Til toppen

Den typiske deguydamen er aktiv og til en aktiv livsstil er boblejakken perfekt. Dgeuy har de senere årene hatt en et godt utvalg fra Save The Duck sine jakker men har også alternative tynne boblejakker fra andre merker som Beaumont og PBO. Aller våre jakker er praktiske ved at de er lett å ta med seg, de varmer og godt og kke minst fine å se på uten at uttruykket blir for sporty.

Sorter etter: Navn (a > å)

BEAUMONT
Down Jacket 81914

Kul boblejakke fra Beaumont med hette. Jakken varmer godt på grunn av høy kvalitet på dunen. Boblejakken har glidelås for lukking og best av alt - kamoprint. 90% Dun 10% Fjær skall: 51% Polyamid 49% Poliester
227370

SAVE THE DUCK
Jacket D3362w Giga

D3362W-GIGA8 er et umiddelbart gjenkjennelig Save The Duck-ikon. Denne jakken er et naturlig valg for urbant liv i all slags vær. Fremstilt i et høyverdig nylonstoff som med sine tekniske egenskaper sikrer en fremragende beskyttelse mot vann og vind. D3362W-GIGA8 er både lett og myk, og tilpasser seg din kroppsform perfekt, slik at jakken alltid følger dine bevegelser. Den oppfyller også perfekt behovet for bærekraft. Nylonstoffet er Bluesign®-godkjent, som betyr at hele produksjonskjedens respekt for både miljøet og arbeidernes rettigheter er sertifisert. Praktisk og kompakt, den kan enkelt transporteres i den medfølgende posen. Kan vaskes i maskin, men trenger ikke tørkes i trommel da jakken tørker lett. 100% nylon 100% polyester (Fyll i jakken)
227605

SAVE THE DUCK
Jacket D3362w Iris

D3362W-IRIS8 er den korte jakken som oser stil og «statement» lang vei. Du vil stråle og skinne ved de fleste anledninger iført denne flatterende, slanke silhuetten. Praktisk og kompakt, den kan enkelt pakkes sammen og transporteres i den medfølgende posen. Kan vaskes i maskin, men trenger ikke tørkes i trommel da jakken tørker lett.
227602

SAVE THE DUCK
Jacket D3362w Recycled

Deilig og varm boblejakke med hette fra Save The Duck i ocean blue farge. jakken har to lommer i siden og har glidelås for lukking. Jakken er laget i resirkulert materialet. Teknologien som brukes i disse jakkene heter Plumtch. Dette materialet gjør at jakken regulerer temperatur godt slik at den kan brukes på både varme og kalde dager. 
227604

SAVE THE DUCK
Vest d8431w Giga

D8431WGIGA fra save the duck er en must-have til enhver anledning fra byliv til andre resier og eventyr. Den vertikale quiltede partiene på sidene gir et elegant utseende mens høy tetthet i stoffet gjør plagget naturlig vanntett. Kommer i to farger, sort og hvit. SKU: S8431W-GIGA8 100% Nylon High-definition nylostoffet (20dX20d) som brukes her av Save the Duck, garanterer vektløshet og fluffiness. Det er tynt, motstandsdyktig, og takket være dens egenskaper sikrer ugjennomtrengelighet og vindbeskyttelse, absorberer fuktighet og tørker raskt. 
227625

Boblejakker

Tekniske jakker
De gode tekniske egenskapene til Save The duck gjør merket til en sikker vinner i jakkegarderoben. Disse boblejakkene er laget i plumtech, en innovativ polstring som gir følelsen av mykheten til fjær samtidig som det er isolerende. i motsetning til quilted  boblejakker laget av poliester får du her et mer kompakt plagg som samtidig sikrer bevegelsesfrihet.

God pusteevne
Save the duck sine jakker har høy tetthet i sitt materialet som gjør at jakken kan holde på en stor mengde luft. Dette gjør at luften i fibrene varmes av kroppen og er med på holde deg temperert i kald og varmt vær som gir opptimal komfort til enhver til.