Skip to main content
Til toppen
SOMMERSALG!
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering
Kanskje Norges beste kundeservice

Midi-kjoler

Visning
Sorter
Osmine af Nor Saga Wide Dress Dark blue paisley

Saga Wide Dress fra OSMINE af nor. Endelig er Saga Wide tilbake! En nydelig kjole i vakker, tung sateng - perfekt til høstgarderoben. Saga Wide Dress er kuttet i en tung sateng med vakkert fall og tidløs sort med paisleyprint i blånyanser. Kjolen har lange puffermer med høy, smocket, elastisk mansjett med en liten rysjekant. Kjolen har halvhøy hals med en feminin volangkant og skjellknapper til midjen. Saga Wide Dress har en løs A-fasong, og midjen kan defineres med et avtakbart knytebelte i samme cherry blossom-print. Kjolen er superflatterende enten du bruker den med beltet eller løs. Saga Wide Dress har et flowy, feminint skjørt

230124-613
Fra:
Osmine af Nor Saga Wide Velvet Black pink velvet

Saga Wide Velvet Dress fra OSMINE af nor. Endelig er Saga Wide tilbake! Saga Wide Velvet Dress er kuttet i myk velour med eksklusive burnout-detaljer og et nydelig cherry blossom-print. Kjolen har lange puffermer med høy, smocket, elastisk mansjett med en liten rysjekant. Kjolen har halvhøy hals med en feminin volangkant og skjellknapper til midjen. Saga Wide Velvet Dress har en løs A-fasong, og midjen defineres med et avtakbart knytebelte i samme cherry blossom-print. Saga Wide Velvet Dress har et kort, flowy og feminint skjørt. Modellen i studio er 170 cm og har på seg størrelse 34

230120-611
Fra:
Osmine af Nor Saga Jaquard Black

Saga Jacquard Dress fra OSMINE af nor. Endelig er Saga-kjolen tilbake! Garderoben er ikke komplett uten "den lille sorte" og vi har lagt vår elsk på Saga Jacquard Dress. Kjolen er kuttet i tung, ekslusiv sateng, preget med ton-i-ton jacquardblomster som gir kjolen det lille ekstra. Saga Jacquard Dress har lange ballongermer med høy mansjett med stoffkledde knapper. Kjolen har en liten rysjekant i halsen og stoffkledde knapper til midjen. Midjen er definert med et avtakbart knytebelte og snittlinje med elastikk i ryggen. Saga Jacquard Dress har et kort, flowy og feminint A-skjørt. Modellen i studio er 170 cm høy og har på seg str. 34

230119-99
Fra:
Osmine af Nor Embla Baby Cord Green autumn

Embla Baby Cord Dress fra OSMINE af nor. En nydelig cordkjole fra norske OSMINE af nor. Vi elsker å fylle høstgarderoben med herlige cordplagg og elsker denne blomstrete kjolen med print i ulike grønntoner med detaljer i beige og brunt. Embla Baby Cord Dress har høye, smockede, elastiske mansjetter med en volangkant og ballongermer. Kjolen har en volangkant på skuldrene, liten rysjekant i halsen, V-hals og foldedetaljer på brystet som skaper et fint fall. Kjolen har en flatterende og komfortabel A-fasong. Embla Baby Cord Dress har en bred volangkant nederst på skjørtet for ekstra volum. Modellen i studio er 170 cm og har på seg størrelse 34

230117-610
Fra:
Tilbud
NEO NOIR Rigitta Voile Dress Coral

Feminin kjole fra Neo Noir med små fine detaljer som puffermer og stoffknapper. Kjolen er laget i en myk bomullskvalitet. Modellen på bildene er 176 cm høy og bruker størrelse 36. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230006-63
Fra:
Tilbud
RUE DE FEMME Carlotta Dress Yellow

Carlotta Dress er en herlig sommerkjole med brodert mønster fra Rue De Femme. Kjolen er midilang, har dyp utringning, korte ermer med rynkedetaljer og smock-effekt ved mansjettene. Den kommer i en feminin passform med glidelåslukking og knytebelte bak. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229942-20
Fra:
Tilbud
LEVETÉ ROOM Annika 1 Dress Taupe

Annika 1 Dress er en elegant og feminin omslagskjole fra Levete Room. Kjolen har krage, V-utringning, lange puffermer og knyting i livet. Den kommer i en delikat taupe farge som gir kjolen en subtil og unik stil. Knytingen i livet gir deg muligheten til å justere passformen etter din egen kroppsform, og skape en feminin og drømmende silhuett. Dette er kjolen som er perfekt til en rekke anledninger, fra hverdags til mer formelle, og kan enkelt styles med hæler eller sneakers, alt etter hva du foretrekker. Kjolen er knelang.

229757-101
Fra:
Tilbud
LEVETÉ ROOM Annika 1 Dress Powder

Annika 1 Dress er en elegant og feminin omslagskjole fra Levete Room. Kjolen har krage, V-utringning, lange puffermer og knyting i livet. Den kommer i en dus rosa farge, med et vakkert hvitt trykk som gir kjolen en subtil og unik stil. Knytingen i livet gir deg muligheten til å justere passformen etter din egen kroppsform, og skape en feminin og drømmende silhuett. Dette er kjolen som er perfekt til en rekke anledninger, fra hverdags til mer formelle, og kan enkelt styles med hæler eller sneakers, alt etter hva du foretrekker. Kjolen er knelang.

229757-255
Fra:
Tilbud
MUNTHE Jazzy Dress Blue

Jazzy Dress er en feminin knelang kjole med normal passform fra Munthe. Kjolen har glidelås i ryggen, korte, flagrende ermer og herlige stoffdetaljer. Modellen vår er 176 cm høy og har på seg størrelse 36.

229736-40
Fra:
Tilbud
MUNTHE Joudy Dress Ivory

Joudy Dress er en feminin og knelang kjole med et vakkert trykk fra Munthe. Kjolen har rund hals, lange ermer og strikk i midjen som gir en fin passform og fremhever midjen. Kjolen har en normal passform og er perfekt både til formelle og uformelle anledninger, og kan enkelt styles med høye hæler eller sneakers avhengig av anledningen. Modellen er 172 cm høy og har på seg størrelse 36.

229735-9
Fra:
Tilbud
RUE DE FEMME Tora Dress Shadow green

Tora Dress er en knelang, elegant og feminin kjole fra Rue de Femme. Kjolen har krage, v-utringning og omslagseffekt over brystet. Skjørtedelen er ettersittende med rynkedetaljer på den ene siden. Dette er garantert en kjole som vil sette farge på hverdagen, enten du er på kontoret eller festen. Superfin!

229828-556
Fra:
Tilbud
GUSTAV Costa Shirt Dress Blue print

Costa Shirt Dress er en elegant og behagelig viskosekjole i et delikat leopardprint. Kjolen er v-utringet og har lange ermer med elastiske mansjetter. Den er lett og løstsittende i modellen med lommer som gir den et litt mer avslappet utrykk. Dette er kjolen som kan brukes til fritid, jobb og fest. Den kan også brukes som en tunika med et par tøffe skinnbukser under. Kjolen er normal til stor i størrelsen.

229782-551
Fra:
Lenker
Min side