Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Cardigan

 

Cardigans er et must for alle damer. Vi har cardigans i ull som passer utmerket til å slenge over t-skjorta/skjorta på kalde dager. Enkelte varianter kan også fint passe i kombinasjon med kjoler. Cardigans som Long Merino Coat, fra Tricot, kan passe ypperlig som jakke/ytterplagg når det ikke er alt for kaldt. Cardigans du finner hos oss kommer i ulike fasonger og favner bredt både stil- og bruksmessig. Om du bare vil ha en helt enkel og klassisk variant som Cardigan Camberra fra Tricot eller mer detaljerte og luksuriøse som Mohair Cardigan, også fra Tricot, - du finner det hos oss.

Visning
TRICOT New Linen Shirt Black

New Linen Shirt er en supersøt lin skjorte/jakke fra norske Tricot. Skjorten har klassisk krage, knappestolpe foran og trekvart lange trompet ermer med mansjetter. Skjorten kommer i en kort, avslappet passform med en delikat splitt i sidene. Bruk skjorten som den er eller style den som en jakke med den tilhørende toppen New Linen Tank topp. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S. Kommer også i white.

230638-99
Fra:
TRICOT New Linen Shirt White

New Linen Shirt er en supersøt lin skjorte/jakke fra norske Tricot. Skjorten har klassisk krage, knappestolpe foran og trekvart lange trompet ermer med mansjetter. Skjorten kommer i en kort, avslappet passform med en delikat splitt i sidene. Bruk skjorten som den er eller style den som en jakke med den tilhørende toppen New Linen Tank topp. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S. Kommer også i black.

230638-10
Fra:
Tilbud
DANTE 6 Crazyabout Cardigan Champagne

Festen tar aldri slutt med Dante 6 Crazyabout Cardigan. Jakken er kort med omslagseffekt, elastisk kant nederst og paljetter over hele jakken for at du skal skinne litt ekstra. Jakken er normal i størrelsen. Bruk den som en cardigan med singlet under eller som en bolero over festkjolen.

230508-104
Fra:
AMERICAN VINTAGE Damsville Cardigan rosace

Superkul cardigan fra American Vintage. Damsville cardigan har båthals og lange ermer med fallende skuldersøm. Den kommer i en myk ullblanding med en oversized passform og er normal i størrelsen. Dette er cardiganen som passer til alt! Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230600-720
Fra:
AMERICAN VINTAGE Damsville Cardigan White

Damsville Cardigan fra American Vintage er en superkul cardigan i en myk ullblanding. Cardiganen har båthals og lange ermer med fallende skuldersøm. Den kommer i en oversized passform og er normal i størrelsen. Dette er cardiganen som passer til alt! Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230600-10
Fra:
Tilbud
TRICOT Coco Cardigan Sand

Coco cardigan fra norske Tricot er en elegant bomullsjakke i perlestrikk mønster. Strikkejakken har rund hals, lukking med hemper og to små frontlommer. Coco har søte detaljer som frynser rundt alle åpningene, samt på mansjettene og over lommene. Den kommer i tre klassiske farger - beige, marineblå og hvit. En supersøt jakke som kan styles både til hverdags, jobb og fest. Modellen på bildet er 177 cm høy og har på seg størrelse S. Jakken er normal i størrelsen.

230484-103
Fra:
Tilbud
TRICOT Coco Cardigan Navy

Coco cardigan fra norske Tricot er en elegant bomullsjakke i perlestrikk mønster. Strikkejakken har rund hals, lukking med hemper og to små frontlommer. Coco har søte detaljer som frynser rundt alle åpningene, samt på mansjettene og over lommene. Den kommer i tre klassiske farger - marineblå, hvit og beige. En supersøt jakke som kan styles både til hverdags, jobb og fest.

230484-46
Fra:
Tilbud
TRICOT Coco Cardigan White

Coco cardigan fra norske Tricot er en elegant bomullsjakke i perlestrikk mønster. Strikkejakken har rund hals, lukking med hemper og to små frontlommer. Coco har søte detaljer som frynser rundt alle åpningene, samt på mansjettene og over lommene. Den kommer i tre klassiske farger - hvit, marineblå og beige. En supersøt jakke som kan styles både til hverdags, jobb og fest.

230484-10
Fra:
Tilbud
TRICOT Milano Knit Cardigan Blue

Superlekker strikkejakke i et tidløst design fra det norske merket Tricot. Milano Knit Cardigan har rund hals, knappelukking foran med dekorative gullknapper, samt brystlommer og frontlommer. Dette er en elegant strikkejakke laget av eksklusiv merinoull. Jakken har rett passform som enkelt kan styles opp eller ned etter behov. Milano Knit Cardigan kommer i fire delikate farger: blå, nude, navy, og beige melange. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Gjør et stilsikkert valg med Milano Knit Cardigan fra Tricot – den perfekte kombinasjonen av komfort og eleganse.

230482-40
Fra:
TRICOT Milano Knit Cardigan Nude

Superlekker strikkejakke i et klassisk design fra det norske merket Tricot. Milano Knit Cardigan er en elegant strikkejakke laget av eksklusiv merinoull. Jakken har en rund hals, knappelukking foran med dekorative gullknapper, samt brystlommer og frontlommer. Den har rett passform som enkelt kan styles opp eller ned etter behov. Milano Knit Cardigan kommer i fire delikate farger: nude, navy, blå, og beige melange. Se vår størrelsesguide nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Gjør et stilsikkert valg med Milano Knit Cardigan fra Tricot – den perfekte kombinasjonen av komfort og eleganse.

230482-62
Fra:
TRICOT Milano Knit Cardigan beige melange

Superlekker strikkejakke i et klassisk design fra norske Tricot. Jakken er laget av eksklusiv merinoull og kommer i fire delikate farger: beige melange, navy, blå og nude. Milano Knit Cardigan har rund hals, knappelukking foran med dekorative gullknapper, samt brystlommer og frontlommer. Den har rett passform som enkelt kan styles opp eller ned etter behov. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S. Jakken er normal i størrelsen. Se vår størrelsesguide nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Gjør et stilsikkert valg med Milano Knit Cardigan fra Tricot – den perfekte kombinasjonen av komfort og eleganse.

230482-638
Fra:
TRICOT Milano Knit Cardigan Navy

Superlekker strikkejakke i et tidløst design norske Tricot. Milano Knit Cardigan er en elegant strikkejakke laget av eksklusiv merinoull. Jakken har en rund hals, en knappelukking foran med dekorative gullknapper, samt brystlommer og frontlommer. Den har en rett passform som enkelt kan styles opp eller ned etter behov. Milano Knit Cardigan kommer i fire delikate farger: nude, navy, blå, og beige melange. Se vår størrelsesguide nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Gjør et stilsikkert valg med Milano Knit Cardigan fra Tricot – den perfekte kombinasjonen av komfort og eleganse.

230482-46
Fra:
Lenker
Min side