Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

SKJØRT

Her finner du alle våre skjørt i mange fasonger og farger. Bruk gjerne menyen for å spesifisere hvilket type skjørt du ser etter. Vi tilbyr sesongens skjørt som kan matches med sesongens overdeler og strikkegensere. Enten du ønsker et skjørt som flyter lett rundt bena dine, eller et mer smart skjørt som kan brukes til jobb, men som også kan pyntes til fest. - Deguy har det du trenger. 

Visning
Sorter
MUNTHE Charming Skirt Natur

Charming Skirt fra Munthe er et Plissert skjørt med elegante striper, laget av resirkulert polyesterblanding, med en elastisk linning i midjen. Skjørtet er midi-langt, og har en normal passform. Modellen er 173 cm høy og har på seg str 36. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Munthe tar sikte på å produsere med "minimum waste" i tankene. Dette betyr at hver style har små forskjeller i hvordan mønsteret er plassert. Alle styles av dette skjørtet er derfor unike.

230444-384
Fra:
MUNTHE Marming Skirt Mix

Marming Skirt fra Munthe er et vakkert plissert skjørt med hvit bunnfarge og blomstermønster i varierte farger. Skjørtet er knelangt og har elastisk linning med Munthe-logo. Superelegant skjørt som passer perfekt både til hverdags og fest. Skjørtet har normal størrelse. Modellen er 178 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Munthe tar sikte på å produsere med "minimum waste" i tankene. Dette betyr at hver style har små forskjeller i hvordan mønsteret er plassert da skjørtet er klippet ut fra en stor rull med dette nydelige printet. Alle styles av dette skjørtet er derfor unike.

230445-116
Fra:
MUNTHE Meharm Skirt Cream

Meharm Skirt fra Munthe er et stilig skjørt med lekre detaljer. Skjørtet har en tettsittende passform, sidelommer og splitt i sidene og kommer i en nydelig kremhvit farge med høyt liv. Skjørtet har frynser noe som gir en lekker effekt når man beveger seg. Lukkes med skjult glidelås i siden. Modellen er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Skjørtet har normal størrelse. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230446-12
Fra:
MEIMEI J Skirt M4EA05 Black

Skirt M4EA05 er et elegant skjørt med lekre detaljer fra Mei Meij. Skjørtet har har høyt liv, glidelås i siden og markert midje som kan reguleres med to dekorative hemper i front. Skjørtet har lommer i sidene og er lett utsvinget med volum og fint fall. Skjørtet kommer i en stiv bomullskvalitet, noe som gir det et eksklusivt preg.

230498-99
Fra:
PIESZAK Anika Midi Skirt Ecru

Anika Midi Skjørt fra Pieszak er et stilig, halvlangt denimskjørt med splitt bak. Skjørtet har glidelåsåpning, knapp, samt lommer både foran og bak. Skjørtet er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden nedenfor, eller ta kontakt med kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230503-16
Fra:
NEO NOIR Carin R Skirt Navy

Carin R Skirt er et superfint skjørt med to lag volanger og splitt foran. Skjørtet har elastisk midje og er superkomfortabel. Stoffet er laget av resirkulert polyester.

230474-46
Fra:
NEO NOIR Carin R Skirt Black

Carin R Skirt er et superfint skjørt med to lag volanger og splitt foran. Skjørtet har elastisk midje og er superkomfortabel. Stoffet er laget av resirkulert polyester. Finnes i flere farger.

230474-99
Fra:
BUSNEL Bessie Skirt Black

Bessie Skirt er et kort strikkeskjørt i A-fasong fra Busnel. Skjørtet er detaljert med strukturstrikk, fôr, korte frynser og det ikoniske logomerket på venstre side. Dette er skjørtet som kan brukes til alle anledninger, fra skrivebord til middag. Style skjørtet med Busnel Indra Jacket for en komplett-look. Skjørtet er normal i størrelsen. Modellen er 179 cm og har på seg størrelse 38. Skjørtet er laget i 100% østerisk ull.

230310-99
Fra:
Tilbud
NEO NOIR Carin Glitter Skirt Navy

Favorittskjørtet Carin fra Neo Noir er tilbake i en ny variant som passer perfekt til sesongens festligheter. Carin Glitter Skirt har smock rundt midjen med voluminøse volanger laget i et mykt og behagelig stoff med glitter. Superfint skjørt som kan kles opp og ned etter behov. Skjørtet er normal i størrelsen.

230301-46
Fra:
NEO NOIR Frankie D Skirt Dark blue

Frankie D Skirt er et kult denim maxi-skjørt med splitt foran, glidelås-åpning og knapp. Skjørtet har lommer foran og bak. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230035-639
Fra:
Tilbud
NEO NOIR Bovary Skirt Dark taupe

Elegant halvlangt skjørt fra Neo Noir. Skjørtet har strikk på innsiden av midjen og er bias cut, noe som gir en flatterende passform. Bovary skirt fra Neo Noir kommer i en fin og glatt satengkvalitet med fint fall. finnes også i andre farger.

230226-522
Fra:
NEO NOIR Bovary Skirt Dark Green

Bovary Skirt er et elegant halvlangt skjørt fra Neo Noir. Skjørtet har strikk på innsiden av midjen og er bias cut, noe som gir en flatterende passform. Det kommer i en fin og glatt satengkvalitet med fint fall. Komemr i andre farger også!

230226-413
Fra:

Skjørttrender

Skjørt kan være en vanskelig, men om du finner et som passer deg vil du trives. Skjørt til dame denne sesongen varierer fra 70-talls inspirert skinnskjørt til skjørt med volanger. Skjørtene er noe lengre enn tidligere og har den flotte bias-cut snittet og kommer i lekre print.

 

 SKJØRT TIL JOBBANTREKKET


Vi er veldig glad for å kunne tilby en komplett drakt fra PBO med blazer, bukse og ikke minst skjørt. Dette gjør at jobbantrekket er enklere å variere og man kan fint gå rett fra jobb til en middag i samme antrekket. Bruk gjerne et lekkert skinnskjørt fra Levete Room med en hvit skjorte og en lang svart cardigan. Røft og klassisk. Deguy har lang erfaring med å kle opp forretningskvinner i norske storbyer og vi hjelper gjerne deg.

Lenker
Min side