Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Mala Alisha

 MALA ALISHAs collection is shaped by the combination of high-quality materials and accentuated colour shades – a perfect interaction of contrasts is created – casual meets luxury. The collection is inspired by the cutting-edge of fashion and distinguished by a strong focus on fine fabrics and sophisticated details.

Visning
Sorter
MALA ALISHA Beachcomber Scarf pastell

Beachcomber fra Mala Alisha er et superfriskt sjal i en myk modal/lin/silke blend. Sjalet kommer i et flerfarget pastell print og er rektangulært med åpne frynser på alle fire sider. Et fargerikt tilbehør til vår- og sommerantrekket.

230515-687
Fra:
MALA ALISHA Pashmere Scarf Pink

Pashmere Scarf er et vakkert sjal fra Mala Alisha i 100% kasjmir. Sjalet har en delikat fargekombinasjon som garantert vil fremheve antrekket denne sesongen. Sjalet er rektangulært med åpne frynser på alle fire sider. Nydelig skjerf som er lett å style både til hverdags og fest.

230511-60
Fra:
MALA ALISHA Solidute Scarf white/multi

Solidute Scarf er et delikat sjal i en myk modal/lin/silke blend fra Mala Alisha. Sjalet kommer i et lekent flerfarget print med sterke farger og er rektangulært med åpne frynser på alle fire sider. Perfekt tilbehør til vår og sommerantrekket. Sjalet er 70 x 190 cm.

230514-686
Fra:
MALA ALISHA Miami Scarf Multicolour

Miami Scarf er et superfriskt sjal i en myk modal/lin/silke blend fra Mala Alisha. Sjalet kommer i et flerfarget pastell print og er rektangulært med åpne frynser på alle fire sider. Et fargerikt tilbehør til vår- og sommerantrekket.

230513-140
Fra:
MALA ALISHA Raffaela Scarf green/blue

Raffaela Scarf er et nydelig silkesjal fra Mala Alisha. Sjalet er flerfarget med grønn og blå bunnfarge. Sjalet er firkantet med åpne frynser på alle fire sider. Raffaela er sjalet som garantert piffer opp antrekket både til hverdag og fest.

230512-685
Fra:
MALA ALISHA Raffaela Scarf creme/rose

Raffaela Scarf er et nydelig silkesjal fra Mala Alisha. Sjalet er flerfarget med offwhite og rosefarget bunnfarge. Sjalet er firkantet med åpne frynser på alle fire sider. Raffaela er sjalet som garantert setter farge på antrekket både til hverdag og fest.

230512-684
Fra:
MALA ALISHA Raffaela Scarf Rose/pink

Raffaela Scarf er et nydelig silkesjal fra Mala Alisha. Sjalet har et flerfarget print med rosa som bunntone. Klassisk pent silkesjal som er lett å style både til hverdag og fest.

230512-683
Fra:
MALA ALISHA Pashmere Scarf Rose

Pashmere Scarf Rose er et klassisk sjal i delikat og myk kasjmir. Sjalet kommer med et elegant print som passer perfekt til ethvert antrekk. Skjerfet er kvadratisk med åpne frynser på alle fire sider. Nydelig skjerf som er lett å style både til hverdags og fest.

230511-68
Fra:
MALA ALISHA Wild Cat Cashmere Scarf Olive

Wild Cat Cashmere Scarf er et håndlaget rent kashmirskjerf fra Mala Alisha. Skjerfet har en delikat fargekombinasjon som garantert vil fremheve antrekket denne sesongen.

230222-33
Fra:
MALA ALISHA Ricarda Cashmere Scarf Pink

Lekkert sjal i myk og deilig ullblanding fra Mala Alisha.

230221-60
Fra:
MALA ALISHA Janet Silk scarf Rose

Janet Silk Scarf er et klassisk skjerf med et elegant print som passer perfekt til ethvert antrekk. Skjerfet er kvadratisk med åpne frynser på alle fire sider. Nydelig skjerf som er lett å style både til hverdags og fest.

230220-68
Fra:
MALA ALISHA Mustang Fur Scarf Sand

Mustang Fur Scarf er et trekantet skjerf med pelskant fra Mala Alisha. Skjerfet kommer i en herlig ullblanding med dekorative frynser. Dette er et skjerf som kan brukes både inne og ute, over bluser, kjoler og ytterjakker. Nydelig sjal som garantert holder deg varm på kalde høst- og vinterdager.

230223-103
Fra:
Lenker
Min side