Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Skjorter

Visning
Sorter
MUNTHE Elenor Blouse Blue

Elenor Blouse fra Munthe er en stilig bluse med et vakkert print. Skjorten er laget av 100% silke. Den er designet med lange ermer, høy skuldersøm og en unik knappelukking i halsen.

230288-40
Fra:
MUNTHE Liella Blouse Blue

Liella Blouse fra Munthe er en nydelig skjorte med et vakkert blomstertrykk. Blusen er laget av en blanding av ecovero og silke. Den er designet med diskrete volanger på skuldrene, lange ermer og en elegant knappelukking.

230287-40
Fra:
NEO NOIR Sassie Shirt Black

Sassie Shirt fra Neo Noir er en tidløs og klassisk skjortebluse med lekre broderidetaljer. Skjorteblusen har skjult knappestolpe med broderikant foran. Den har lange puffermer med smock og volanger på mansjettene. Sassie Shirt kommer i en rett og feminin passform som er lett og style både til hverdag og fest.

230227-99
Fra:
NEO NOIR Brielle Satin Blouse Midnight blue

Brielle Satin Blouse er en supersøt skjortebluse fra Neo Noir. Skjorten har krage med volangkant og smockdetaljer, v-utringning og kneppestolpe hele veien ned. Den har lange ermer med smock og volanger på mansjettene. Skjorten kommer i en fin drapert kvalitet som passer til enhver anledning. Blusen er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230228-628
Fra:
Copenhagen Muse Molly Shirt Black

Molly Shirt fra Copenhagen Muse er en vakker skjorte med nydelige blondedetaljer. Skjorten har klassisk krage, skjult knappestolpe og lange ermer med dekorative mansjetter. Den kommer i en rett og avslappet passform. Eksklusiv skjorte med et kult og unikt utseende. Perfekt til alt fra klassiske bukser, skinnbukser, skjørt eller jeans. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230114-99
Fra:
Copenhagen Muse Molly Shirt Jet stream

Molly Shirt fra Copenhagen Muse er en vakker skjorte med nydelige blondedetaljer. Skjorten har klassisk krage, skjult knappestolpe og lange ermer med dekorative mansjetter. Den kommer i en rett og avslappet passform. Eksklusiv skjorte med et kult og unikt utseende. Perfekt til alt fra klassiske bukser, skinnbukser, skjørt eller jeans. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230114-529
Fra:
GUSTAV Carmen Shirt Tan

Carmen Shirt er en flott skjorte fra Gustav med lekre detaljer. Skjorten har rund hals, kneppestolpe og lange ermer med brede elastiske mansjetter. Carmen kommer i en avslappet passform med rutemønster og gull lurex-detaljer. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse 36. Skjorten er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230282-205
Fra:
GUSTAV Janni Shirt Offwhite

Janni Shirt er en nydelig bluse fra Gustav med lange ermer, rund hals med v-splitt. Blusen har brede mansjetter med elastisitet. Janni kommer i en løs passform med vakre broderte blomster. .Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230281-11
Fra:
MUNTHE Leslea Blouse Kitt

Leslea Blouse fra Munthe er en oversized skjorte laget av 100 % silke. Skjorten har klassisk krage, knappelukking foran og lange ermer med elegant snøring . Skjorten har loose fit passform og skal være oversized. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Modellen er 177 cm og har på seg størrelse 36.

230285-81
Fra:
LEVETÉ ROOM Emery 2 Blouse Icey grey

Emery 2 Blouse fra Levete Room er laget i 100 % viskose. Den har kitteldetaljer som fremhever de voluminøse ermene og avslappet passform. Blusen er designet i et grafisk mønster, som gir den et feminint preg. For å fullføre looken, style den med et par dressbukser og stilige boots til hverdagsbruk. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230267-634
Fra:
PBO Minra Shirt Star White

Minra Shirt fra PBO er en elegant og klassisk hvit skjorte med lekre draperte mansjetter. Skjorten har feminin passform med klassisk krage og skjult knappestolpe med perlemorsknapper. Den har lange ermer med draperte mansjetter som gir den det lille ekstra til festen. Superelegant skjorte som passer til enhver festlig anledning. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Skjorten er stor i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230265-229
Fra:
RUE DE FEMME Anisa Shirt Black

Anisa Shirt er en vakker skjortebluse med flotte detaljer fra Rue De Femme. Skjorten har ståkrage med rysjer som strekker seg langs knappestolpen i front. Den har dekorative knapper, lange ermer med mansjett og rysjer. Skjorten kommer i en rett og avslappet passform i en lett viskoseblanding. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230256-99
Fra:
Lenker
Min side