Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

DRAKTER

Her vil du finne de klassiske jobbdraktene fra PBO og Gustav. De fargerike jakkene kommer fra Rue de Femme og kombiner de med kvalitetsskjorter fra Munthe, PBO, Rue de Femme, Levete Room og Tricot.

Visning
Sorter
DANTE 6 Alvie Velvet Pants Raven

Alvie Velvet Pants er en elegant speilfløyelsbukse med stretch fra Dante 6. Buksen har høyt liv med elastisk midje og vide ben som gir en sofistikert look. Style buksen med den tilhørende toppen Smoke Velve topp for den perfekte fest-looken.

230294-438
Fra:
LEVETÉ ROOM Eden 2 Blazers Offwhite

Eden 2 Blazer er en delikat vest fra Levete Room. Vesten har dyp V-åpning, lommer med klaffer og lukkes med en knapp foran. Den kommer i et flott hundetannsmønster i offwhite og lysegrått. Bruk vesten med det tilhørende skjørtet Eden 1 Skirt for en stilig og klassisk look.

230277-11
Fra:
RUE DE FEMME Eloise Blazer Grey Melange

Eloise er en superfin og klassisk blazer fra Rue de Femme med dekorative gullknapper. Blazeren har to lommer foran som kan åpnes, brystlomme og bredt slag. Jakken kommer i en myk og behagelig stretchkvalitet med skulderputer. Jakken lukkes foran med en knapp. Style jakken med den tilhørende dressbuksen Zoey Pants for den perfekt dress-looken. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S. Blazeren er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Brystmål: Brystmål: Str. M = 84 cm Lengde: Str. M = 70 cm

230258-224
Fra:
RUE DE FEMME Zoey Pants Grey Melange

Zoey Pants er en delikat dressbukse i en behagelig stretch-kvalitet fra Rue De Femme. Buksen har høyt liv med stikklommer og gullknapper foran som gir en elegant touch. Den har elastisk strikk på ryggen for optimal komfort. Den kommer i en avslappet kick flare modell med full lengde. Style buksen med den tilhørende blazeren Eloise for den perfekte dress-looken. Modellen vår har på seg størrelse S. Buksen er normal til stor i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230259-224
Fra:
PBO Mova Blazer Black

Mova Blazer er en feminin og elegant blazer i klassisk design fra PBO. Den har lommer foran med klaff, klassisk jakkeslag , skulderputer, er helforet og lukkes med en knapp i front. Blazeren er fasongsydd med fin midjepassform og kommer i en komfortabel stretchkvalitet. Blazeren er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230261-99
Fra:
NEO NOIR Alice Suit Pants Black

Alice Suit Pants fra Neo Noir er en stilig dressbukse som er lett og kle opp og ned etter behov. Buksen har lange, vide ben, høy midje med beltehemper og lommer i siden. Dette er en klassisk dressbukse du kan bruke både til hverdags og fest.

230180-99
Fra:
GUSTAV Sis Regular Pants Blue Nights

Sis Regular Pants er en elegant slim-fit dressbukse med god stretch fra Gustav. Buksen har høyt liv med et bredt tilhørende midjebelte. Den har stikklommer, passepoilerte baklommer og lukkes med knapp -og glidelås foran. Dette er den perfekte dressbuksen uansett om du er på vei til kontoret eller en spesiell anledning. Style den med den tilhørende blazeren Stacie for den perfekte dress-looken. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Buksen er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229993-425
Fra:
GUSTAV Stacie Blazer Blue Nights

Stacie Blazer fra Gustav er en feminin og elegant blazer i klassisk design. Den har lommer foran med klaff, klassisk jakkeslag og skulder puter. Den er hel foret og lukkes med to dekorative gull knapper. Blazeren er fasongsydd med fin midje passform og kommer i en komfortabel stretch kvalitet. Style den med den tilhørende buksen Sis Pants til jobb og fest, eller bruk den med jeans og Sneakers til hverdags. Se størrelses guide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229992-425
Fra:
GUSTAV Stacie Blazer Animal fur

Stacie Blazer fra Gustav er en feminin og elegant blazer i klassisk design. Den har lommer foran med klaff, klassisk jakkeslag og skulder puter. Den er hel foret og lukkes med to dekorative gull knapper. Blazeren er fasongsydd med fin midje passform og kommer i en komfortabel stretch kvalitet. Style den med den tilhørende buksen Sis Pants til jobb og fest, eller bruk den med jeans og Sneakers til hverdags. Se størrelses guide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229992-590
Fra:
NEO NOIR Gaby Structure Blazer Grey Melange

Gaby Structure Blazer er en kul oversized blazer fra Neo Noir. Blazeren kommer i en klassisk design med skulderputer, jakkeslag, lommer foran og lukkes med en knapp. Den er laget i en myk og behagelig strukturert twill kvalitet . Dette er den perfekte blazeren som kan styles til det meste.

230130-224
Fra:
SAND Ginette Pointy Ebony black

Ginette Pointy Blazer er en feminin og elegant blazer i klassisk design fra Sand. Den har lommer foran med klaff, klassisk jakkeslag med pene søm detaljer og lukkes med to knapper i front. Style blazeren med den tilhørende buksen Dori High Trousers for den perfekte dress-looken. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Blazeren er normal i størrelsen. Se størrelses guide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230146-580
Fra:
PBO Mope Blazer Black

Mope er en lekker Blazer i et tidløst design fra PBO. Blazeren er foret og elastisk med diskret skulderputer. To dekorative gullknapper foran og tre nederst på ermene. Dette er blazeren som kan brukes til det meste.

230105-99
Fra:

 

Business as usual
Leter du etter det perfekte jobbantrekket, da finner du det hos Deguy. Vi har mange års erfaring med å kle opp forretningskvinner i store norske byer. Vi kan tilby flotte dressjakker fra , PBO og Gustav i flotte kvaliteter. Vi har også et lekkert utvalg av svarte dressbukser for dame  fra Cambio og Lois som du kan matche med både svarte dressjakke eller sesongens blazer. Vi hjelper deg gjerne med å finne jobbskjorter og andre overdeler til dame som lett kan hjelpe style en drakt fra jobb til fest.

PBO
Vi har også en deilig Jersey-drakt fra PBO som er en del av vårt base-program. Det programmet inneholder, Philosophy-dressjakke, Blues- og Beck-buksene og Adelina-skjørtet. Et flott og en mer avslappet look på denne drakten, som mange har lagt sin elsk på.

Lenker
Min side