Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

BUKSER

  Her finner du bestselgerne av bukser og jeans fra store og kjente kvalitetsmerker som Lois, Cambio, Pieszak, Liu Jo Jeans, Gustav og PBO. Denne sesongen har vi fått inn en mengde kjente modeller fra Lois og Cambio, og vi prøver å dekke så bredt spekter av kule bukser som mulig. Vi har bukser og jeans i alle trendens fasonger farger og kvaliteter til dame. Her på Deguy sin nettbutikk og i våre fysiske butikker finner du bukser med høyt liv, lavt liv og noe midt imellom. Vi har bukser med masse stretch, vi har mønstrete bukser, mørke bukser, lyse bukser, ja rett og slett alt av bukser til dame. Bruk gjerne menyen til venstre for å spesifisere hvilken type bukse du er på utkikk etter som jeans, flare osv. 

Visning
Sorter
CAMBIO Paris Flared Modern rinsed

Paris Flared er en superfin slengbukse fra Cambio. Dette er en klassisk 5-lommers modell med høyt liv og beltehemper. Buksen kommer i en mørk blåfarge og har en jevn vask, noe som gjør at den kan brukes både til jobb og hverdags. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230344-661
Fra:
DANTE 6 Alvie Velvet Pants Raven

Alvie Velvet Pants er en elegant speilfløyelsbukse med stretch fra Dante 6. Buksen har høyt liv med elastisk midje og vide ben som gir en sofistikert look. Style buksen med den tilhørende toppen Smoke Velve topp for den perfekte fest-looken.

230294-438
Fra:
CAMBIO Flower Techno Stretch Black

Flower Techno Stretch er en elegant dressbukse med god stretch fra Cambio. Buksen har høyt liv med et dekorativt strikk i midjen. Den er flared med sydd press og har stikklommer med glidelåslukking samt passepoilerte baklommer. Dette er den ultimate penbuksen som kan brukes med både sneakers og pumps. Style den til fest med en delikat topp eller med en skjorte og blazer til jobb.

230215-99
Fra:
CAMBIO Piper Dark Denim Modern used

Piper Dark Denim er en klassisk slim fit jeans med full lengde i mørkeblått fra Cambio. Buksen er en klassisk 5-lommers modell med middels høyt liv, beltehemper og stretch. Dette er sesongens "must have" jeans som sklir rett inn i høst- og vintergarderoben. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Buksen kommer i lengde 32.

230213-598
Fra:
CAMBIO Tess Wide Leg Denim Modern used

Tess Wide Leg er en trendy jeans med vide ben. Buksen er en klassisk 5-lommers modell med middels høyt liv og beltehemper. Dette er jeansene som er et sikkert valg når du vil skape en uanstrengt, men samtidig stilig look til antrekket ditt. Tess Wide Leg kommer i en myk og behagelig bomullsblanding med stretch. Buksen er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230208-598
Fra:
CAMBIO Alva Wool Subs Black

Alva Wool Subs er en elegant bukse fra Cambio. Buksen har høyt liv med beltehemper og vide utsvingende ben som gir en sofistikert look. Buksen lukkes med knapp, krok og glidelås for en sikker passform. Alva har sidelommer og passepoilerte baklommer. Den faste, elastiske stoffkvaliteten sørger for komfort og bevegelsesfrihet gjennom hele dagen. Buksen er stor i størrelsen, så her anbefaler vi å gå ned en størrelse. Alva er en perfekt bukse for en tidløs og stilfull garderobe.

230214-99
Fra:
LOIS Malena F Kilian Clean Black

Malena F Killian Clean er en flatterende jeans fra Lois. Buksen kommer i en myk og komfortabel kvalitet. Dette er en klassisk 5-lommersmodell med høyt liv og beltehemper. Den har croppet lengde og rette ben med svak sleng. Superkul bukse som kan kles opp og ned etter behov. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230048-99
Fra:
CAMBIO Paris Easy Kick Cord Frozen grey

Paris Easy Kick er en delikat ankellang cordfløyelsbukse fra Cambio. Dette er en klassisk 5-lommers modell med høyt liv og beltehemper. Den har rette ben og kommer i en myk og varm bomullskvalitet med god stretch. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230207-597
Fra:
CAMBIO Piper Cropped Soft Used Blue

Piper Jeans er en delikat jeans fra Cambio med lekre gulldetaljer i en "used blue" vask. Buksen er en klassisk 5-lommers modell med middels høyt liv, smale rette ben og beltehemper. Dette er sesongens "must have" jeans som sklir rett inn i høst- og vintergarderoben. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230217-40
Fra:
LOIS Palazzo Marco Veins Veined wash

Palazzo Marco Veins er en wide-flare jeans i tynn og behagelig kvalitet fra Lois. Buksen har god livhøyde med beltehemper og lange, vide ben. Den kommer i en klassisk 5-lommersmodell og lukkes med knapp og glidelås. Deilig stretchy kvalitet! Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230043-605
Fra:
CAMBIO Farah Long Superstretch Black

Farah Long er en klassisk og tidløs dressbukse fra Cambio. Buksen har høyt liv med beltehemper, stikklommer og to passepoilerte lommer bak. Buksen er lang, flared med sydd press og har god stretch. Style buksen med sneakers og en oversized skjorte til hverdags, eller med loafers og dressjakke til jobb og fest. Perfekt dressbukse som passer til enhver anledning.

230211-99
Fra:
CAMBIO Paris Flared Velvet Pure black

Paris Flared Velvet er en delikat og feminin bukse i speilfløyel fra Cambio. Paris kommer i en behagelig og superstretchy kvalitet. Dette er en klassisk 5-lommers modell med middels høyt liv og beltehemper. Buksen er flared og normal til stor i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230205-595
Fra:

Kvalitet går foran


Deguy er kjent for å ha et bredt utvalg av kvalitetsbukser for dame. Vi har kjente merkevarer med topp kvalitet som du garantert vil elske. Vi har tyske Cambio, som er kjent for sin fantastiske passform og enkle detaljer. Hver sesong kjøper vi inn både jeans med høyt liv, men også bukser med sleng eller trykk. Culotten er kommet for fullt igjen denne sesongen og vi har blant annet en lekker variant i tweed. Draktbukser med matchende blazer fra danske Gustav er lekkert til både med hvite skjorter, men kan også matches med tilhørende overdel i samme fargetoner. Babycord i naturtoner er også noe vi har fra Lois og Cambio og Pieszak. 

 

Jeans? Yesplis


Kvinner i Norge er glad i jeans med høyt. Vi har et stort utvalg av jeans fra Cambio, Pieszak, Liu Jo Jeans og ikke minst LOIS. Alle merkene tilbyr også bukser med midi-høyt liv, noe som er ca. 1,5cm lavere enn de høyeste buksene. Spør gjerne en av våre ansatte om du kan få prøve de forskjellige buksene neste gang du er i en Deguy-butikk.

Lenker
Min side