Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

BUKSER

  Her finner du bestselgerne av bukser og jeans fra store og kjente kvalitetsmerker som Lois, Cambio, Pieszak, Liu Jo Jeans, Gustav og PBO. Denne sesongen har vi fått inn en mengde kjente modeller fra Lois og Cambio, og vi prøver å dekke så bredt spekter av kule bukser som mulig. Vi har bukser og jeans i alle trendens fasonger farger og kvaliteter til dame. Her på Deguy sin nettbutikk og i våre fysiske butikker finner du bukser med høyt liv, lavt liv og noe midt imellom. Vi har bukser med masse stretch, vi har mønstrete bukser, mørke bukser, lyse bukser, ja rett og slett alt av bukser til dame. Bruk gjerne menyen til venstre for å spesifisere hvilken type bukse du er på utkikk etter som jeans, flare osv. 

Visning
Sorter
CAMBIO Cameron Utility Farine

Cameron Utility er en stilig culottebukse fra Cambio. Den har høyt liv med et delikat strikk i midjen, stikklommer og vide ben. Buksen er ankellang og faller fint og lett. Style buksen med sneakers eller sandaler for en lett og ledig fritidslook, eller bruk den med en dressjakke og loafers på jobben. Buksen er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230553-662
Fra:
CAMBIO Paris Flared White White

Paris Flared er en superfin hvit slengbukse fra Cambio. Dette er en klassisk 5-lommersmodell med høyt liv og beltehemper. Buksen har lekre broderidetaljer og råkant nederst. Den kommer i en herlig, stretchy bomullskvalitet. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230552-10
Fra:
CAMBIO Mira Linen Oat milk

Mira Summer er en delikat bukse i en behagelig lin blanding fra Cambio. Buksen har middels høyt liv og vide ben. Den har beltehemper, stikklommer i sidene og passepoilerte baklommer. Dette er buksen som kan styles med en blazer og loafers til kontoret, eller med en skjorte og sneakers til hverdags. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230547-567
Fra:
CAMBIO Piper Short Sateen Sorbet

Piper Short Sateen er en delikat bomullsbukse fra Cambio. Buksen er en klassisk 5-lommers modell med middels høyt liv, smale ben og beltehemper. Den er ankellang med en liten dekorativ splitt nederst. Dette er buksen som kan kles opp og ned etter behov gjennom hele sommeren. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230554-284
Fra:
CAMBIO Piper Short Sateen Frozen blue

Piper Short Sateen er en delikat bomullsbukse fra Cambio i en superfin blåfarge. Buksen er en klassisk 5-lommers modell med middels høyt liv, smale ben og beltehemper. Den er ankellang med en liten dekorativ splitt nederst. Dette er buksen som kan kles opp og ned etter behov gjennom hele sommeren. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230554-663
Fra:
CAMBIO Stella Chino Summer sand

Stella Chino Summer er en lett bomullsbukse med en liten oppbrett fra Cambio. Den har god stretch, middelshøyt liv med beltehemper, stikklommer og to jukselommer bak. Buksen er ankellang og god i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230323-623
Fra:
CAMBIO Stella Chino Soft sage

Stella Chino Summer er en lett bomullsbukse med en liten oppbrett fra Cambio. Den har god stretch, middelshøyt liv med beltehemper, stikklommer og to jukselommer bak. Buksen er ankellang og god i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230323-649
Fra:
PIESZAK Anika Support Chino Navy

Delikat chino fra Pieszak. Anika Support Chino er en ankellang bomullsbukse med middels høyt liv, baklommer og skråstilte sidelommer. Buksen lukkes foran med knapp og glidelås. Anika kommer i en myk kvalitet med god stretch og har en flatterende passform. Style buksen med sneakers og en hvit skjorte til hverdags eller med en elegant topp, blazer og pumps til jobb. Buksen er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230602-46
Fra:
PIESZAK Anika Support Chino cream tan

Casual chino fra Pieszak. Anika Support Chino er en ankellang bomullsbukse med middels høyt liv, baklommer og skråstilte sidelommer. Buksen lukkes foran med knapp og glidelås. Anika kommer i en myk kvalitet med god stretch og har en flatterende passform. Style buksen med sneakers og en hvit skjorte til hverdags eller med en elegant topp, blazer og pumps til jobb. Buksen er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230602-704
Fra:
PIESZAK Anika Support Chino lead brown

Anika Support Chino er en ankellang bomullsbukse fra Pieszak. Buksen har middels høyt liv, baklommer og skråstilte sidelommer. Buksen lukkes foran med knapp og glidelås. Anika kommer i en myk kvalitet med god stretch og har en flatterende passform. Style buksen med sneakers og en hvit skjorte til hverdags eller med en elegant topp, blazer og pumps til jobb. Buksen er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230602-718
Fra:
CAMBIO Piper Short Fringe Blue

Piper Short Fringe er en delikat sommer-jeans fra Cambio. Buksen er en klassisk 5-lommers modell med middels høyt liv , smale ben og beltehemper. Den er ankellang med råkant og en liten dekorativ splitt nederst. Dette er sommerbuksen som passer både til hverdags og jobb. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230551-40
Fra:
LOIS New Susanne Summer stone

Perfekt sommerjeans fra Lois. New Susanne i "summer stone" vask er en myk og behagelig slengbukse med god stretch. Buksen har to små lommer foran samt baklommer. Den har høyt liv med dekorative flettede detaljer i linningen. Bruk buksen med flip-flops og en tank top for den perfekte sommer-looken. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230339-460
Fra:

Kvalitet går foran


Deguy er kjent for å ha et bredt utvalg av kvalitetsbukser for dame. Vi har kjente merkevarer med topp kvalitet som du garantert vil elske. Vi har tyske Cambio, som er kjent for sin fantastiske passform og enkle detaljer. Hver sesong kjøper vi inn både jeans med høyt liv, men også bukser med sleng eller trykk. Culotten er kommet for fullt igjen denne sesongen og vi har blant annet en lekker variant i tweed. Draktbukser med matchende blazer fra danske Gustav er lekkert til både med hvite skjorter, men kan også matches med tilhørende overdel i samme fargetoner. Babycord i naturtoner er også noe vi har fra Lois og Cambio og Pieszak. 

 

Jeans? Yesplis


Kvinner i Norge er glad i jeans med høyt. Vi har et stort utvalg av jeans fra Cambio, Pieszak, Liu Jo Jeans og ikke minst LOIS. Alle merkene tilbyr også bukser med midi-høyt liv, noe som er ca. 1,5cm lavere enn de høyeste buksene. Spør gjerne en av våre ansatte om du kan få prøve de forskjellige buksene neste gang du er i en Deguy-butikk.

Lenker
Min side