Til toppen

Kjoler

 

Her finner du vårt gode utvalg av kjoler til dame. Denne sesongen tilbyr vi en fin variasjon av kjoler fra merker som Munthe, Levetè Room, Neo Noir, Bruuns Bazaar og PBO i nettbutikken for å dekke alle behov og anledninger. Drøm deg bort i vårt gode utvalg her online, få den sendt hjem ved et par klikk eller stikk innom en av våre butikker.

Sorter etter: Dato (nyest > eldst)

Rue de Femme
Philine Dress
Enkel kjole med volang-krage og knapper ned i front. Lange ermer med mansjetter med knapper. Skjørtet går ned til kneet, men kan likevel styles med et par skinnbukser fra Cambio, Ray 5-pocket.
228815

TRICOT
Memphis Bell Dress
Nydelig sommerkjole i blomstermønster i myk rayon. Retro-inspirert skjortekjole uten ermer og folder i skjørtet. Skjørtet går ned til ankelen og har splitt til over kneet for et mer luftig skjørt. Kjolen kan styles med en deilig mohairgenser eller cardigan på sene sommerkvelder.
228851

NEO NOIR
Malta Single Blossom Dress
Lekker sommerkjole fra Neo Noir. Omslagskjole i gul med små blomster i lilla, oransje og grønn. Liten volang på skjørtet og kort enkel erme. Skjørtelengden er ca. 5 cm over kneet. Skjørtet kommer med påsydd underskjørt og kjennes myk og behagelig på.
228866

NEO NOIR
Spang Spring Dress
Lekker stripete omslagskjole i behagelig sommerkrepp i gul og rosa. Avrundet fôret skjørt og overdelen er stylet med en enkel v-hals og puffermer med strikk. Kjolen kan styles med med en lekker mohairgenser eller cardigan og er lekker både til sneakers og høye sandaler. Kjolen er normal i størrelsen, men må tilpasses i forhold brystet.
228849

NEO NOIR
Jennie Smock Dress
Lekker ermeløs kjole med stor krage med rysjekant, smock overdel med knepping ned. Skjørtelengde går ned til under kneet. Kan enkelt styles med et par sandaler og stråveske til sommeren og med grove boots og mohairgenser mot sensommeren.
228739

Levete Room
Naja 4 Dress
Enkel og elegant hvit sommekjole fra Levetè Room. Kjolen har en liten erm, kinakrage med knepping ned brystet. Smock på hele forstykket for en mer fitted fasong. Kommer i en luftig lin-kvalitet. Skjørtelengden går ned til under kneet og kjolen er perfekt til et par fine sandaler, stråveske og hatt. Kjolen kan åpnes hele veien og brukes som en lang kortermet cardigan.
228751

Tilbud

Levete Room
Nita 1 Dress
Lekker sommekjole i gjennomsiktig rutete stoff i en herlig løs kvalitet. Kjolen kommer med en underkjole ton-i-ton som gjør denne kjolen lett anvendlig til både jobb og fest. Lekker med en tykk strikkegenser eller cardigan for sene sommerkvelder og kan styles med både boots og sandaler. 
228747

Levete Room
Isol 6 Dress
Kjempedeilig og myk kjole fra Levete Room med korte puffermer og rund hals. Detaljert med brodert logo på brystet. Tilgjengelig i to farger, sort og kaki. 50% Bomull 50% Polyester
228752

Levete Room
Nina 1 Dress
Kreppkjole fra Levete Room med korte ermer og stor kappe rundt skjørtet. Ermene har en puffeffekt og halsen er avrunnet med V. Deilig kjole som du vil elske gjennom hele sommeren. 53% bomull 46% polyester 1% elestan
228749

Tilbud

Levete Room
Nobella 4 Dress
Så lekker hverdagskjole fra Levetè Room. Ermeløs, figursydd kjole med god stretch. Rund hals, to brystlommer med klaff og trykknapper ton i ton hele veien ned foran på kjolen. Denne stylen er litt liten i størrelsen så du kan vurdere å gå opp en størrelse. 97% bomull 3% elestan 
228750

MUNTHE
Feri
Langermet kjole i 100% økologisk bomull med rund hals og firkantet utringning på ryggen. Kjolen er laget i et vakkert allover trykt stoff og designet for en semi-nær, figur-nær passform for å fremheve kurvene dine.
228712

Tilbud

Levete Room
Isla Solid 26 Shirt
Skikkelig kul oversized skjorte fra Levete Room. Denne lange skorten er laget i en deilig og myk bomullskvalitet. Den har en klassisk krage, lommer på brystet og skjulte lommer i sidene. Isla solid 26 shirt har også mansjetter med knepping på skuldrene som en ekstra detalje. Vi liker splitten i sidene og at skjorten er litt lenger bak enn foran.  65% Bomull 30% Polyamid 5% Elastan
228742

HØSTENS KJOLER

Denne sesongen byr på mye print. Leopardmønsteret er fortsatt en sikker vinner for kjoler og du finner alle varianter her i nettbutikken. Vi ser også at farger som coral og blåtoner går igjen. Legg også merket til at snittet på sesongens kjoler er løsere og mer romslig. Perfekt til sommerens varme solkinnsdager. Bla deg gjennom alle variantene og klikk hjem en kjole til din neste fest. De fleste kjolene i nettbutikken vår sendes fraktfritt når du kjøper online.

KJOLE TIL ENHVER ANLEDNING

Vi tilbyr denne sesongen et bredt utvalg kjoler online og i butikk. Vi har den perfekte kjolen til fest, til bryllup, jobb og hverdags. Fra vårt store register av merker har vi plukket ut de fineste kjolene. Med merker som, Munthe, PBO, Bruuns Bazaar, Liu Jo og Gustav er vi sikker på at du finner en kjole du vil klikke hjem.