Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Skjorter

Visning
Sorter
TRICOT New Linen Shirt Black

New Linen Shirt er en supersøt lin skjorte/jakke fra norske Tricot. Skjorten har klassisk krage, knappestolpe foran og trekvart lange trompet ermer med mansjetter. Skjorten kommer i en kort, avslappet passform med en delikat splitt i sidene. Bruk skjorten som den er eller style den som en jakke med den tilhørende toppen New Linen Tank topp. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S. Kommer også i white.

230638-99
Fra:
TRICOT New Linen Shirt White

New Linen Shirt er en supersøt lin skjorte/jakke fra norske Tricot. Skjorten har klassisk krage, knappestolpe foran og trekvart lange trompet ermer med mansjetter. Skjorten kommer i en kort, avslappet passform med en delikat splitt i sidene. Bruk skjorten som den er eller style den som en jakke med den tilhørende toppen New Linen Tank topp. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S. Kommer også i black.

230638-10
Fra:
Copenhagen Muse Molly Shirt Jet stream

Molly Shirt fra Copenhagen Muse er en kortermet skjorte med vakre blondedetaljer. Skjorten har en klassisk skjortekrage, cap-ermer og skjult knappestolpe foran. Den er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230653-529
Fra:
NEO NOIR Jill S Voile Blouse White

Jill Voile Blouse fra Neo Noir er en feminin bluse med søte smock-detaljer fra Neo Noir. Blusen har skjult kneppestolpe foran, v-utringning og volanger rundt kragen og mansjettene, noe som gir den et vakkert og elegant utseende. Den har en avslappet passform og kommer i 100% bærekraftig bomullsvoile. Den kan styles med jeans eller dressbukser, og passer til både formelle og uformelle anledninger.

230620-10
Fra:
LEVETÉ ROOM Gisa 2 Shirt White

Gisa 2 Shirt fra Levete Room er en feminin skjorte laget av økologisk bomull. Skjorten har dyp V-utringning, korte ermer, krage og er designet med et delikat hullmønster. Den lukkes foran med en knyting for en feminin touch. Style den med et langt denimskjørt og ballerinasko for varme sommerdager. Skjorten er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230612-10
Fra:
LEVETÉ ROOM Gia 1 Shirt deep teal

Gia 1 Shirt fra Levete Room er en feminin skjorte med et diskret mønster i en deilig viskoseblanding. Skjorten har V-utringning, korte puff-ermer med elastiske mansjetter. Dette er skjorten som kan styles både til fest og hverdag. Gia er normal til stor i størrelsen. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse XS. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230606-721
Fra:
LEVETÉ ROOM Gio 2 Blouse star white

Gio 2 Bluse er en bluse med nydelige blonde detaljer fra Levete Room. Blusen har rund hals med V-splitt. Lange, voluminøse ermer med elastiske mansjetter. Den kommer i en avslappet passform som passer både til bukser og skjørt. Blusen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230609-715
Fra:
NEO NOIR Dita C Poplin Shirt White

Dita C Poplin Shirt fra Neo Noir er en klassisk hvit skjorte med en oversized og kul vri. Skjorten har lange, rette ermer med høye mansjetter. Den har en oversized og lett boxy passform med en spiss krage og knappestolpe foran. Mansjettene kan kneppes for å oppnå en smalere passform. Skjorten er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230428-10
Fra:
LEVETÉ ROOM Grolet 2 Shirt star white

Grolet 2 Shirt fra Levete Room er en kortermet skjorte av 100% økologisk bomull. Skjorten har nedbrettet krage, knappestolpe foran og blonderdetaljer på ermene og nederst på skjorten. Den kommer i en løstsittende passform. Style den med et langt denimskjørt og et par ballerinasko for den perfekte sommerlooken. Skjorten er stor i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230605-715
Fra:
LEVETÉ ROOM Grolet 2 Shirt Black

Grolet 2 Shirt fra Levete Room er en kortermet skjorte av 100% økologisk bomull. Skjorten har nedbrettet krage, knappestolpe foran og blonderdetaljer på ermene og nederst på skjorten. Den kommer i en løstsittende passform. Style den med den tilhørende buksen Grolet 3 Pants for den perfekte sommerlooken, eller bruk den med et langt denimskjørt og et par ballerinasko. Skjorten er stor i størrelsen.Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230605-99
Fra:
Copenhagen Muse Natuli Shirt Oyster Gray

Natuli Shirt er en vakker ermeløs skjorte fra Copenhagen Muse. Skjorten har rund krage og korte ermer, begge pyntet med broderie anglaise. Skjorten kommer i en avslappet passform med kneppestolpe foran. Dette er skjorten med det lille ekstra, bruk den til festen med en skinnbukse og pumps, eller med den tilhørende shortsen Natuli Shorts og sandaler for den perfekte sommer-looken. Skjorten er normal til stor i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230372-627
Fra:
GUSTAV Annsofie Shirt White

Annsofie er en vakker hvit lin/viskose-skjorte med søte broderidetaljer på overarmene og rundt kragen. Skjorten har rund krage med V-splitt og skjult knappestolpe. Den har en avslappet A-fasong og halvlange ermer med elastiske mansjetter. Dette er en vakker bluse som oser av sommer. Style den med vide leg jeans eller en shorts for den perfekte sommerlooken. Se størrelsesguiden nedenfor eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230565-10
Fra:
Lenker
Min side