Skip to main content
Til toppen
SOMMERSALG!
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering
Kanskje Norges beste kundeservice

SKJØRT

Her finner du alle våre skjørt i mange fasonger og farger. Bruk gjerne menyen for å spesifisere hvilket type skjørt du ser etter. Vi tilbyr sesongens skjørt som kan matches med sesongens overdeler og strikkegensere. Enten du ønsker et skjørt som flyter lett rundt bena dine, eller et mer smart skjørt som kan brukes til jobb, men som også kan pyntes til fest. - Deguy har det du trenger. 

Visning
Sorter
NEO NOIR Bovary Skirt Dark Green

NEO NOIR Bovary Skirt Black 34 Produktnummer: 230226-99-34 EAN: 200000627027 NEO NOIR 749,00 inkl. mva. Størrelse 1 Bovary Skirt er et elegant halvlangt skjørt fra Neo Noir. Skjørtet har strikk på innsiden av midjen og er bias cut, noe som gir en flatterende passform. Det kommer i en fin og glatt satengkvalitet med fint fall.

230226-413
Fra:
NEO NOIR Bovary Skirt Dark taupe

NEO NOIR Bovary Skirt Black 34 Produktnummer: 230226-99-34 EAN: 200000627027 NEO NOIR 749,00 inkl. mva. Størrelse 1 Bovary Skirt er et elegant halvlangt skjørt fra Neo Noir. Skjørtet har strikk på innsiden av midjen og er bias cut, noe som gir en flatterende passform. Det kommer i en fin og glatt satengkvalitet med fint fall.

230226-522
Fra:
NEO NOIR Frankie D Skirt Black

Frankie D Skirt er et kult denim maxi-skjørt med splitt foran, glidelås-åpning og knapp. Skjørtet har lommer foran og bak. Modellen er 176 cm og bruker størrelse 36. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230035-99
Fra:
DANTE 6 Noora Leather Skirt Raven

Nora Leather Skirt er et kult skinnskjørt fra Dante 6. Skjørtet har elastisk midje, stikklommer og glidelås i siden. Nora har A-fasong, synlige sømmer og er laget i et supermykt lammeskinn fra et sertifisert garveri. Bruk skjørtet med et par boots og strikkegenser til hverdags eller kle det opp med pumps og en lekker topp til festen. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Lengde i størrelse 36 er 65 cm og midjemål 70 cm .

230158-438
Fra:
NEO NOIR Bovary Skirt Black

Bovary Skirt er et elegant halvlangt skjørt fra Neo Noir. Skjørtet har strikk på innsiden av midjen og er bias cut, noe som gir en flatterende passform. Det kommer i en fin og glatt satengkvalitet med fint fall.

230226-99
Fra:
NEO NOIR Donna Voile Skirt White

Donna Voile Skirt er et superfint miniskjørt med søte blondedetaljer fra Neo Noir. Skjørtet har elastisk midje og kapper med volangkant som gir skjørtet volum. Det kommer i en myk og lett bomullsvoile som. Skjørtet er normalt i størrelsen.

229866-10
Fra:
NEO NOIR Donna Voile Skirt Light blue

Donna Voile Skirt er et superfint miniskjørt med søte blondedetaljer fra Neo Noir. Skjørtet har elastisk midje og kapper med volangkant som gir skjørtet volum. Det kommer i en myk og lett bomullsvoile som er perfekt til varme vår- og sommerdager.

229866-48
Fra:
LEVETÉ ROOM Dodo 2 Skirt Sand

Dodo 2 Skirt er et kort kordfløyelskjørt fra Levete Room. Skjørtet har høy midje med glidelåslukking i siden. Det har A-fasong med to jukselommer i front. Style skjørtet med skjorte og blazer til jobb eller med en chunky strikkegenser og boots til hverdags. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse XS. Skjørtet er normalt i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230084-103
Fra:
LEVETÉ ROOM Dodo 2 Skirt Navy

Dodo 2 Skirt er et kort kordfløyelskjørt fra Levete Room. Skjørtet har høy midje med glidelåslukking i siden. Det har A-fasong med to jukselommer i front. Style skjørtet med skjorte og blazer til jobb eller med en chunky strikkegenser og boots til hverdags. Skjørtet er normalt i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230084-46
Fra:
MUNTHE Carson Skirt Rose

Carson Skirt er et elegant skjørt fra Munthe laget av 100 % silke. Skjørtet er langt og har skjult strikk i midjen. Carson kommer i et vakkert blomsterprint med sort base. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230099-68
Fra:
PBO Marmonti Skirt Black multi

Marmonti Skirt er et stilig og elegant tweed skjørt fra PBO. Skjørtet er kort med elastisk midje og lukkes bak med glidelås og knapp. Det har to dekorative lommer med en gullknapp i front og kommer i et delikat zig zag mønster med beige bunntone. Dette er skjørtet som passer like godt til hverdags som til fest og jobb. Style gjerne skjørtet med den tilhørende blazeren Monia. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230058-91
Fra:
MEIMEI J Skirt MA08SK Tan

Skirt MA08SK er et langt og avslappet skjørt fra Mei Meij. Skjørtet har A-fasong med plissering foran og bak. Det har praktiske lommer i siden og kommer i en viskoseblanding som faller fint. Dette er et flott skjørt som er perfekt for både hverdagsbruk og mer formelle anledninger. Dette er italienske størrelser. Størrelse 40 tilsvarer small, 42 tilsvarer medium osv. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230131-205
Fra:

Skjørttrender

Skjørt kan være en vanskelig, men om du finner et som passer deg vil du trives. Skjørt til dame denne sesongen varierer fra 70-talls inspirert skinnskjørt til skjørt med volanger. Skjørtene er noe lengre enn tidligere og har den flotte bias-cut snittet og kommer i lekre print.

 

 SKJØRT TIL JOBBANTREKKET


Vi er veldig glad for å kunne tilby en komplett drakt fra PBO med blazer, bukse og ikke minst skjørt. Dette gjør at jobbantrekket er enklere å variere og man kan fint gå rett fra jobb til en middag i samme antrekket. Bruk gjerne et lekkert skinnskjørt fra Levete Room med en hvit skjorte og en lang svart cardigan. Røft og klassisk. Deguy har lang erfaring med å kle opp forretningskvinner i norske storbyer og vi hjelper gjerne deg.

Lenker
Min side