Skip to main content
Til toppen
Nytt kjolemerke - Osmine af Nor
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering
Kanskje Norges beste kundeservice

Osmine af Nor

Osmine af nor er et nytt norsk merke som har som mål å få alle kvinner til å omfavne sin indre gudinne. Osmine er en norrøn gudinne som er modig, sterk og vakker. Osmine tror ...

Osmine af nor er et nytt norsk merke som har som mål å få alle kvinner til å omfavne sin indre gudinne. Osmine er en norrøn gudinne som er modig, sterk og vakker. Osmine tror på, og heier på kraften som bor i kvinner. Osmine-kjolene vil gjøre at du føler deg som en gudinne, og hjelper deg å finne ditt indre mot og din indre motivasjon til å være modig og sterk. Med en Osmine-kjole føler du deg fantastisk, som en gudinne og du lyser opp rommet - og blir en solstråle som får andre til å skinne sammen med deg.

Kjolene har feminine silhuetter som er flatterende på alle, og som får deg til å føle deg fantastisk. Kjolene har elastiske smockpaneler i ryggen og på ermene, slik at de sitter perfekt på akkurat deg, og er komfortable. Kjolene kan enkelt kles opp og ned, avhengig av stylingen - slik at du kan bruke dem igjen og igjen, og føle deg fantastisk uansett anledning. De vakre stoffene er unike for disse kjolene - og kommer i vakre farger som er kledelige og anvendelige. Sikre deg en av disse unike kjolene til partysesongen, og finn en ny favorittkjole du aldri går lei.

Visning
Osmine af Nor Sol Cotton Dress White

En nydelig, sommerkjole fra norske Osmine af Nor. Sol Cotton Dress er kuttet i lett, luftig bomull - perfekt på varme sommerdager! Sol Cotton Dress har et bredt, smocket, elastisk panel i midjen som skaper en flatterende og feminin passform. Kjolen har lange ballongermer med smal, elastisk mansjett og en liten volangkant. Ermene er preget av volanger, blondepaneler og små ton-i-ton broderier. Kjolen har vakre ton-i-ton broderier, blondepaneler og søte volangdetaljer som skaper ekstra liv i skjørtet som er små, men nydelige detaljer. Sol Cotton Dress har V-hals med tråder med dusker, for et herlig bohemsk preg.

229979-10
Fra:
Osmine af Nor Gyri Dress Indian summer

En nydelig midikjole fra norske Osmine af Nor. Gyri Golden Flower Dress er kuttet i lett, semitransparent lys chiffong med vakre blomster i ulike orange- og rosatoner med gulldetaljer som er flatterende til alle. Kjolen har halvlange, ufôrede puffermer med smocket, elastisk mansjett og liten puff på skuldrene. Kjolen har knappelukking i front med skjellknapper hele veien ned. Gyri Golden Flower Dress har en feminin V-hals og smocket, elastisk panel i midjen for en feminin, flatterende og komfortabel passform. Det avtakbare knytebeltet skaper en fin definisjon av midjen. Kjolen har et langt maxiskjørt med vakkert fall og volangdetalj nederst.

229973-589
Fra:
Osmine af Nor Liv Broderie Anglaise Dress White

En nydelig blondekjole fra norske Osmine af Nor. Sommergarderoben er ikke komplett uten en hvit blondekjole og vi har lagt vår elsk på Liv Broderie Anglaise Dress. Kjolen er dekket av vakkert broderie anglaise - nydelige hullbroderier som er klassisk, elegant og tidløst. Liv Broderie Anglaise Dress har lange ballongermer med puff på skuldrene og høy mansjett med stoffkledde knapper bak. Kjolen har en liten rysjekant i halsen og stoffkledde knapper til midjen. Midjen er definert med et avtakbart knytebelte og snittlinje. Liv Broderie Anglaise Dress har et kort, flowy A-skjørt med en volangkant for ekstra volum. Den perfekte hvite blondekjolen - enten du bruker den på stranden eller på sommerfesten. Kjolen er fôret i kroppen og skjørtet, mens armene er ufôret.

229974-10
Fra:
Osmine af Nor Valkyrie Dress Cream

En nydelig omslagskjole fra norske Osmine af Nor. Valkyrie Broderie Anglaise Dress er dekket av vakre broderie anglaise-detaljer i en vakker sandfarge. Kjolen har korte puffermer med smocket, elastisk panel på mansjetten. Valkyrie har en feminin V-hals og knytebånd i midjen slik at du kan tilpasse passformen for å sitte perfekt. Kjolen har en lett A-fasong på skjørtet og volangkant nederst for et ekstra fint fall. Kjolen er superfin både med flate sandaler og høye hæler - vi styler den gjerne med et par knehøye boots for en cool look.

229977-12
Fra:
Osmine af Nor Jade Shimmering Goddess Dress

Vakker maxikjole fra norske Osmine af Nor. Jade Shimmering Goddess Dress er en nydelig kjole kuttet i lett chiffong med et fint, flowy fall som skaper fin bevegelse i skjørtet. Kjolen har korte, feminine puffermer med knapper. Kjolen har smock i ryggen, som sikrer en god og komfortabel passform. Jade Shimmering Goddess Dress har V-hals hvor du kan justere utringingen. I midjen har kjolen et bredt bånd med flatterende rynkedetaljer - som definerer midjen og skaper en feminin silhuett. På skjørtet har kjolen flere lag, som skaper et flowy og lekent skjørt som reker til anklene med fint fall. Det vakre blomsterprintet i rosatoner med sølvdetaljer er både sommerlig og elegant, og kledelig til alle. Dette er den perfekte kjolen denne våren og sommeren - og den perfekte kjolen til deg som skal i bryllup!

229972-553
Fra:
Osmine af Nor Jade Dress Blue

Vakker midikjole fra norske Osmine af Nor. Jade Dress er en nydelig kjole kuttet i lett og supermyk viskose med et fint, flowy fall som skaper fin bevegelse i skjørtet. Kjolen har korte, feminine puffermer. Kjolen har smock i ryggen, som sikrer en god og komfortabel passform. Jade Dress har V-hals hvor du kan justere utringingen. I midjen har kjolen et bredt bånd med flatterende rynkedetaljer - som definerer midjen og skaper en feminin silhuett. På skjørtet har kjolen to lag, som skaper et flowy og lekent skjørt med fint fall. Det vakre printet i ulike blånyanser er sommerlig og lett bohemsk - og kledelig til alle. Dette er den perfekte kjolen denne våren og sommeren - den er like fin med et par flate sandaler som med høye hæler på fest. Avhengig av stylingen får kjolen ulikt uttrykk.

229975-40
Fra:
Osmine af Nor Jade Dress Red

Vakker midikjole fra norske Osmine af Nor. Jade Dress er en nydelig kjole kuttet i lett og supermyk viskose med et fint, flowy fall som skaper fin bevegelse i skjørtet. Kjolen har korte, feminine puffermer. Kjolen har smock i ryggen, som sikrer en god og komfortabel passform. Jade Dress har V-hals hvor du kan justere utringingen. I midjen har kjolen et bredt bånd med flatterende rynkedetaljer - som definerer midjen og skaper en feminin silhuett. På skjørtet har kjolen to lag, som skaper et flowy og lekent skjørt med fint fall. Det nydelige printet i ulike rød- og rosatoner med lysegule detaljer er sommerlig og lett bohemsk - og kledelig til alle. Dette er den perfekte kjolen denne våren og sommeren - den er like fin med et par flate sandaler som med høye hæler på fest. Avhengig av stylingen får kjolen ulikt uttrykk.

229975-50
Fra:
Min side