Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Lange Skjørt

Visning
Tilbud
NEO NOIR Bovary Skirt Dark taupe

Elegant halvlangt skjørt fra Neo Noir. Skjørtet har strikk på innsiden av midjen og er bias cut, noe som gir en flatterende passform. Bovary skirt fra Neo Noir kommer i en fin og glatt satengkvalitet med fint fall. finnes også i andre farger.

230226-522
Fra:
MUNTHE Carson Skirt Ivory

Carson Skirt er et elegant skjørt fra Munthe laget av 100 % silke. Skjørtet er langt og har skjult strikk i midjen. Carson kommer med et vakkert blomsterprint på offwhite base. Modellen er 176 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230583-9
Fra:
MUNTHE Charming Skirt Natur

Charming Skirt fra Munthe er et Plissert skjørt med elegante striper, laget av resirkulert polyesterblanding, med en elastisk linning i midjen. Skjørtet er midi-langt, og har en normal passform. Modellen er 173 cm høy og har på seg str 36. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Munthe tar sikte på å produsere med "minimum waste" i tankene. Dette betyr at hver style har små forskjeller i hvordan mønsteret er plassert. Alle styles av dette skjørtet er derfor unike.

230444-384
Fra:
NEO NOIR Frankie D Skirt Black

Frankie D Skirt er et kult denim maxi-skjørt med splitt foran, glidelås-åpning og knapp. Skjørtet har lommer foran og bak. Modellen er 176 cm og bruker størrelse 36. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230035-99
Fra:
NEO NOIR Frankie D Skirt Dark blue

Frankie D Skirt er et kult denim maxi-skjørt med splitt foran, glidelås-åpning og knapp. Skjørtet har lommer foran og bak. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230035-639
Fra:
LEVETÉ ROOM Fransisco 1 Skirt Castor gray

Fransisco Skirt er et elegant skjørt fra Levete Room. Skjørtet kommer i en lekker grønnfarge med nydelige blondedetaljer. Skjørtet har glidelås lukking bak og splitt nederst på den ene siden. Fransisco kommer i en ettersittende passform og er ankellangt. Kombiner skjørtet med en t-skjorte og et par sandaler for en avslappet og kul sommelook. Skjørtet er normal i størrelsen. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230418-669
Fra:
STENSTRØMS Heidi Linen Skirt Green

Heidi Linen Skirt er et lett og behagelig linskjørt fra Stenstrøms. Skjørtet har en klassisk A-fasong med kneppestolpe foran og cargo-lommer i sidene for en ekstra touch. Heidi har beltehemper, slik at du kan style det med et belte etter eget ønske for å fremheve midjen og skape variasjon i looken. Heidi Linen Skirt er det ideelle valget for varmere dager når du ønsker både stil og komfort. Skjørtet er stort i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230380-30
Fra:
RUE DE FEMME Kohia Skirt Stone

Kohia er et elegant, ankellangt pencil skirt fra Rue de Femme. Skjørtet har en normal midje med glidelåslukking, splitt bak og lommer på sidene. Det har et melert mønster, som gir plagget et unikt og moderne uttrykk. Style skjørtet med den matchende blazeren Safia for den perfekte dress-looken.

230400-253
Fra:
LOIS Onda Soft Amazon Pepper bleach

Onda Soft Amazon fra Lois er et langt skjørt skåret i resirkulert, lys denimstoff som skaper en myk og flytende tekstur. Skjørtet har et høyt liv med beltehemper og lukkes med glidelås og knapp foran. Modellen er 175 cm høy og bruker størrelse S. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230342-461
Fra:
MEIMEI J Skirt M4EA05 Black

Skirt M4EA05 er et elegant skjørt med lekre detaljer fra Mei Meij. Skjørtet har har høyt liv, glidelås i siden og markert midje som kan reguleres med to dekorative hemper i front. Skjørtet har lommer i sidene og er lett utsvinget med volum og fint fall. Skjørtet kommer i en stiv bomullskvalitet, noe som gir det et eksklusivt preg.

230498-99
Fra:
MEIMEI J Skirt M4EA05 Evergreen

Superelegant skjørt med lekre detaljer fra Mei Meij. Skirt M4EA05 har høyt liv, glidelås i siden og markert midje som kan reguleres med to dekorative hemper i front. Skjørtet har lommer i sidene og er lett utsvinget med volum og fint fall. Skjørtet kommer i en stiv bomullskvalitet, noe som gir det et eksklusivt preg.

230498-619
Fra:
MEIMEI J Skirt M4EM03 Army

Skjørtet M4EM03 er et elegant, langt skjørt laget av en herlig blanding av lin og viskose. Skjørtet har en elastisk linning bak, et bredt knytebelte i livet og en splitt foran. Det er fasongsydd med en vakker fallende passform. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg italiensk størrelse 40. Skjørtet er normalt til stort i størrelsen. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230497-160
Fra:
Lenker
Min side