Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Sko

Visning
Tilbud
Billibi Ballerina A6020 gold leather

Håndlaget klassisk ballerina fra Billibi, laget i gyldent, glatt skinn med rund tå. Ballerinaen er dekorert med en skinnsløyfe foran. Denne skoen har en myk og smidig sacchetto-såle, som gir skoen mer fleksibilitet og bevegelighet. Skoen vil følge fotens naturlige bevegelser. Skoen har en liten hæl på 1 cm og såle av naturgummi.

230577-712
Fra:
Tilbud
Billibi Ballerina A6021 navy suede

Håndlaget ballerina laget i marineblå semsket skinn med en rund tå og en marineblå lakkdetalj på tåen. Ballerinaen er dekorert med en sløyfe foran. Denne skoen har en myk og smidig sacchetto-såle, som gir skoen mer fleksibilitet og bevegelighet. Skoen vil følge fotens naturlige bevegelser. Den har en liten hæl på 1 cm og såle av naturgummi.

230578-713
Fra:
Tilbud
Billibi Ballerina A6050 beige nappa

Håndlagde pumps, laget i beige glatt skinn med en rund tå. Skoen er dekorert med en svart lakkdetalj på tåen, og en skinnsløyfe foran. Så pene pumps med middels høy hæl på 4 cm. Denne skoen har en myk og smidig sacchetto-såle, som gir skoen mer fleksibilitet og bevegelighet. Skoen vil følge fotens naturlige bevegelser.

230579-714
Fra:
Billibi Boots A5255 Black

Håndlagde boots, laget i svart glatt skinn med en rund tå. Støvelen er dekorert med en elastisk panel i sidene og en rem på baksiden. Støvelen er også dekorert med en rem som går over den elastiske sideluken, og remmen har en gullutsmykning. Støvelen har også en svart glidelås på siden. Raw gummisåle gir gått grep også på vinteren.

230176-99
Fra:
Tilbud
MONTECRISTO Nouveau Short Boot Beige

Nouveau Short Boot er et par varme boots fra Montecristo. Bootsene er korte med splitt i sidene. De er laget i myk shearling med en semsket overflate og deilig ullfòr på innsiden, samt gummisåle som kan brukes både innendørs og utendørs.

230181-80
Fra:
Tilbud
Billibi Pumps A6073 black nappa

230576-711
Fra:
Billibi Shoes A1918 black nappa

Håndlaget loafer laget i sort skinn fra Billibi. Elegant style med en avrundet tå og en dekorativ gylden spenne over vristen. Skoen har en elastisk hæl for optimal komfort. Denne skoen har en myk og smidig sacchetto-såle, som gir skoen mer fleksibilitet og bevegelighet. Skoen vil følge fotens naturlige bevegelser.

230575-711
Fra:
Billibi Shoes A1918 chameau suede

Håndlaget loafer laget i beige semsket skinn fra Billibi. Elegant style med en avrundet tå og en dekorativ gylden spenne over vristen. Skoen har en elastisk hæl for optimal komfort. Denne skoen har en myk og smidig sacchetto-såle, som gir skoen mer fleksibilitet og bevegelighet. Skoen vil følge fotens naturlige bevegelser.

230575-710
Fra:
Billibi Shoes A3002 Black

Håndlaget sort loafer i glatt skinn med en avrundet tå. Skoen er detaljert med en spenne i skinn og gull. Videre er formen på loaferen inspirert av klassiske herresko, kombinert med feminine detaljer.

230174-99
Fra:
Billibi Shoes A4008 Black

Håndlaget loafer, laget i svart glatt skinn med rund tå. Loaferen er dekorert med en lærreim og en gyllen spenne på forfoten. Loaferen har også svart piping på forfoten som dekorasjon.

230241-99
Fra:
BUSNEL Vivi Flip Flop Black&White

Vivi Flip Flop fra Busnel vil garantert bli en av favorittsandalene denne sommeren. De er detaljert med den ikoniske Busnel-logoen foran og tekst på og under sålene. Når du går langs stranden, vil du etterlate deg avtrykk av Busnel-logoen. Vivi kommer i fargene svart og tan.

230502-14
Fra:
BUSNEL Vivi Flip Flop Tan

Vivi Flip Flop fra Busnel vil garantert bli en av favorittsandalene denne sommeren. De er detaljert med den ikoniske Busnel-logoen foran og tekst på og under sålene. Når du går langs stranden, vil du etterlate deg avtrykk av Busnel-logoen. Vivi kommer i fargene tan og svart.

230502-205
Fra:
Lenker
Min side