Skip to main content
Til toppen
Nytt kjolemerke - Osmine af Nor
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering
Kanskje Norges beste kundeservice

BUKSER

  Her finner du bestselgerne av bukser og jeans fra store og kjente kvalitetsmerker som Lois, Cambio, Pieszak, Liu Jo Jeans, Gustav og PBO. Denne sesongen har vi fått inn en mengde kjente modeller fra Lois og Cambio, og vi prøver å dekke så bredt spekter av kule bukser som mulig. Vi har bukser og jeans i alle trendens fasonger farger og kvaliteter til dame. Her på Deguy sin nettbutikk og i våre fysiske butikker finner du bukser med høyt liv, lavt liv og noe midt imellom. Vi har bukser med masse stretch, vi har mønstrete bukser, mørke bukser, lyse bukser, ja rett og slett alt av bukser til dame. Bruk gjerne menyen til venstre for å spesifisere hvilken type bukse du er på utkikk etter som jeans, flare osv. 

 

Visning
Sorter
SAND Dori High Trousers Beige

Dori High Trousers fra Sand er en tidløs og sofistikert dressbukse i deilig linkvalitet. Buksen har en avslappet passform med høyt liv og rette ben, noe som gir en elegant silhuett. Den har stikklommer i sidene, lommer bak og knapp- og glidelåslukking i front. Dette er dressbuksen som er perfekt i sommervarmen enten du skal på kontoret eller bare ønsker å kle deg elegant til hverdags. Style den med en delikat bluse eller med den tilhørende blazeren Ginette for den perfekte sommer looken. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. . Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229812-80
Fra:
LEVETÉ ROOM Becca 3 Shorts Black

Becca 3 Shorts er en trendy shorts fra Levete Room. Shortsen har glidelås, knappelukking, ekstra lengde og stikklommer samt passepoilerte baklommer. Den er laget i en fin blanding av viskose og lin som er perfekt for en avslappet og trendy sommerlook. Style shortsen med den tilhørende vesten Becca 4 Waistcoat og høye hæler for festlige anledninger. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229960-99
Fra:
CAMBIO Piper Short Jeans Medium used

Piper Short Jeans er en delikat jeans fra Cambio i en "medium used" vask. Buksen er en klassisk 5-lommers modell med høyt liv , smale ben og beltehemper. Den er ankellang med en liten dekorativ splitt nederst. Dette er sommerjeansen som passer både til hverdags, jobb og ferie. Buksen er normal i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229922-563
Fra:
CAMBIO Piper Short Denim White

Piper Short er en delikat hvit bomullsjeans fra Cambio med lekre strass detaljer. Buksen er en klassisk 5-lommers modell med høyt liv , smale ben og beltehemper. Den er ankellang med en liten dekorativ splitt nederst. Dette er sommerjeansen som passer både til hverdag og fest. Modellen vår er 176 cm høy og har på seg størrelse 36. Buksen er normal i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229925-10
Fra:
CAMBIO Stella Easy Kick Flower Pink flower

Stella Easy Kick Flower er en lett og behagelig bukse med et herlig blomsterprint fra Cambio. Den har stikklommer og passepoilerte baklommer. Buksen er middelshøy på livet med beltehemper. Buksen er cropped og har en rett fasong med god stretch. Dette er den perfekte vår- og sommerbuksen som passer både til jobb og fritid. Buksen er normal til stor i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229928-566
Fra:
CAMBIO Kate Super Slouchy Salvie Khaki

Kate Super Slouchy fra Cambio er en trendy og komfortabel bukse. Buksen har høyt liv med beltehemper og sidelommer, samt lommer på lårene. Buksen kommer i en avslappet passform med strikk nederst på bena for en sporty look. Den er laget av myk viskose og linkvalitet som gjør den lett og ledig å ha på seg, perfekt for varme dager eller avslappende helger. Kate er en allsidig og stilfull bukse som vil skli rett inn i sommergarderoben. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229930-564
Fra:
CAMBIO Paris Easy Kick HR Poppy red

Paris Easy Kick er en klassisk cropped 5-lommers modell med rette ben fra Cambio. Den er middels høy på livet og kommer i en myk og behagelig kvalitet med god stretch. Paris Easy Kick er den perfekte buksen for deg som ønsker å kombinere både stil og komfort i sommervarmen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229926-562
Fra:
CAMBIO Piper Short Sateen Sand

Piper Short Sateen er en delikat bomullsjeans fra Cambio. Buksen er en klassisk 5-lommers modell med høyt liv, smale ben og beltehemper. Den er ankellang med oppbrett nederst, perfekt sommerjeans som passer både til hverdag, jobb og ferie. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229923-103
Fra:
LEVETÉ ROOM Naja 17 Pants Black

Naja Pants er en allsidig og trendy cargobukse fra Levete Room. Buksen kommer med en avslappet passform med rette vide ben og strikk i midjen. Den har stikklommer på sidene og lommer med klaff på lårene. Buksen er laget av en høykvalitets blanding av lin og viskose. Style buksen med en fin skjorte eller med en bluse for en elegant look, eller med en t-skjorte og sneakers for en mer avslappet stil. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229964-99
Fra:
CAMBIO Paris Easy Kick HR Sand

Paris Easy Kick er en klassisk cropped 5-lommers modell med rette ben fra Cambio. Den er middels høy på livet og kommer i en myk og behagelig kvalitet med god stretch. Paris Easy Kick er den perfekte buksen for deg som ønsker å kombinere både stil og komfort i sommervarmen. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Buksen er normal til stor i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229926-103
Fra:
CAMBIO Paris Flared Summer Well worn

Paris Flared er en superfin slengbukse fra Cambio. Buksen har en moderne"well worn" vask som gir en kul og avslappet sommer-look. Dette er en klassisk 5-lommersmodell med høyt liv og beltehemper. Buksen har en råkant nederst og kommer i en herlig, stretchy bomullskvalitet. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229920-561
Fra:
CAMBIO Paris Flared Denim White

Paris Flared er en superfin hvit slengbukse fra Cambio. Dette er en klassisk 5-lommersmodell med høyt liv og beltehemper. Buksen har en råkant nederst og kommer i en herlig, stretchy bomullskvalitet. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229921-10
Fra:

Kvalitet går foran


Deguy er kjent for å ha et bredt utvalg av kvalitetsbukser for dame. Vi har kjente merkevarer med topp kvalitet som du garantert vil elske. Vi har tyske Cambio, som er kjent for sin fantastiske passform og enkle detaljer. Hver sesong kjøper vi inn både jeans med høyt liv, men også bukser med sleng eller trykk. Culotten er kommet for fullt igjen denne sesongen og vi har blant annet en lekker variant i tweed. Draktbukser med matchende blazer fra danske Gustav er lekkert til både med hvite skjorter, men kan også matches med tilhørende overdel i samme fargetoner. Babycord i naturtoner er også noe vi har fra Lois og Cambio og Pieszak. 

 

Jeans? Yesplis


Kvinner i Norge er glad i jeans med høyt. Vi har et stort utvalg av jeans fra Cambio, Pieszak, Liu Jo Jeans og ikke minst LOIS. Alle merkene tilbyr også bukser med midi-høyt liv, noe som er ca. 1,5cm lavere enn de høyeste buksene. Spør gjerne en av våre ansatte om du kan få prøve de forskjellige buksene neste gang du er i en Deguy-butikk.

Lenker
Min side