Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Slengbukser

Visning
Sorter
CAMBIO Paris Flared White White

Paris Flared er en superfin hvit slengbukse fra Cambio. Dette er en klassisk 5-lommersmodell med høyt liv og beltehemper. Buksen har lekre broderidetaljer og råkant nederst. Den kommer i en herlig, stretchy bomullskvalitet. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230552-10
Fra:
LOIS New Susanne Summer stone

Perfekt sommerjeans fra Lois. New Susanne i "summer stone" vask er en myk og behagelig slengbukse med god stretch. Buksen har to små lommer foran samt baklommer. Den har høyt liv med dekorative flettede detaljer i linningen. Bruk buksen med flip-flops og en tank top for den perfekte sommer-looken. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230339-460
Fra:
LOIS Raval 16 Megalia White White

Raval 16 Magalia Shot er en superfin hvit sommerjeans fra Lois. Raval-modellen er en favoritt blant mange med sitt høye liv og sleng fra kneet og ned. Med den gode stretchkvaliteten og den klassiske 5-lommers modellen er Raval Lois sin mest ikoniske modell. Style buksen med sneakers og en oversized genser til hverdags, og kle den opp fra kontor til fest med en søt bluse, dressjakke og pumps. Buksen er normal i størrelsen. Modellen er 179 cm høy og har på seg størrelse 27/34. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230330-10
Fra:
CAMBIO Paris Flared Blue

Paris Flared er en supermyk slengbukse fra Cambio. Dette er en klassisk 5-lommers modell med middel høy liv og beltehemper. Buksen har råkant nederst og kommer i en supermyk bomullskvalitet med god stretch. Buksen er normal i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230326-40
Fra:
LOIS Skater Loose Cole Khol black stone

Skater Loose Cole fra Lois er en bredbent antifit jeans. Buksen er inspirert av streetwear-stilen på 90-tallet, men med en moderne vri. Den har en klassisk 5-lommers modell med høyt liv og sitter stramt over hoftene. Denne sesongen er den utført i en svart steinvask. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230555-703
Fra:
LOIS Rosa Brando Stone Stone Linen

Rosa Brando fra Lois er en vide leg jeans som kommer i en fin medium stone vask. Den har en klassisk 5-lommers modell med høyt liv og sitter stramt over hoftene. Denne sesongen er den skåret i en unik blanding av lin og organisk bomull som gir en perfekt balanse mellom elastisitet og pusteevne, med en blek stenvask som gir et vintage-preg. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 27/32. Buksen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230338-659
Fra:
LOIS Raval 16 Re Ram Cobalt Stone

Raval 16 Re Ram Cobalt Stone er en superfin jeans i " Cobalt Stone" vask fra Lois. Denne vasken har den nyeste nanobobleteknologien og ozonvask. Dette reduserer kjemikalier til nesten null og sparer 80 % av vannet. Raval - modellen er en favoritt blant mange med sitt høye liv og med sleng fra kneet og ned. Med den gode stretchkvaliteten og den klassiske 5-lommersmodellen er Raval Lois sin mest ikoniske modell. Style buksen med sneakers og en oversized genser til hverdags og kle den opp fra kontor til fest med en søt bluse, dressjakke og pumps. Modellen er 174 cm høy og bruker størrelse 27/34. Buksen er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230178-241
Fra:
LOIS Raval 16 Megalia Shot Mojave desert

Raval 16 Megalia Shot er en superfin slengbukse fra Lois. Raval-modellen er en favoritt blant mange med sitt høye liv og med sleng fra kneet og ned. Med den gode stretchkvaliteten og den klassiske 5-lommersmodellen er Raval Lois sin mest ikoniske modell. Style buksen med sneakers og en oversized genser til hverdags, eller kle den opp fra kontor til fest med en søt bluse, dressjakke og pumps. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230329-654
Fra:
LOIS Raval 16 Megalia Shot Chambray blue

Raval 16 Megalia Shot er en superfin slengbukse fra Lois. Raval-modellen er en favoritt blant mange med sitt høye liv og med sleng fra kneet og ned. Med den gode stretchkvaliteten og den klassiske 5-lommersmodellen er Raval Lois sin mest ikoniske modell. Style buksen med sneakers og en oversized genser til hverdags, eller kle den opp fra kontor til fest med en søt bluse, dressjakke og pumps. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230329-655
Fra:
CAMBIO Tess Wide Leg Denim Modern used

Tess Wide Leg er en trendy jeans med vide ben. Buksen er en klassisk 5-lommers modell med middels høyt liv og beltehemper. Dette er jeansene som er et sikkert valg når du vil skape en uanstrengt, men samtidig stilig look til antrekket ditt. Tess Wide Leg kommer i en myk og behagelig bomullsblanding med stretch.Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230208-598
Fra:
LOIS Palazzo Marco Veins Veined wash

Palazzo Marco Veins er en wide-flare jeans i tynn og behagelig kvalitet fra Lois. Buksen har god livhøyde med beltehemper og lange, vide ben. Den kommer i en klassisk 5-lommersmodell og lukkes med knapp og glidelås. Deilig stretchy kvalitet! Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230043-605
Fra:
LOIS Raval 16 Leia Teal Teal Stone

Raval 16 Leia Teal Stone er en superfin jeans i " Teal Stone" vask fra Lois. Raval - modellen er en favoritt blant mange med sitt høye liv og med sleng fra kneet og ned. Med den gode stretchkvaliteten og den klassiske 5-lommersmodellen er Raval Lois sin mest ikoniske modell. Style buksen med sneakers og en oversized genser til hverdags og kle den opp fra kontor til fest med en søt bluse, dressjakke og pumps.

229007-163
Fra:
Lenker
Min side