Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Mala Alisha

 MALA ALISHAs collection is shaped by the combination of high-quality materials and accentuated colour shades – a perfect interaction of contrasts is created – casual meets luxury. The collection is inspired by the cutting-edge of fashion and distinguished by a strong focus on fine fabrics and sophisticated details.

Visning
Sorter
MALA ALISHA Ricarda Cashmere Scarf Pink

Lekkert sjal i myk og deilig ullblanding fra Mala Alisha.

230221-60
Fra:
MALA ALISHA Janet Silk scarf Rose

Janet Silk Scarf er et klassisk skjerf med et elegant print som passer perfekt til ethvert antrekk. Skjerfet er kvadratisk med åpne frynser på alle fire sider. Nydelig skjerf som er lett å style både til hverdags og fest.

230220-68
Fra:
MALA ALISHA Wild Cat Cashmere Scarf Olive

Wild Cat Cashmere Scarf er et håndlaget rent kashmirskjerf fra Mala Alisha. Skjerfet har en delikat fargekombinasjon som garantert vil fremheve antrekket denne sesongen.

230222-33
Fra:
MALA ALISHA Mustang Fur Scarf Sand

Mustang Fur Scarf er et trekantet skjerf med pelskant fra Mala Alisha. Skjerfet kommer i en herlig ullblanding med dekorative frynser. Dette er et skjerf som kan brukes både inne og ute, over bluser, kjoler og ytterjakker. Nydelig sjal som garantert holder deg varm på kalde høst- og vinterdager.

230223-103
Fra:
MALA ALISHA Pasch Scarf Rose

Pasch er et nydelig sjal med et vakkert pastellfarget print fra Mala Alisha. Sjalet er firkantet og kommer i en myk modal/silkekvalitet som er lett å dandere. Dette er sjalet som sklir rett inn i vår- og sommergarderoben. Sjalet er 140 x 140 cm

229882-68
Fra:
MALA ALISHA Unica Scarf Pastel

Unica Scarf er et superfriskt sjal i en myk modal/lin/silke blend fra Mala Alisha. Sjalet kommer i et flerfarget patell print og er rektangulært med åpne frynser på alle fire sider. Et fargerikt tilbehør til vår- og sommerantrekket. Sjalet er 70 x 190 cm.

229880-291
Fra:
Lenker
Min side