Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Dressbukser

Her finner du vårt gode utvalg av dressbukser for dame. Deguy har bestandig vært god på å kle opp forretningsvinnen og vi har dermed god dekning innenfor dressbukser og penbukser som er perfekt til den ambesiøse business women. Vi har stor variasjon av farger og mønster. Vi tilbyr dressbukser i ull og andre kvaliteter. Vi har Penbukser fra forskjellige merker som gir deg muligheten til å finne dressbukser til ulike priser. Husk at dressbuksene fungerer godt alene med en lekker bluse eller annen overdel men at de fleste variantene også har matchende blazer så du får en komplett business look med de nye buksene dine.

Visning
Sorter
CAMBIO France Pin Stripe Black

France Pin Stripe er en klassisk og tidløs dressbukse med pinstriper fra Cambio. Buksen har høyt liv med beltehemper, stikklommer og to passepoilerte lommer bak. Buksen er flared og kommer i full lengde. Style buksen med sneakers og en oversized skjorte til hverdags, eller med loafers og dressjakke til jobb og fest. Perfekt dressbukse som passer til enhver anledning.

230216-99
Fra:
SAND Dori Trousers Black

Dori er en elegant skreddersydd bukse fra Sand Copenhagen. Buksen har glidelåsåpning foran, skrå sidelommer og passepoilerte baklommer. Buksen er ankellang, har elastisk midje på baksiden for komfort og kommer i en avslappet passform. Bruk buksen til den tilhørende blazeren Rani for den perfekte dress-looken.

229577-99
Fra:
CAMBIO Flower Techno Stretch Black

Flower Techno Stretch er en elegant dressbukse med god stretch fra Cambio. Buksen har høyt liv med et dekorativt strikk i midjen. Den er flared med sydd press og har stikklommer med glidelåslukking samt passepoilerte baklommer. Dette er den ultimate penbuksen som kan brukes med både sneakers og pumps. Style den til fest med en delikat topp eller med en skjorte og blazer til jobb.

230215-99
Fra:
CAMBIO Alva Wool Subs Black

Alva Wool Subs er en elegant bukse fra Cambio. Buksen har høyt liv med beltehemper og vide utsvingende ben som gir en sofistikert look. Buksen lukkes med knapp, krok og glidelås for en sikker passform. Alva har sidelommer og passepoilerte baklommer. Den faste, elastiske stoffkvaliteten sørger for komfort og bevegelsesfrihet gjennom hele dagen. Buksen er stor i størrelsen, så her anbefaler vi å gå ned en størrelse. Alva er en perfekt bukse for en tidløs og stilfull garderobe.

230214-99
Fra:
CAMBIO Farah Long Superstretch Black

Farah Long er en klassisk og tidløs dressbukse fra Cambio. Buksen har høyt liv med beltehemper, stikklommer og to passepoilerte lommer bak. Buksen er lang, flared med sydd press og har god stretch. Style buksen med sneakers og en oversized skjorte til hverdags, eller med loafers og dressjakke til jobb og fest. Perfekt dressbukse som passer til enhver anledning.

230211-99
Fra:
CAMBIO Faith Pocket Jersey Black

Faith Pocket Jersey er en elegant og feminin festbukse fra Cambio. Buksen er ankellang med middelshøyt liv og strikk i midjen. Buksen imponerer med sin komfort og eleganse. Blikkfanget er det delikate mønsteret med lurexdetaljer og den skinnende knappen på frontlommene. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230210-99
Fra:
CAMBIO Faith Punto Jersey Black

Faith Punto Jersey er en elegant og feminin penbukse fra Cambio. Buksen er ankellang med middelshøyt liv og strikk i midjen. Buksen imponerer med sin komfort og eleganse. Style buksen med sneakers og en oversized skjorte til hverdags, eller med loafers og dressjakke til jobb og fest. Perfekt dressbukse som passer til enhver anledning. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230209-99
Fra:
CAMBIO France Cropped Jersey Brushed gold

"Let the glam sparkle" med France Crooped Jersey fra Cambio. Buksen har høyt liv med beltehemper, stikklommer og to passepoilerte baklommer. Det elegante gylne stoffet skaper et glamorøst festlig utseende og stretchen sikrer komfort og perfekt passform. Buksen er ankellang og normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230212-599
Fra:
RUE DE FEMME Zoey Pants Grey Melange

Zoey Pants er en delikat dressbukse i en behagelig stretch-kvalitet fra Rue De Femme. Buksen har høyt liv med stikklommer og gullknapper foran som gir en elegant touch. Den har elastisk strikk på ryggen for optimal komfort. Den kommer i en avslappet kick flare modell med full lengde. Style buksen med den tilhørende blazeren Eloise for den perfekte dress-looken. Modellen vår har på seg størrelse S. Buksen er normal til stor i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230259-224
Fra:
NEO NOIR Alice Suit Pants Black

Alice Suit Pants fra Neo Noir er en stilig dressbukse som er lett og kle opp og ned etter behov. Buksen har lange, vide ben, høy midje med beltehemper og lommer i siden. Dette er en klassisk dressbukse du kan bruke både til hverdags og fest.

230180-99
Fra:
SAND Dori High Trousers Beige

Dori High Trousers fra Sand er en tidløs og sofistikert dressbukse i deilig linkvalitet. Buksen har en avslappet passform med høyt liv og rette ben, noe som gir en elegant silhuett. Den har stikklommer i sidene, lommer bak og knapp- og glidelåslukking i front. Dette er dressbuksen som er perfekt i sommervarmen enten du skal på kontoret eller bare ønsker å kle deg elegant til hverdags. Style den med en delikat bluse eller med den tilhørende blazeren Ginette for den perfekte sommer looken. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229812-80
Fra:
LOIS Silvia Palazzo Roble Black

Silvia Palazzo Roble er en klassisk dressbukse fra Lois. Dette er en slengbukse i en herlig viskoseblanding med stikklommer som kan sprettes opp om man ønsker, høyt liv med beltehemper og passepoilerte baklommer. Den perfekte from desk to party dressbuksen som passer like godt til sneakers som til pumps. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229769-99
Fra:
Lenker
Min side