Til toppen

Frakt og retur

Her i nettbutikken har du 14 dagers returrett. Dette gjelder fra har mottatt leveransen din. Angrerett gjelder selv om varen er på salg. Returomkostninger dekkes av kjøper dersom kjøper ikke ønsker å bytte varen i andre størrelser eller andre varer. Ved retur av varer skal varen returneres i den stand den ble mottatt, i originalemballasjen (dersom det medfulgte) og med merkelapper. I forsendelser fra oss er det vedlagt returskjema som må fylles ut. Her angis returårsak og hvilke varer som sendes tilbake.  Dersom den ikke er vedlagt vennligst kontakt oss via e-post (kundeservice@deguy.no). Merk at pakken kan bare leveres hos Posten / Bring og kan ikke sendes med andre forsendelsesselskaper.

Så snart vi har mottatt returen din, behandler vi denne. Ønsker du pengene tilbake for en vare, vil beløpet bli satt tilbake på kortet som ble benyttet ved kjøpet. Vær obs på at det kan ta et par dager krediteringen er gjort, til du har pengene tilbake på din konto.

 

Returadresse

Legg merke til at returer skal sendes tilbake til adressen på returskjemaet. 

Deguy.no / Svein Aadland As

Postboks 1829 Nordnes

5816 Bergen


Hva koster det med frakt og retur når jeg handler på DEGUY.NO?

Vi har fri frakt på alle bestillinger over 1500,-. På bestillinger under dette beløpet har vi en fast fraktpris på 59,-.

 

Når mottar jeg varene jeg har bestilt?

Vår målsetning er at du skal motta varene dine innen 1-3 virkedager.

 

Hvordan sender jeg tilbake en vare jeg har kjøpt i nettbutikken?

Hvis du ønsker å returnere eller bytte en vare kan du benytte fraktetiketten som lå sammen med din ordrebekreftelse og angreskjema i pakken. Denne fester du på utsiden av pakken og leverer til din nærmeste Post i butikk eller postkontor. Vær obs på at Deguy bruker Bring for returer.

 

Kan jeg bytte varer jeg har kjøpt på DEGUY.NO?

Så klart du kan. Bytting av varer er gratis og kan gjøres ved å sende varen inn til oss eller gjøres i en av våre butikker.

 

Koster det noe å bytte varer jeg har kjøpt på DEGUY.NO?

Nei.

 

Koster det noe å returnere varer jeg har kjøpt på DEGUY.NO?

Å returene varer i butikk er gratis. Ønsker du å sende varene du vil returner inn til oss holder vi tilbake 59,-. Dette er hvis du bruker fraktetikett som vi har gitt til deg.  

 

Jeg har spørsmål vedr min forsendelse, hvem skal jeg snakke med?

Har du spørsmål vedrørende din forsendelse kan du ta kontakt med Deguy Kundeservice via telefon eller epost.

Tlf: 55235310

E-post: kundeservice@deguy.no