Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Tricot

Deguy sin egen kolleksjon, Tricot, er tidsriktige og trendy plagg med et rent og klassisk uttrykk. Tricot er kjent for sine deilige merinoullgensere og jakker, samt høy kvalitet på baseplagg i naturmaterialer som bomull, mohair, silke og lin. Les mer om Tricot nederst på siden.

Visning
TRICOT Coco Cardigan White

Coco cardigan fra norske Tricot er en elegant bomullsjakke i perlestrikk mønster. Strikkejakken har rund hals, lukking med hemper og to små frontlommer. Coco har søte detaljer som frynser rundt alle åpningene, samt på mansjettene og over lommene. Den kommer i tre klassiske farger - hvit, marineblå og beige. En supersøt jakke som kan styles både til hverdags, jobb og fest.

230484-10
Fra:
TRICOT Coco Cardigan Navy

Coco cardigan fra norske Tricot er en elegant bomullsjakke i perlestrikk mønster. Strikkejakken har rund hals, lukking med hemper og to små frontlommer. Coco har søte detaljer som frynser rundt alle åpningene, samt på mansjettene og over lommene. Den kommer i tre klassiske farger - marineblå, hvit og beige. En supersøt jakke som kan styles både til hverdags, jobb og fest.

230484-46
Fra:
TRICOT Coco Cardigan Sand

Coco cardigan fra norske Tricot er en elegant bomullsjakke i perlestrikk mønster. Strikkejakken har rund hals, lukking med hemper og to små frontlommer. Coco har søte detaljer som frynser rundt alle åpningene, samt på mansjettene og over lommene. Den kommer i tre klassiske farger - beige, marineblå og hvit. En supersøt jakke som kan styles både til hverdags, jobb og fest. Modellen på bildet er 177 cm høy og har på seg størrelse S. Jakken er normal i størrelsen.

230484-103
Fra:
TRICOT Milano Knit Cardigan Blue

Superlekker strikkejakke i et tidløst design fra det norske merket Tricot. Milano Knit Cardigan har rund hals, knappelukking foran med dekorative gullknapper, samt brystlommer og frontlommer. Dette er en elegant strikkejakke laget av eksklusiv merinoull. Jakken har rett passform som enkelt kan styles opp eller ned etter behov. Milano Knit Cardigan kommer i fire delikate farger: blå, nude, navy, og beige melange. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Gjør et stilsikkert valg med Milano Knit Cardigan fra Tricot – den perfekte kombinasjonen av komfort og eleganse.

230482-40
Fra:
TRICOT Milano Knit Cardigan Nude

Superlekker strikkejakke i et klassisk design fra det norske merket Tricot. Milano Knit Cardigan er en elegant strikkejakke laget av eksklusiv merinoull. Jakken har en rund hals, knappelukking foran med dekorative gullknapper, samt brystlommer og frontlommer. Den har rett passform som enkelt kan styles opp eller ned etter behov. Milano Knit Cardigan kommer i fire delikate farger: nude, navy, blå, og beige melange. Se vår størrelsesguide nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Gjør et stilsikkert valg med Milano Knit Cardigan fra Tricot – den perfekte kombinasjonen av komfort og eleganse.

230482-62
Fra:
TRICOT Milano Knit Cardigan beige melange

Superlekker strikkejakke i et klassisk design fra norske Tricot. Jakken er laget av eksklusiv merinoull og kommer i fire delikate farger: beige melange, navy, blå og nude. Milano Knit Cardigan har rund hals, knappelukking foran med dekorative gullknapper, samt brystlommer og frontlommer. Den har rett passform som enkelt kan styles opp eller ned etter behov. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse S. Jakken er normal i størrelsen. Se vår størrelsesguide nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Gjør et stilsikkert valg med Milano Knit Cardigan fra Tricot – den perfekte kombinasjonen av komfort og eleganse.

