Til toppen

Tricot

Deguy sin egen kolleksjon, Tricot, er tidsriktige og trendy plagg med et rent og klassisk uttrykk. Tricot er kjent for sin deilige merinoull og høy kvalitet på baseplagg i naturmaterialer som bomull, mohair, silke og lin. 

Tricot er vårt egenutviklede merke, utviklet av Deguy-gruppens grunnleggere, Berit Aa. Senneseth og Marianne Aa. Stølen. Ved hjelp av sin førstehåndskunnskap om hva det er kvinner faktisk vil ha, har de gjort Tricot til en viktig del av vårt sortiment. Tricot har både kåper, skjørt, bluser, gensere, skjorter, kjoler og cardigans – klær til de fleste anledninger. Det som kjennetegner plaggene fra Tricot er den rene, klassiske designen som samtidig er moteriktig.

Les Mer nederst på siden.Skjørt og kjole
Skjørt er et essensielt plagg, enten det er til jobb eller fest. Tricot gir deg skjørt du også kan bruke til å friske opp hverdagen, og flere av disse er laget i et tykkere materiale med acetatfôr på innsiden. Rustikke farger gjør disse, som for eksempel Cocco Green Skirt eller Navy Check Skirt, til perfekte plagg til høsten/vinteren. På våren/sommeren passer de tynnere og mer fargerike skjørtene vi har i lin eller syntetiske materialer. Ellers er Milano Knit Dress, en klassisk strikkekjole i merinoull, et sikkert valg om du skal på fest.

Basisplagg og ute
Gensere i merinoull med både rund og høy hals er virkelig noe man bør ha i garderoben. Dette er enkle basisplagg i flere farger du enkelt kan matche med jeans. Klassiske bomullsskjorter som Ruffle Stretch Shirt gjør seg fint inni – om det så er genser eller cardigan. Som ytterplagg er kåper som Classic Coat et sikkert valg. Tynnere skjørt og bluser passer fint på sommeren, eller kanskje du skal til varmere strøk i vinter?