Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Osmine af Nor

Osmine af nor er et nytt norsk merke som har som mål å få alle kvinner til å omfavne sin indre gudinne. Osmine er en norrøn gudinne som er modig, sterk og vakker. Osmine tror ...

Osmine af nor er et nytt norsk merke som har som mål å få alle kvinner til å omfavne sin indre gudinne. Osmine er en norrøn gudinne som er modig, sterk og vakker. Osmine tror på, og heier på kraften som bor i kvinner. Osmine-kjolene vil gjøre at du føler deg som en gudinne, og hjelper deg å finne ditt indre mot og din indre motivasjon til å være modig og sterk. Med en Osmine-kjole føler du deg fantastisk, som en gudinne og du lyser opp rommet - og blir en solstråle som får andre til å skinne sammen med deg.

Kjolene har feminine silhuetter som er flatterende på alle, og som får deg til å føle deg fantastisk. Kjolene har elastiske smockpaneler i ryggen og på ermene, slik at de sitter perfekt på akkurat deg, og er komfortable. Kjolene kan enkelt kles opp og ned, avhengig av stylingen - slik at du kan bruke dem igjen og igjen, og føle deg fantastisk uansett anledning. De vakre stoffene er unike for disse kjolene - og kommer i vakre farger som er kledelige og anvendelige. Sikre deg en av disse unike kjolene til partysesongen, og finn en ny favorittkjole du aldri går lei.

Visning
Osmine af Nor Dagna Voile Dress White orange blossom

Dagna Voile Dress fra OSMINE af nor. Vakker blomstret sommerkjole fra norske OSMINE af nor med et nydelig blomsterprint i orangetoner. Dagna Voile Dress har korte puffermer med volang på mansjettene og en liten rysjekant over skuldrene. Kjolen har firkantet utringning og smocket, elastisk overdel som sikrer en flatterende og komfortabel passform. Skjørtet har lett A-fasong med fint fall. Kjolen kan også brukes off-shoulder. OSMINE af nors kjoler skal passe alle - det ligger i merkets DNA. Smockdetaljer sikrer en god passform - slik at du er sikker på at kjolen sitter godt med en komfortabel passform.

230464-679
Fra:
Osmine af Nor Frida Poplin Dress Black

Frida Eyelet Poplin Dress fra OSMINE af nor. Den perfekte, hvite sommerkjolen fra OSMINE af nor i luftig, crisp bomullspoplin. Frida Eyelet Poplin Dress har lange ballongermer med rynkedetaljer på skuldrene og smal, elastisk mansjett. Kjolen har V-hals med hullbroderier og lett A-fasong med et knytebelte i livet som lar deg definere midjen. Ermene og skjørtet er dekorert med vakre hullbroderier som gir det lille ekstra. Denne modellen kommer i to farger, sort og hvit. OSMINE af nors kjoler skal passe alle - det ligger i merkets DNA. Smockdetaljer sikrer en god passform - slik at du er sikker på at kjolen sitter godt med en komfortabel passform.

230459-99
Fra:
Osmine af Nor Frida Poplin Dress White

Frida Eyelet Poplin Dress fra OSMINE af nor. Den perfekte, hvite sommerkjolen fra OSMINE af nor i luftig, crisp bomullspoplin. Frida Eyelet Poplin Dress har lange ballongermer med rynkedetaljer på skuldrene og smal, elastisk mansjett. Kjolen har V-hals med hullbroderier og lett A-fasong med et knytebelte i livet som lar deg definere midjen. Ermene og skjørtet er dekorert med vakre hullbroderier som gir det lille ekstra. Denne modellen kommer i to farger, hvit og sort. OSMINE af nors kjoler skal passe alle - det ligger i merkets DNA. Smockdetaljer sikrer en god passform - slik at du er sikker på at kjolen sitter godt med en komfortabel passform.

