Skip to main content
Til toppen
Nytt kjolemerke - Osmine af Nor
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering
Kanskje Norges beste kundeservice

Vesker

Visning
AMANDA AMANDASEKKEN Sand

Deguy og Amanda har i mer enn førti år gjort folk klare til å gå back to school. Barne-, ungdoms- og videregåendeskoleelever opp til universitetsstudenter har alle fått et forhold til den tidløse Amandasekken. Gjennom historien har den vokst til å ikke bare være en sekk, men et ikonisk motesymbol som passer i enhvers garderobe av accessoirer. Deguy gir deg den orginale Amandasekken som blir mørkere, finere og finere med tiden. Den er av 100% geiteskinn og ikke minst håndlaget i sveits. Rommer 20 Liter 100% Fransk/Sveitsisk geiteskinn

226458-103
Fra:
MONTECRISTO Large Straw Bag Black

Large Straw Bag er en heklet og foret tot bag fra Montecristo. Den har to små håndtak samt to skulderremmer. Superfin tot bag som passer perfekt til vår- og sommergarderoben.

229874-99
Fra:
LEVETÉ ROOM Oanna 6 Bag Black

Oanna 6 Bag er en trendy puffer-bag fra Levete Room. Bagen har et stort rom, to små lommer på siden og lukkes med glidelås på toppen. Dette er en perfekt weekend-bag som har plass til både laptopen og sminkevesken.

229475-99
Fra:
MONTECRISTO Seagrass Shopping Bag Black

Seagrass Shopping Bag er en superkul stråbag fra Montecristo. Den har to små håndtak samt to skulderremmer. Dette er den perfekte baggen for shoppingturer, piknik og dager på stranden. Den kan også brukes i hjemmet for oppbevaring av aviser og blader.

229873-99
Fra:
Lenker
Min side