Skip to main content
Til toppen
Nytt kjolemerke - Osmine af Nor
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering
Kanskje Norges beste kundeservice

Jeans

Er du på jakt etter en ny bukse, en jeans slim fit eller kanskje en jeans med høyt liv? Da har du kommet til rett plass. Vårt innkjøpsteam gjør hver sesong en grundig jobb for å finne det beste innen jeans dame.  Her finner du bestselgerne av jeans bukser fra store og kjente  kvalitetsmerker som Cambio, Pieszak, Liu Jo Jeans og  Lois. Vi er spesielt stolte av å kunne tilby buksene fra Danske Pieszak  som er svanemerket. Vi prøver å dekke et bredt spekter innenfor jeans denim. Vi ønsker at alle skal kunne finne seg en jeans på nett her på deguy.no. Vi tilbyr derfor jeans som er lav på livet, normal- og jeans med høyt liv.  Vi har også ulike benlengder, bukser med- og uten sleng, slitte jeans og typer som er mer raw denim. Som sagt, det meste innen jeans dame. Vi håper du finner din neste favorittjeans her.

Visning
Sorter
CAMBIO Piper Short Jeans Medium used

Piper Short Jeans er en delikat jeans fra Cambio i en "medium used" vask. Buksen er en klassisk 5-lommers modell med høyt liv , smale ben og beltehemper. Den er ankellang med en liten dekorativ splitt nederst. Dette er sommerjeansen som passer både til hverdags, jobb og ferie. Buksen er normal i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229922-563
Fra:
CAMBIO Piper Short Denim White

Piper Short er en delikat hvit bomullsjeans fra Cambio med lekre strass detaljer. Buksen er en klassisk 5-lommers modell med høyt liv , smale ben og beltehemper. Den er ankellang med en liten dekorativ splitt nederst. Dette er sommerjeansen som passer både til hverdag og fest. Modellen vår er 176 cm høy og har på seg størrelse 36. Buksen er normal i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229925-10
Fra:
CAMBIO Paris Easy Kick HR Poppy red

Paris Easy Kick er en klassisk cropped 5-lommers modell med rette ben fra Cambio. Den er middels høy på livet og kommer i en myk og behagelig kvalitet med god stretch. Paris Easy Kick er den perfekte buksen for deg som ønsker å kombinere både stil og komfort i sommervarmen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229926-562
Fra:
CAMBIO Piper Short Sateen Sand

Piper Short Sateen er en delikat bomullsjeans fra Cambio. Buksen er en klassisk 5-lommers modell med høyt liv, smale ben og beltehemper. Den er ankellang med oppbrett nederst, perfekt sommerjeans som passer både til hverdag, jobb og ferie. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229923-103
Fra:
CAMBIO Paris Easy Kick HR Sand

Paris Easy Kick er en klassisk cropped 5-lommers modell med rette ben fra Cambio. Den er middels høy på livet og kommer i en myk og behagelig kvalitet med god stretch. Paris Easy Kick er den perfekte buksen for deg som ønsker å kombinere både stil og komfort i sommervarmen. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Buksen er normal til stor i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229926-103
Fra:
CAMBIO Paris Flared Denim White

Paris Flared er en superfin hvit slengbukse fra Cambio. Dette er en klassisk 5-lommersmodell med høyt liv og beltehemper. Buksen har en råkant nederst og kommer i en herlig, stretchy bomullskvalitet. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229921-10
Fra:
CAMBIO Paris Flared Summer Well worn

Paris Flared er en superfin slengbukse fra Cambio. Buksen har en moderne"well worn" vask som gir en kul og avslappet sommer-look. Dette er en klassisk 5-lommersmodell med høyt liv og beltehemper. Buksen har en råkant nederst og kommer i en herlig, stretchy bomullskvalitet. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229920-561
Fra:
LOIS Raval 16 Megalia Shot White

Raval 16 Megalia Shot er en superfin slengbukse fra Lois. Raval-modellen er en favoritt blant mange med sitt høye liv og med sleng fra kneet og ned. Med den gode stretchkvaliteten og den klassiske 5-lommersmodellen er Raval Lois sin mest ikoniske modell. Style buksen med sneakers og en oversized genser til hverdags, eller kle den opp fra kontor til fest med en søt bluse, dressjakke og pumps. . Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229765-10
Fra:
LOIS Raval 16 Megalia Shot Ecru

Raval 16 Megalia Shot er en superfin slengbukse fra Lois. Raval-modellen er en favoritt blant mange med sitt høye liv og med sleng fra kneet og ned. Med den gode stretchkvaliteten og den klassiske 5-lommersmodellen er Raval Lois sin mest ikoniske modell. Style buksen med sneakers og en oversized genser til hverdags, eller kle den opp fra kontor til fest med en søt bluse, dressjakke og pumps. Buksen er normal i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229765-16
Fra:
LOIS Palazzo Megalia Shot White

Palazzo Megalia Shot er en Wide-flare-jeans i en tynn og stretchy kvalitet fra Lois. Buksen kommer i en 5-lommersmodell med høyt liv og beltehemper. Den har vide ben som gir en flatterende passform. Buksen er normal i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229767-10
Fra:
PIESZAK Jelena Kickflare White

Jelena Kick Flare er en superfin hvit jeans fra Pieszak. Buksen er ankellang med høyt liv, beltehemper og med en liten sleng nederst. Den kommer i en klassisk 5-lommersmodell med god stretch. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229939-10
Fra:
LOIS Raval 16 Lea Soft Black

Raval 16 Lea Soft er en superfin jeans fra Lois i en supermyk og behagelig kvalitet. Raval - modellen er en favoritt blant mange med sitt høye liv og med sleng fra kneet og ned. Med den gode stretchkvaliteten og den klassiske 5-lommersmodellen er Raval Lois sin mest ikoniske modell.

229644-99
Fra:
Lenker
Min side