230459-10
Fra:
Osmine af Nor Edda Print Dress Rose

Edda Print Dress fra OSMINE af nor. Vakker maxikjole fra OSMINE af nor i tung sateng med et nydelig roseprint i rosa, lilla og offwhite. Edda Print Dress har lange ballongermer med smal, elastisk mansjett og rund hals. Kjolen har buet snittlinje under bysten, med rynker i overdelen og elastikk i ryggen. Flowy, feminint maxiskjørt med en flatterende passform. OSMINE af nors kjoler skal passe alle - det ligger i merkets DNA. Smockdetaljer sikrer en god passform - slik at du er sikker på at kjolen sitter godt med en komfortabel passform.

230461-68
Fra:
Osmine af Nor Alva Sparkle Dress Azur sparkle

Alva Sparkle Dress fra OSMINE af nor. Vakker maxikjole fra OSMINE af nor som er perfekt til våren og sommerens fester og bryllup. Alva Sparkle Dress har lange ermer med volum og puff på skuldrene, og smal, elastisk mansjett. Kjolen har dyp V-hals med en liten hekte, slik at du kan justere utringningen. Alva Sparkle Dress har drapert midje med smock i ryggen. Flowy maxiskjørt med fint fall. Den nydelige azurblå fargen er dekorert med glitrende lurextråder. OSMINE af nors kjoler skal passe alle - det ligger i merkets DNA. Smockdetaljer sikrer en god passform - slik at du er sikker på at kjolen sitter godt med en komfortabel passform.

230460-676
Fra:
Osmine af Nor Jade Dress Red roses

Jade Dress fra OSMINE af nor. Vakker kjole fra norske OSMINE af nor. Jade Dress er en nydelig kjole kuttet i lett og supermyk sateng med vakkert roseprint. Kjolen har halvlange, feminine puffermer og smock i ryggen som sikrer en god og komfortabel passform. Jade Dress har V-hals hvor du kan justere utringingen. I midjen har kjolen et bredt bånd med flatterende rynkedetaljer - som definerer midjen og skaper en feminin silhuett. På skjørtet har kjolen to lag, som skaper et flowy og lekent skjørt med fint fall. OSMINE af nors kjoler skal passe alle - det ligger i merkets DNA. Smockdetaljer sikrer en god passform - slik at du er sikker på at kjolen sitter godt med en komfortabel passform.

230458-674
Fra:
Osmine af Nor Gyri Golden Dress Coral

Gyri Golden Dress fra OSMINE af nor. En nydelig lang midikjole fra norske OSMINE af nor. Gyri Golden Dress er kuttet i lett, semitransparent chiffong med vakre blomster i koralltoner med gulldetaljer som er flatterende til alle. Kjolen har halvlange, ufôrede puffermer med smocket, elastisk mansjett og liten puff på skuldrene. Kjolen har knappelukking i front med skjellknapper hele veien ned. Gyri Golden Dress har en feminin V-hals og smocket, elastisk panel i midjen for en feminin, flatterende og komfortabel passform. Det avtakbare knytebeltet skaper en fin definisjon av midjen. Kjolen har langt midiskjørt med vakkert fall og volangdetalj nederst. OSMINE af nors kjoler skal passe alle - det ligger i merkets DNA. Smockdetaljer sikrer en god passform - slik at du er sikker på at kjolen sitter godt med en komfortabel passform.

230456-63
Fra:
Osmine af Nor Saga Wide Dress Coral paisley

Saga Wide Dress fra OSMINE af nor. Vakker kjole fra norske OSMINE af nor. Saga Wide Dress er en nydelig kjole - perfekt til våren og sommerens fester. Kjolen er kuttet i en tung sateng med vakkert fall og en nydelig korallfarge med paisleyprint. Saga Wide Dress har lange ermer med volum og høy, smocket, elastisk mansjett med en liten rysjekant. Kjolen har halvhøy hals med en feminin volangkant og skjellknapper til midjen. Saga Wide Dress har også et langt, avtakbart knytebelte i den samme tunge, eksklusive satengen. Kjolen har snittlinje i midjen som gir en feminin og flatterende silhuett - hvis du bruker kjolen har den en fin A-fasong. OSMINE af nors kjoler skal passe alle - det ligger i merkets DNA. Smockdetaljer sikrer en god passform - slik at du er sikker på at kjolen sitter godt med en komfortabel passform.

230455-673
Fra:
Min side