Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Osmine af Nor

Osmine af nor er et nytt norsk merke som har som mål å få alle kvinner til å omfavne sin indre gudinne. Osmine er en norrøn gudinne som er modig, sterk og vakker. Osmine tror ...

Osmine af nor er et nytt norsk merke som har som mål å få alle kvinner til å omfavne sin indre gudinne. Osmine er en norrøn gudinne som er modig, sterk og vakker. Osmine tror på, og heier på kraften som bor i kvinner. Osmine-kjolene vil gjøre at du føler deg som en gudinne, og hjelper deg å finne ditt indre mot og din indre motivasjon til å være modig og sterk. Med en Osmine-kjole føler du deg fantastisk, som en gudinne og du lyser opp rommet - og blir en solstråle som får andre til å skinne sammen med deg.

Kjolene har feminine silhuetter som er flatterende på alle, og som får deg til å føle deg fantastisk. Kjolene har elastiske smockpaneler i ryggen og på ermene, slik at de sitter perfekt på akkurat deg, og er komfortable. Kjolene kan enkelt kles opp og ned, avhengig av stylingen - slik at du kan bruke dem igjen og igjen, og føle deg fantastisk uansett anledning. De vakre stoffene er unike for disse kjolene - og kommer i vakre farger som er kledelige og anvendelige. Sikre deg en av disse unike kjolene til partysesongen, og finn en ny favorittkjole du aldri går lei.

$image.meta.alt
$image.meta.alt
Visning
Osmine af Nor Sif Sequins Dress Green

Sif Sequins Dress fra OSMINE af nor. Vakker kjole fra OSMINE af nor, dekket av grønne, glitrende paljetter. Sif Sequins Dress har halvlange ermer med lett puff på skuldrene og feminin båthals. Kjolen har lett innsvingt silhuett med snittlinje i midjen og komfortabel stretch, og kort skjørt med fint fall og flatterende A-fasong med volangkant nederst og skjult glidelås i ryggen. Style kjolen med et par høye heler for en klassisk look, eller et par høye støvletter.

230308-30
Fra:
Osmine af Nor Jade Velvet Dress Green

Jade Velvet Dress fra OSMINE af nor. Endelig er Jade-kjolen tilbake i vakker velour! Jade Velvet Dress er en nydelig kjole kuttet i tung, eksklusiv og myk velour med stretch i en vakker grønnfarge. Kjolen har lange ballongermer med høy, smocket mansjett og puff på skuldrene. Jade Velvet Dress har V-hals hvor du kan justere utringingen. I midjen har kjolen et bredt bånd med flatterende rynkedetaljer - som definerer midjen og skaper en feminin silhuett, med smock i ryggen. Det etasjedelte skjørtet er flowy og lekent skjørt med fint fall. FInnes også i navy.

230307-30
Fra:
Osmine af Nor Jade Velvet Dress Navy

Jade Velvet Dress fra OSMINE af nor. Endelig er Jade-kjolen tilbake i vakker velour! Jade Velvet Dress er en nydelig kjole kuttet i tung, eksklusiv og myk velour med stretch i klassisk sort. Kjolen har lange ballongermer med høy, smocket mansjett og puff på skuldrene. Jade Velvet Dress har V-hals hvor du kan justere utringingen. I midjen har kjolen et bredt bånd med flatterende rynkedetaljer - som definerer midjen og skaper en feminin silhuett, med smock i ryggen. Det etasjedelte skjørtet er flowy og lekent skjørt med fint fall. Finnes også i Grønn.

230307-46
Fra:
Osmine af Nor Sif Sequins Dress Gold

230308-130
Fra:
Osmine af Nor Astrid Crepe Dress Navy

Astrid Crepe Dress fra OSMINE af nor. En nydelig maxikjole fra norske OSMINE af nor, i mørk blå med vakre flerfargede blomster. Astrid Crepe Dress har lange ballongermer med smockede, høye mansjetter. Kjolen har V-hals med smockdetaljer på skuldrene og smocket, elastisk empireliv som gir en flowy, flatterende silhuett. Kjolen har stoffkledde knapper i front, langt, rett skjørt og en liten splitt nederst. Snøring i ryggen gir deg mulighet til å variere passformen. Kan oppleves som litt liten i størrelsen. OSMINE af nors kjoler skal passe alle - det ligger i merkets DNA. Smockdetaljer sikrer en god passform - slik at du er sikker på at kjolen sitter godt med en komfortabel passform.

