Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Enamel

ENAMEL Copenhagen et dansk smykkemerke, som lager lekre håndlagede, smykker, armbånd og ørepynt. Alle smykker er designet av smykkedesigner og eier Marie Rantzau, som har en lidenskap for de rene og enkle linjer, men samtidig det sterke uttrykk.

Marie Rantzaus tanker bak ENAMEL Copenhagen er nyfortolkninger av klassiske smykker, som oftest går hen og blir yndlingssmykker hos mange. Fargevalg og former er nøye sammensatt, og følger alltid motens farger, samtidig som de alltid har en solid base-kolleksjon. Dette gjør denne smykkeserien helt unik og tidløs, men er samtidig en smykkeserie, som lever i nuet.

Visning
Sorter
ENAMEL Hoops Square 18mm Gold

Square Hoops er en samling øredobber som har et firkantet og chunky uttrykk. De er superkule og fulle av personlighet. Square Hoops 18mm er belagt med 18 karat gull og er de største hoops i serien. Den gullfargede hoopen har en kul, chunky karakter, noe som gjør den til en sikker vinner på de dagene du føler deg ekstra selvsikker. Kombiner alle tre størrelsene i ett øre for det perfekte, ekstraordinære utseendet.

230529-130
Fra:
ENAMEL Hoops Square 15mm Silver

Square Hoops er en samling øreringer som har et firkantet og chunky uttrykk. De er superkule og fulle av personlighet.

230528-120
Fra:
ENAMEL Studs Mae Pearl

Vi elsker perler hos ENAMEL Copenhagen, spesielt når de er arrangert på en veldig spesiell måte. Dette er definitivt tilfellet med våre Mae-studser. Mae-studser består av en samling hvite ferskvannsperler i forskjellige størrelser, noe som skaper et super elegant og overdådig uttrykk på øret.

230527-73
Fra:
ENAMEL Bracelet Tahlia Orange

Tahlia-armbåndet består av søte og feminine farger. Med steiner og perler i ulike former og størrelser skaper det et lekent armbånd i herlige toner. Oppdag din favoritt blant vår samling av fargerike steinarmbånd. Steinen på armbåndet er naturlig, så de kan variere i farge og uttrykk.

230526-22
Fra:
ENAMEL Bracelet Carmen Pearl

Carmen-armbåndet fra ENAMEL Copenhagen er en eksklusiv tolkning av perler. Det har en gnistrende ankerkjede, belagt med 18 karat gull, som vakkert komplementerer rekken av ferskvannsperler.

230525-73
Fra:
ENAMEL Bracelet Kia Gold

ENAMEL Copenhagen sin Kia-armbånd i gull er en av Marie sine favoritter av god grunn. Designet er håndlaget og raffinert, men uttrykket er enkelt, noe som gir deg et armbånd som passer til alle antrekk. Kia-armbåndet, belagt med 18 karat gull, er et must-have.

230524-130
Fra:
ENAMEL Hoops Sparkling Square Gold

Våre Gnistrerende Firkant Hoops er en serie med gnistrende, eksklusive hoops i en distinkt form som gir en sofistikert hoop et rått og karakteristisk uttrykk. De gullbelagte Gnistrerende Firkant Hoops 15mm er middels i størrelse og vil utvilsomt tiltrekke seg oppmerksomhet med sine mange gnistrende zirkonia. Den vakre 18 karat gullfargede hoopen tilfører karakter og grafisk kontrast til dine andre smykker, og er perfekt for festlige anledninger.

230530-130
Fra:
ENAMEL Hoops Sparkling Square Silver

Våre glitrende firkantede hoops er en serie med glitrende, eksklusive hoops i en distinkt form som gir en sofistikert hoop et rått og karakteristisk uttrykk. Glitrende firkantede hoops 15mm, i 925 sterling sølv, er av middels størrelse og vil utvilsomt tiltrekke oppmerksomhet med sine mange glitrende zirkonia. Den vakre sølvhoopen tilfører karakter og grafisk kontrast til dine andre smykker og er perfekt for festlige anledninger. Glitrende firkantede hoops 15mm er også tilgjengelig med 18 karat gullbelegg.

230531-120
Fra:
ENAMEL Necklace Carmen Pearl

Carmen-halskjedet fra ENAMEL Copenhagen er et eksklusivt og lettere alternativ til et perlehalskjede. Det har en blank lenke lenke, belagt med 18 karat gull, som vakkert komplementerer de flere radene med ferskvannsperler. Carmen-halskjedet er også tilgjengelig i 925 sterling sølv.

230533-73
ENAMEL Bracelet Pearlie Twist Pearl

ENAMEL Copenhagens Twist-serie er en kolleksjon smykker som består av armbånd, halskjede og øreringer. Alle disse smykkene har en herlig og fargerik uttrykksform i et lett og lekent design. La deg bli fascinert av dette armbåndet med dynamiske former og naturlige elementer. Armbåndets ferskvannsperler og elegante, vridde uttrykk skaper en eksklusiv look.

230517-73
Fra:
ENAMEL Earring Aga Pearl Pearl

Forgylte Aga-øredobber er enkle og uunnværlige. Den skinnende, lange kjeden som henger under stenene, er spesiell og fin, og gir de beskjedne øredobbene karakter. Aga finnes i flere forskjellige stein- og perletyper, slik at du enkelt kan finne din favoritt. De fine ferskvannsperlene er elegante, og er perfekte for deg som elsker det håndlagde, klassiske utseendet. De vakre ferskvannsperlene har små uregelmessigheter som tilfører øredobbene sjarm og karakter.

230521-73
Fra:
ENAMEL Bracelet Organic Heart Gold

Organic Heart armbåndet er et av de fineste bud på et hjertearmbånd. Hjertet er stort, uten å være chunky, og uttrykket er enkelt, uten å være kjedelig. Legg spesielt merke til den vakre, håndlagde overflaten på hjertet. Hjertearmbåndet blender vakkert inn med dine andre armbånd, så du alltid kan ha dem du er glad i, aller nærmest.

230516-130
Fra:
Lenker
Min side