Til toppen

Ledige stillinger


Deguy og Amanda er veldrevet og med over 40-års historie. Vi har med tiden opparbeidet oss en sterk posisjon innen norsk mote. Vi er kjent for å ha dyktig stab med genuin interesse for mote og trender. Deguy og Amanda er alene om rettighetene til å selge Tricot, et in-house merke kjent for sine gode kvaliteter og skandinaviske design. Deguy fører også andre store merkenavn som Munthe, Gustav, Cambio, Filippa K m.m som er representert i alle våre butikker i Bergen, Stavanger, Sandnes, Oslo, og nettbutikken, Deguy.no.


Vi søker en engasjert assisterende butikkleder.

 

Om Deguy
Deguy er et veldrevet konsept for den trendbevisste kvinne som liker å kle seg både for jobb og fritid. Deguy er representert i Bergen, Oslo og Stavanger. Se mer på Deguy.no.

 

Deguy selger bl.a. Munthe, Gustav, Cambio, PBO, Rue de Femme, Piezsak, Save the Duck, Neo Noir, American Vintage, Saki, Mala Alisha og Tricot.

 

Vi søker deg som synes butikkdrift virker spennende og ønsker å være en del av et større team med profesjonelle medarbeidere i flere butikker i Norge.

 

Kvalifikasjoner:

• Erfaring fra detaljhandel eller bransjer med god kundeservice
• Du må være over 20 år
• Liker å ta ansvar for hvordan butikken presenteres
• Fleksibel og villig til å ta i et tak for teamet
Du må ha teft for hva kunden ser etter og ønsker å gi personlig service

 

Sammen med butikkleder skal du kunne drive frem til gode resultater. Deguy er en utfordrende og spennende arbeidsplass med fokus på salg og kundebehandling. Vi ser for oss et team som skal arbeide sammen med trivelige kunder i et hektisk og inspirerende miljø. Godt humør og arbeidslyst må til for å lykkes.

 

Er du den vi ser etter?
Vi ser frem til å lese om deg og hva du kan tilby oss på Deguy Kvadrat.
Ta gjerne kontakt med Eva Wetteland, butikkleder, på Deguy Kvadrat dersom du har spørsmål vedørende stillingen.

Epost: kvadrat@deguy.no eller tlf: 902 38 499
Lever søknad og cv på mail eller kom innom butikken. 

 

Søknadsfrist: 31. Oktober 2019.

 

Vi vil foreta fortløpende intervjuer.