230240-46
Fra:
Osmine af Nor Gyri Golden Black

Gyri Golden Flower Dress fra OSMINE af nor. Endelig er Gyri-kjolen tilbake! Gyri Golden Flower Dress er kuttet i lett, semitransparent sort chiffong med vakre blomster i ulike oransje- og rosatoner gyllne prikker. Kjolen har halvlange, ufôrede puffermer med smocket, elastisk mansjett og liten puff på skuldrene. Kjolen har knappelukking i front med skjellknapper hele veien ned. Gyri Golden Flower Dress har en feminin V-hals og smocket, elastisk panel i midjen for en feminin, flatterende og komfortabel passform. Det avtakbare knytebeltet skaper en fin definisjon av midjen. Kjolen har et langt maxiskjørt med vakkert fall og volangdetalj nederst. Style kjolen like gjerne med en blazer og høye boots på kontoret, som med høye heler på fest. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230121-99
Fra:
Osmine af Nor Jade Crepe Navy small flower

Jade Crepe Dress fra OSMINE af nor. Endelig er Jade-kjolen tilbake! Jade Crepe Dress er en nydelig kjole kuttet i lett viskose i mørk marineblå med små, rosa blomster. Kjolen har lange ballongermer med høy, smocket mansjett og puff på skuldrene. Jade Crepe Dress har V-hals hvor du kan justere utringingen. I midjen har kjolen et bredt bånd med flatterende rynkedetaljer - som definerer midjen og skaper en feminin silhuett, med smock i ryggen. Det etasjedelte skjørtet er flowy og lekent skjørt med fint fall.

230122-612
Fra:
Osmine af Nor Saga Wide Dress Dark blue paisley

Saga Wide Dress fra OSMINE af nor. Endelig er Saga Wide tilbake! En nydelig kjole i vakker, tung sateng - perfekt til høstgarderoben. Saga Wide Dress er kuttet i en tung sateng med vakkert fall og tidløs sort med paisleyprint i blånyanser. Kjolen har lange puffermer med høy, smocket, elastisk mansjett med en liten rysjekant. Kjolen har halvhøy hals med en feminin volangkant og skjellknapper til midjen. Saga Wide Dress har en løs A-fasong, og midjen kan defineres med et avtakbart knytebelte i samme cherry blossom-print. Kjolen er superflatterende enten du bruker den med beltet eller løs. Saga Wide Dress har et flowy, feminint skjørt

230124-613
Fra:
Osmine af Nor Embla Baby Cord Green autumn

Embla Baby Cord Dress fra OSMINE af nor. En nydelig cordkjole fra norske OSMINE af nor. Vi elsker å fylle høstgarderoben med herlige cordplagg og elsker denne blomstrete kjolen med print i ulike grønntoner med detaljer i beige og brunt. Embla Baby Cord Dress har høye, smockede, elastiske mansjetter med en volangkant og ballongermer. Kjolen har en volangkant på skuldrene, liten rysjekant i halsen, V-hals og foldedetaljer på brystet som skaper et fint fall. Kjolen har en flatterende og komfortabel A-fasong. Embla Baby Cord Dress har en bred volangkant nederst på skjørtet for ekstra volum. Modellen i studio er 170 cm og har på seg størrelse 34

230117-610
Fra:
Osmine af Nor Saga Jaquard Black

Saga Jacquard Dress fra OSMINE af nor. Endelig er Saga-kjolen tilbake! Garderoben er ikke komplett uten "den lille sorte" og vi har lagt vår elsk på Saga Jacquard Dress. Kjolen er kuttet i tung, ekslusiv sateng, preget med ton-i-ton jacquardblomster som gir kjolen det lille ekstra. Saga Jacquard Dress har lange ballongermer med høy mansjett med stoffkledde knapper. Kjolen har en liten rysjekant i halsen og stoffkledde knapper til midjen. Midjen er definert med et avtakbart knytebelte og snittlinje med elastikk i ryggen. Saga Jacquard Dress har et kort, flowy og feminint A-skjørt. Modellen i studio er 170 cm høy og har på seg str. 34

230119-99
Fra:
Min side