230482-638
Fra:
TRICOT Milano Knit Cardigan Navy

Superlekker strikkejakke i et tidløst design norske Tricot. Milano Knit Cardigan er en elegant strikkejakke laget av eksklusiv merinoull. Jakken har en rund hals, en knappelukking foran med dekorative gullknapper, samt brystlommer og frontlommer. Den har en rett passform som enkelt kan styles opp eller ned etter behov. Milano Knit Cardigan kommer i fire delikate farger: nude, navy, blå, og beige melange. Se vår størrelsesguide nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Gjør et stilsikkert valg med Milano Knit Cardigan fra Tricot – den perfekte kombinasjonen av komfort og eleganse.

230482-46
Fra:
TRICOT Fine Merino Sweater White

Verdens beste strikkegenser er tilbake! Fine Merino Sweater i 100% merinoull kommer denne sesongen i tre klassiske farger: light beige, navy og white. Genseren er tettsittende med rund hals og har de tre velkjente diamantene som en dekorativ detalj bak på ryggen. Se vår størrelsesguide under, eller ta kontakt med kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230483-10
Fra:
TRICOT Fine Merino Sweater light-beige

Verdens beste strikkegenser er tilbake! Fine Merino Sweater i 100% merinoull med rund hals, tettsittende passform og med de tre velkjente diamantene som en dekorativ detalj bak på ryggen. Fine Merino kommer denne sesongen i tre klassiske farger: light beige, navy og white. Se vår størrelsesguide under, eller ta kontakt med kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230483-86
Fra:
TRICOT Fine Merino Sweater Navy

Verdens beste strikkegenser er tilbake! Fine Merino Sweater i 100% merinoull kommer denne sesongen i tre tidløse farger: navy, light beige og white. Genseren er ettersittende med rund hals og har de tre velkjente diamantene som en dekorativ detalj bak på ryggen. Se vår størrelsesguide under, eller ta kontakt med kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230483-46
Fra:
TRICOT Shirt 30 Black

Sort, eminin og klassisk skjorte fra norske Tricot. Skjorten er ettersittende og kommer i en myk og behagelig bomullsblanding hvor ryggen og ermene er av jersey kvalitet og fronten er av 100% bomull. Føl deg velkledd til enhver anledning med den tidløse skjortemodellen som kan styles til både jobb og fest. Finnes også i hvit.

230171-99
Fra:
TRICOT Shirt 30 White

Feminin og klassisk skjorte i crispy hvit farge. Skjorten er ettersittende og kommer i en myk og behagelig bomullsblanding hvor ryggen og ermene er av jersey kvalitet og fronten er av 100% bomull. Føl deg velkledd til enhver anledning med den tidløse skjortemodellen som kan styles til både jobb og fest. finnes også i sort.

230171-10
Fra:

 

Tricot er vårt egenutviklede merke, utformet av Deguy ved Berit Aa. Senneseth og Marianne Aa. Stølen. Ved hjelp av sin førstehåndskunnskap om hva det er kvinner faktisk vil ha, har de gjort Tricot til en viktig del av vårt sortiment. Tricot-kolleksjonen inkluderer et stort utvalg av ull/cashmere kåper, skjørt, ull- og cashmeregensere og cardigans, klassiske skjorter, sommerkjoler og overdeler til dame  til de fleste anledninger. Det som kjennetegner plaggene fra Tricot er den rene, klassiske designen som samtidig er moteriktig.

Basisplagg

Vi er veldig glad i lin-programmet til Tricot og vi ser at våre kunder også elsker lin like mye som vi gjør. Lin-programmet består av både topper, singleter og jakker. De er så deilige å bruke til hverdags, men er også fantastisk å bruke om sommeren da lin regulerer fukt og man da ikke føler seg svett. Ull er også et annet naturmateriale som regulerer fukt og temperatur.
Gensere i merinoull med både rund og høy hals er virkelig noe man bør ha i garderoben. Dette er enkle basisplagg i flere farger du enkelt kan matche med jeans.

Lenker
Min side