Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

T-skjorter

Ikke er bare t-skjorter et basic-plagg for mange, men også et plagg hvor man kan gjøre en «statment». Hos Deguy finner du et herlig utvalg av sesongens kule T-skjorter for dame. Vi har flotte t-skjorter fra Munthe med trykk, parodi t-skjorten fra Doctor Fake, basic tee fra Filippa K og ikke minst et stor utvalg fra Gustav. 

Visning
Sorter
PBO Riona T-shirt White

Riona T-skjorte fra PBO er en klassisk t-skjorte med et vakkert blomstertrykk på forsiden. T-skjorten har båthals, korte ermer og kommer i en avslappet passform. Dette er t-skjorten som garantert vil bli et blikkfang, ideell for både hverdagsbruk og uformelle helgeaktiviteter, for det lille ekstra til antrekket.

230594-10
Fra:
TRICOT Linen O-neck Tee White

Linen O-Neck Tee er en klassisk lin t-skjorte fra norske Tricot. T-skjorten har rund hals, skulderputer og korte ermer. Passformen er løs og behagelig med en rett silhuett. Den er laget i 100% lin som er spesielt godt egnet til varme sommerdager. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Linen O-Neck kommer i fem herlige farger - red, navy, pink, light blue og white.

230634-10
Fra:
TRICOT Linen O-neck Tee Navy

Linen O-Neck Tee er en klassisk lin t-skjorte fra norske Tricot. T-skjorten har rund hals, skulderputer og korte ermer. Passformen er løs og behagelig med en rett silhuett. Den er laget i 100% lin som er spesielt godt egnet til varme sommerdager. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Linen O-Neck kommer i fem herlige farger - red, white, pink, light blue og navy.

230634-46
Fra:
TRICOT Linen O-neck Tee Light blue

Linen O-Neck Tee er en klassisk lin t-skjorte fra norske Tricot. T-skjorten har rund hals, skulderputer og korte ermer. Passformen er løs og behagelig med en rett silhuett. Den er laget i 100% lin som er spesielt godt egnet til varme sommerdager. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Linen O-Neck kommer i fem herlige farger - red, navy, pink, white og light blue.

230634-48
Fra:
TRICOT Linen O-neck Tee Red

Linen O-Neck Tee er en klassisk lin t-skjorte fra norske Tricot. T-skjorten har rund hals, skulderputer og korte ermer. Passformen er løs og behagelig med en rett silhuett. Den er laget i 100% lin som er spesielt godt egnet til varme sommerdager. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Linen O-Neck kommer i fem herlige farger - pink, navy, white, light blue og red.

230634-50
Fra:
TRICOT Linen O-neck Tee Pink

Linen O-Neck Tee er en klassisk lin t-skjorte fra norske Tricot. T-skjorten har rund hals, skulderputer og korte ermer. Passformen er løs og behagelig med en rett silhuett. Den er laget i 100% lin som er spesielt godt egnet til varme sommerdager. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Linen O-Neck kommer i fem herlige farger - red, navy, white, light blue og pink.

230634-60
Fra:
TRICOT Linen V-neck Tee Pink

Linen V-Neck Tee er en delikat lin t-skjorte fra norske Tricot. T-skjorten har V-hals og korte ermer -og kommer i en rett og løstsittende fasong. Den er laget i 100% lin som er både lett og behagelig i sommervarmen. Linen V-Neck Tee er det perfekte baseplagget til sommergarderoben. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Linen V-Neck kommer i tre farger - black, white og pink.

230636-60
Fra:
TRICOT Linen V-neck Tee White

Linen V-Neck Tee er en delikat lin t-skjorte fra norske Tricot. T-skjorten har V-hals og korte ermer -og kommer i en rett og løstsittende fasong. Den er laget i 100% lin som er både lett og behagelig i sommervarmen. Linen V-Neck Tee er det perfekte baseplagget til sommergarderoben. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Linen V-Neck kommer i tre farger - black, pink og white.

230636-10
Fra:
TRICOT Linen V-neck Tee Black

Linen V-Neck Tee er en delikat lin t-skjorte fra norske Tricot. T-skjorten har V-hals og korte ermer -og kommer i en rett og løstsittende fasong. Den er laget i 100% lin som er både lett og behagelig i sommervarmen. Linen V-Neck Tee er det perfekte baseplagget til sommergarderoben. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Linen V-Neck kommer i tre farger - white, pink og black.

230636-99
Fra:
TRICOT Miss Linen Top Black

Miss Linen Top er en supersøt T-skjorte i lin fra norske Tricot. Den har en rund hals og korte ermer med volangkant, som gir en feminin touch. T-skjorten har en løs og behagelig passform med en rett silhuett. Laget av 100% lin, er den spesielt godt egnet for varme sommerdager. Dette er et av sommergarderobens basisplagg som passer perfekt til hverdagslooken. Miss Linen kommer i fem klassiske farger - red, navy, light blue white og black.

230637-99
Fra:
TRICOT Miss Linen Top Navy

Miss Linen Top er en supersøt T-skjorte i lin fra norske Tricot. Den har en rund hals og korte ermer med volangkant, som gir en feminin touch. T-skjorten har en løs og behagelig passform med en rett silhuett. Laget av 100% lin, er den spesielt godt egnet for varme sommerdager. Dette er et av sommergarderobens basisplagg som passer perfekt til hverdagslooken. Miss Linen kommer i fem klassiske farger - black, red, white, light blue og navy.

230637-46
Fra:
TRICOT Miss Linen Top Light blue

Miss Linen Top er en supersøt T-skjorte i lin fra norske Tricot. Den har en rund hals og korte ermer med volangkant, som gir en feminin touch. T-skjorten har en løs og behagelig passform med en rett silhuett. Laget av 100% lin, er den spesielt godt egnet for varme sommerdager. Dette er et av sommergarderobens basisplagg som passer perfekt til hverdagslooken. Miss Linen kommer i fem klassiske farger - black, red, navy, white og light blue.

230637-48
Fra:

Kvalitet

Det er viktig for oss at t-skjortene du kjøper på nettbutikken vår er av topp kvalitet. Vi har et flott utvalg av t-skjorter i bomull, lin, viskose og ikke minst silke. Vi vet at kvaitet topper kvantitet og vi ønsker at du skal være 100% fornøyd med produktene du kjøper hos oss.

Lenker
Min side