Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Outlet

Outlet

Velkommen til Lagersjefens Utsalg / Deguy Outlet. Vi har i over 30 år gitt våre kunder i Bergen muligheten til å kjøpe tidligere sesonger fra Deguy og Amanda sitt arkiv. I de siste årene har vi sett et økende fokus på bærekraft og vi har brukt Lag ...

Velkommen til Lagersjefens Utsalg / Deguy Outlet. Vi har i over 30 år gitt våre kunder i Bergen muligheten til å kjøpe tidligere sesonger fra Deguy og Amanda sitt arkiv. I de siste årene har vi sett et økende fokus på bærekraft og vi har brukt Lagersjefen i mange år på å gjøre våre kunder bevist på at tidløs og klassiske klær er laget for å vare. Her finner kjente merkevarer til sterkt reduserte priser og som på nettbutikken har du også åpent kjøp i 14 dager. Så ta en titt her og se om du finner noen go'biter. 

Visning
Tilbud
DANTE 6 Arcy Sparkling Dress Raven

Arcy Sparkling Dress er en fantastisk glitrende minikjole fra Dante 6. Kjolen er skreddersydd med dyp V-utringning, lange ermer og skulderputer. Skjørtet er rynket foran som gir det en delikat draperingseffekt. Arcy er laget i et glitrende stoff som skaper en fortryllende effekt når lyset treffer det. Uansett om det er en spesiell anledning, en natt ute på byen, eller en glamorøs fest, vil denne kjolen sørge for at du skinner.

230295-438
Fra:
Tilbud
DANTE 6 Smoke Velvet Top Raven

Smoke Velvet Top er en elegant fest-topp fra Dante 6. Toppen har dyp V-utringning, lange draperte ermer med puff, markert midje og rynkekappe nederst. Smoke Top kommer i et delikat speilfløyel-stretch-stoff som passer perfekt til sesongens festligheter. Style toppen med den tilhørende buksen Alvie Velvet for den perfekte fest looken.

230293-438
Fra:
Tilbud
DANTE 6 Alvie Velvet Pants Raven

Alvie Velvet Pants er en elegant speilfløyelsbukse med stretch fra Dante 6. Buksen har høyt liv med elastisk midje og vide ben som gir en sofistikert look. Style buksen med den tilhørende toppen Smoke Velve topp for den perfekte fest-looken.

230294-438
Fra:
Tilbud
LEVETÉ ROOM Eden 2 Blazers Offwhite

Eden 2 Blazer er en delikat vest fra Levete Room. Vesten har dyp V-åpning, lommer med klaffer og lukkes med en knapp foran. Den kommer i et flott hundetannsmønster i offwhite og lysegrått. Bruk vesten med det tilhørende skjørtet Eden 1 Skirt for en stilig og klassisk look.

230277-11
Fra:
Tilbud
DANTE 6 Guilia Printed Dress Multicolour

Guilia Printed Dress er en luksuriøs kjole med et friskt print fra Dante 6. Kjolen har turtleneck med utskjæringen på brystet som gir den det lille ekstra, og avslører bare et snev av hud på en smakfull måte. Den har lange ermer og markert midje. Den feminine silhuetten til Guilia-kjolen skaper et uanstrengt elegant utseende.Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230160-140
Fra:
Tilbud
DANTE 6 Galaxy Drapey Top Multicolour

Galaxy Drapey Top er en luksuriøs topp med et lekkert print fra Dante 6. Toppen har rund hals med drapert effekt og lange ermer. Den har knappelukking bak i nakken og kommer i en krøllete ecovero-viskose chiffon. Den feminine silhuetten til Galaxy-toppen er designet for å smigre figuren din og skape et uanstrengt elegant utseende. Bruk toppen med et par jeans for et lettvint hverdagsantrekk, eller kle den opp til festen. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 2 som tilsvarer eu str.36. Toppen er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230159-140
Fra:
Tilbud
LOIS Malena F Kilian Clean Black

Malena F Killian Clean er en flatterende jeans fra Lois. Buksen kommer i en myk og komfortabel kvalitet. Dette er en klassisk 5-lommersmodell med høyt liv og beltehemper. Den har croppet lengde og rette ben med svak sleng. Superkul bukse som kan kles opp og ned etter behov. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230048-99
Fra:
Tilbud
LEVETÉ ROOM Enya 1 Dress Black

Enya 1 Dress er en stilig omslagskjole fra Levete Room. Kjolen har en diagonal front med omslagseffekt, som festes med knyting i midjen. Kjolen er også designet med lange voluminøse ermer og mansjetter med diskret volanger. Style den med et par knehøye støvletter for en festlig look på de kaldere dagene.

230270-99
Fra:
Tilbud
RUE DE FEMME Cambria Dress Black

Cambria Dress fra Rue De Femme er en lekker midikjole med sølvglitter. Kjolen har V-utringning, lange puffermer med strikk nederst og markert midje med smock. Skjørtedelen er lett og flowy med fint fall. Perfekt kjole til årets festsesong. Kjolen er stor i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230252-99
Fra:
Tilbud
PBO Peaky Dress Black

Peaky Dress er en lekker paljettkjole med omslagsdetaljer fra PBO. Kjolen har dyp V-utringning og albulange trompet-ermer. Den har markert midje og utsvinget skjørtedel. Kjolen kommer i en avslappet passform. Dette er kjolen som passer perfekt til både jul og nyttår. Kjolen er stor i størrelsen. Modellen vår er 176 cm høy og har på seg størrelse S. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230264-99
Fra:
Tilbud
RUE DE FEMME Audria Dress Gold

Audria Dress er en vakker festkjole i elegant gullstoff fra Rue De Femme. Kjolen har V-utringning, korte og vide ermer med falne skuldre. Kjolen kommer i en avslappet fasong med markert søm under bysten. Dette er kjolen som passer perfekt til festlige anledninger. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230253-130
Fra:
Tilbud
Copenhagen Muse Sequince Dress Dark Grey

Sequince Dress er en flott paljettkjole med omslagsdetaljer fra Copenhagen Muse. Kjolen har markerte skuldre og lange ermer. Den har V-hals og kommer i en feminin passform med innsvinget liv og ettersittende skjørtedel. Kjolen har glidelåslukking bak. Dette er kjolen som passer perfekt til årets party season. Modellen vår er 176 cm høy og har på seg størrelse S. Kjolen er stor i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230110-77
Fra:
Lenker
Min side