Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Midi-kjoler

Visning
Sorter
Osmine af Nor Dagna Voile Dress White orange blossom

Dagna Voile Dress fra OSMINE af nor. Vakker blomstret sommerkjole fra norske OSMINE af nor med et nydelig blomsterprint i orangetoner. Dagna Voile Dress har korte puffermer med volang på mansjettene og en liten rysjekant over skuldrene. Kjolen har firkantet utringning og smocket, elastisk overdel som sikrer en flatterende og komfortabel passform. Skjørtet har lett A-fasong med fint fall. Kjolen kan også brukes off-shoulder. OSMINE af nors kjoler skal passe alle - det ligger i merkets DNA. Smockdetaljer sikrer en god passform - slik at du er sikker på at kjolen sitter godt med en komfortabel passform.

230464-679
Fra:
Osmine af Nor Frida Poplin Dress Black

Frida Eyelet Poplin Dress fra OSMINE af nor. Den perfekte, hvite sommerkjolen fra OSMINE af nor i luftig, crisp bomullspoplin. Frida Eyelet Poplin Dress har lange ballongermer med rynkedetaljer på skuldrene og smal, elastisk mansjett. Kjolen har V-hals med hullbroderier og lett A-fasong med et knytebelte i livet som lar deg definere midjen. Ermene og skjørtet er dekorert med vakre hullbroderier som gir det lille ekstra. Denne modellen kommer i to farger, sort og hvit. OSMINE af nors kjoler skal passe alle - det ligger i merkets DNA. Smockdetaljer sikrer en god passform - slik at du er sikker på at kjolen sitter godt med en komfortabel passform.

230459-99
Fra:
Osmine af Nor Frida Poplin Dress White

Frida Eyelet Poplin Dress fra OSMINE af nor. Den perfekte, hvite sommerkjolen fra OSMINE af nor i luftig, crisp bomullspoplin. Frida Eyelet Poplin Dress har lange ballongermer med rynkedetaljer på skuldrene og smal, elastisk mansjett. Kjolen har V-hals med hullbroderier og lett A-fasong med et knytebelte i livet som lar deg definere midjen. Ermene og skjørtet er dekorert med vakre hullbroderier som gir det lille ekstra. Denne modellen kommer i to farger, hvit og sort. OSMINE af nors kjoler skal passe alle - det ligger i merkets DNA. Smockdetaljer sikrer en god passform - slik at du er sikker på at kjolen sitter godt med en komfortabel passform.

230459-10
Fra:
STENSTRØMS Happy Linen Dress Sand

Happy Linen Dress fra Stenstrøms er en superfin skjortekjole i 100% lin. Kjolen har klassisk krage, kneppestolpe foran og belte i midjen. Skjørtedelen har a-fasong med skjulte skrålommer. Happy er en casual-kjole som kan kles opp og ned etter behov. Perfekt "from desk to party" sommerkjole. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse XS. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230382-103
Fra:
STENSTRØMS Happy Linen Dress Navy

Happy Linen Dress fra Stenstrøms er en superfin skjortekjole i 100% lin. Kjolen har klassisk krage, kneppestolpe foran og belte i midjen. Skjørtedelen har a-fasong med skjulte skrålommer. Happy er en casual-kjole som kan kles opp og ned etter behov. Perfekt "from desk to party" sommerkjole. Modellen vår er 176 cm høy og har på seg størrelse XS. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230382-46
Fra:
STENSTRØMS Sofia Cotton Dress Black

Sofia Dress fra Stenstrøms er en elegant omslagskjole med jakkekrage. Kjolen har kneppestolpe med skjulte trykknapper, halve ermer med mansjetter, og et knytebelte som fremhever midjen. Omslagskjolen inneholder en stretchkomponent som sikrer komfort og bevegelighet. Sofia har en lengde som treffer ca. rett ovenfor knærne, perfekt for en moderne og elegant look. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse 34. Kjolen er normal til liten i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230381-99
Fra:
MUNTHE Jisalanke Dress Mix

Elegant omslagskjole, med vakkert blomsterprint fra Munthe. Kjolen er laget av en blanding av cupro og økologisk bomull. Denne figursydde kjolen har albuelange ermer med en liten puff og elegant knytebånd i midjen. Modellen er 177 cm og har på seg størrelse 36. Munthe tar sikte på å produsere med "minimum waste" i tankene. Dette betyr at hver style har små forskjeller i hvordan mønsteret er plassert da kjolene er klippet ut fra en stor rull med dette nydelige printet. Alle styles av denne kjolen er derfor unike.

230449-116
Fra:
MEIMEI J Dress M4EA12 Evergreen

Dress M4EA12 er en elegant kjole fra Mei Meij. Kjolen har falne skuldre, korte ermer og dyp v-utringning. Den har markert midje som kan reguleres med to dekorative hemper i front. Skjørtedelen har lommer i sidene og er lett utsvinget med volum og fint fall. Modellen er 177 cm høy og har på seg italiensk str 40 som tilsvarer en norsk str 38. Kjolen kommer i en stiv bomullskvalitet, noe som gir den et eksklusivt preg.

230495-619
Fra:
GUSTAV Nicole Midi Dress Beige

Nicole Midi Dress fra Gustav er en romantisk kjole med et vakkert print. Kjolen har lange ermer, v-hals og et bredt belte i midjen. Nicole kommer i en myk viskoseblanding med en avslappet passform. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230356-80
Fra:
PBO Dado Dress Navy

Dado Dress er en elegant og klassisk silkekjole med god stretch fra PBO. Kjolen har båthals, albulange ermer og skjult glidelåslukking bak. Den kommer i en feminin og ettersittende passform med fôr og plisserte detaljer foran. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230260-46
Fra:
PBO Dado Dress Evergreen

Dado Dress er en elegant og klassisk silkekjole med god stretch fra PBO. Kjolen har båthals, albulange ermer og skjult glidelåslukking bak. Den kommer i en feminin og ettersittende passform med fôr og plisserte detaljer foran. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230260-619
Fra:
Lenker
Min side