Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Lange Skjørt

Visning
Tilbud
MUNTHE Charming Skirt Natur

Charming Skirt fra Munthe er et Plissert skjørt med elegante striper, laget av resirkulert polyesterblanding, med en elastisk linning i midjen. Skjørtet er midi-langt, og har en normal passform. Modellen er 173 cm høy og har på seg str 36. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Munthe tar sikte på å produsere med "minimum waste" i tankene. Dette betyr at hver style har små forskjeller i hvordan mønsteret er plassert. Alle styles av dette skjørtet er derfor unike.

230444-384
Fra:
NEO NOIR Felicia S Voile Skirt Light blue

Felicia S Voile Skirt i lyseblå fra Neo Noir er et vakkert maxiskjørt med en smigrende, smocket midje som gir optimal komfort. Skjørtets lette A-fasong og delikate blondedetaljer tilfører et snev av eleganse. De subtile rynkene ved midjen bidrar til å skape en fantastisk drapering i skjørtet.

230538-48
Fra:
Tilbud
NEO NOIR Frankie D Skirt Black

Frankie D Skirt er et kult denim maxi-skjørt med splitt foran, glidelås-åpning og knapp. Skjørtet har lommer foran og bak. Modellen er 176 cm og bruker størrelse 36. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230035-99
Fra:
Tilbud
LEVETÉ ROOM Fransisco 1 Skirt Castor gray

Fransisco Skirt er et elegant skjørt fra Levete Room. Skjørtet kommer i en lekker grønnfarge med nydelige blondedetaljer. Skjørtet har glidelås lukking bak og splitt nederst på den ene siden. Fransisco kommer i en ettersittende passform og er ankellangt. Kombiner skjørtet med en t-skjorte og et par sandaler for en avslappet og kul sommelook. Skjørtet er normal i størrelsen. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230418-669
Fra:
Tilbud
STENSTRØMS Heidi Linen Skirt Green

Heidi Linen Skirt er et lett og behagelig linskjørt fra Stenstrøms. Skjørtet har en klassisk A-fasong med kneppestolpe foran og cargo-lommer i sidene for en ekstra touch. Heidi har beltehemper, slik at du kan style det med et belte etter eget ønske for å fremheve midjen og skape variasjon i looken. Heidi Linen Skirt er det ideelle valget for varmere dager når du ønsker både stil og komfort. Skjørtet er stort i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230380-30
Fra:
RUE DE FEMME Kohia Skirt Stone

Kohia er et elegant, ankellangt pencil skirt fra Rue de Femme. Skjørtet har en normal midje med glidelåslukking, splitt bak og lommer på sidene. Det har et melert mønster, som gir plagget et unikt og moderne uttrykk. Style skjørtet med den matchende blazeren Safia for den perfekte dress-looken.

230400-253
Fra:
DANTE 6 Leica Printed Skirt jungle leaf

Utvid skjørtkolleksjonen din med det tidløse skjørtet Leica fra Dante 6. Skjørtet har rynkeeffekt på siden og splitt foran. Leica har elastisk midjebånd og kommer i en feminin passform med ankellengde. Skjørtet kan brukes med den matchende blusen Ozane på kontoret, eller med en enkel t-skjorte i helgen. Skjørtet er normalt i størrelsen. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230649-726
Fra:
Tilbud
LEVETÉ ROOM Naja 22 Skirt White

Naja 22 er et langt lin-skjørt fra Levete Room. Skjørtet har glidelås og knappelukking, og en feminin A-linje passform som gir en elegant silhuett. Naja 22 er perfekt for varme sommerdager. Style skjørtet med en T-skjorte og joggesko for en avslappet look, eller med ballerinasko og en bluse for en romantisk sommerlig look. Skjørtet er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Skjørtet kommer i tre farger - navy, island fossil og white.

230617-10
Fra:
Tilbud
LEVETÉ ROOM Naja 22 Skirt dark navy

Naja 22 er et langt lin-skjørt fra Levete Room. Skjørtet har glidelås og knappelukking, og en feminin A-linje passform som gir en elegant silhuett. Naja 22 er perfekt for varme sommerdager. Style skjørtet med en T-skjorte og joggesko for en avslappet look, eller med ballerinasko og en bluse for en romantisk sommerlig look. Skjørtet er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230617-723
Fra:
Tilbud
LEVETÉ ROOM Naja 22 Skirt island fossil

Naja 22 er et langt lin-skjørt fra Levete Room. Skjørtet har glidelås og knappelukking, og en feminin A-linje passform som gir en elegant silhuett. Naja 22 er perfekt for varme sommerdager. Style skjørtet med en T-skjorte og joggesko for en avslappet look, eller med ballerinasko og en bluse for en romantisk sommerlig look. Skjørtet er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Skjørtet kommer i tre farger - navy, white og island fossil.

230617-724
Fra:
MUNTHE Odesli Skirt Black

Odesli Skirt er et elegant skjørt fra Munthe laget av 100 % silke. Skjørtet er langt med elegante splitter i sidene og skjult strikk i midjen. Odesli kommer med et vakkert print på sort base. Modellen er 176 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230629-99
Fra:
Tilbud
LOIS Onda Soft Amazon Pepper bleach

Onda Soft Amazon fra Lois er et langt skjørt skåret i resirkulert, lys denimstoff som skaper en myk og flytende tekstur. Skjørtet har et høyt liv med beltehemper og lukkes med glidelås og knapp foran. Modellen er 175 cm høy og bruker størrelse S. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230342-461
Fra:
Lenker
Min side