Til toppen

Den typiske deguydamen er aktiv og til en aktiv livsstil er boblejakken perfekt. Dgeuy har de senere årene hatt en et godt utvalg fra Save The Duck sine jakker men har også alternative tynne boblejakker fra andre merker som Beaumont og PBO. Aller våre jakker er praktiske ved at de er lett å ta med seg, de varmer og godt og kke minst fine å se på uten at uttruykket blir for sporty.

Sorter etter: Navn (a > å)

Levete Room
Magnolia 2 Jacket

Kul vaffelmønstret jakke fra danske Levetè Room. 3/4 ermer med halvhøy kreage med to  trykkknapper og grøv svart glidelås. To store brystlommer med klaffer og trykkknapper. Kan enkelt styles med Levetè Room sin Nuka Sweatsuit. 100% polyester
228544

Levete Room
Mora 1 Jacket

Kul vårjakke fra Levetè Room. Stoffet er quiltet i store firkanter. Rund hals og to klafflommer foran. Lukkes med glidelås og knapper. Mulighet for å snøre inn livet for en mer smal jakke. Kan styles med både bukser og kjoler.  100% polyester
228561

Boblejakker

Tekniske jakker


De gode tekniske egenskapene til Save The duck gjør merket til en sikker vinner i jakkegarderoben. Disse boblejakkene er laget i plumtech, en innovativ polstring som gir følelsen av mykheten til fjær samtidig som det er isolerende. i motsetning til quilted  boblejakker laget av poliester får du her et mer kompakt plagg som samtidig sikrer bevegelsesfrihet.

 

God Pusteevne

Save the duck sine jakker har høy tetthet i sitt materialet som gjør at jakken kan holde på en stor mengde luft. Dette gjør at luften i fibrene varmes av kroppen og er med på holde deg temperert i kald og varmt vær som gir opptimal komfort til enhver til.