%Polyamid/6%Elastane
228114

NEO NOIR
Anso Dress

Lekker svart skjorteskjole med kryssknyting rundt livet. Stoffet krysses foran på magen og knytes bak på ryggen. Kjolen har lange ermer og lukkes med små knapper. Kragen på kjolen er normal størrelse på og snittet er smalt og kjolen har splitt på begge sider av skjørtet. Skjørtelengden går under kneet.  77 % Viskose 23 % Polyester Vaskes på 30 grader, må dampes eller strykes på svak varme.
227979

NEO NOIR
Frost Knit Cardigan

Nydelig Dansk design fra Neo Noir. En lengre cardigan i myk og god blanding av merinoull og alpaca. Kommer i to deliate farger, beige og grå. Begge fargene er melerte. 32%Alpaca/32%Merino Wool/30%Polyamid/6%Elastane
227956

Neo Noir

Neo Noir følger nøye med på trender og kan omstille seg raskt, og levere high fashion i de riktige farger, stoffer og kvaliteter på de riktige tidspunkter. Neo Noir jobber ikke med faste kolleksjoner, men leverer her og nå. De studerer moten og jobber alltid med å fremstille de stiler og kvaliteter kundene etterspør. Derfor er Neo Noir alltid med på siste skrik. 
  
Kvalitet til overkommelige priser
Neo Noir er utrolige flinke på feminine overdeler, blondebluser, 
kjoler og strikkegensere. De har et skarpt øye for hvilken mote og stil som er viktige i motebildet. For det er mote for kvinner med en kresen smak, og som verdsetter kvalitet til gode priser, Neo Noir er perfekt til.