Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Frakt og retur på nett

Her i nettbutikken har du 14 dagers returrett. Dette gjelder fra har mottatt leveransen din. Angrerett gjelder selv om varen er på salg. Returomkostninger dekkes av kjøper dersom kjøper ikke ønsker å bytte varen i andre størrelser eller andre varer. Ved retur av varer skal varen returneres i den stand den ble mottatt, i originalemballasjen (dersom det medfulgte) og med merkelapper. I forsendelser fra oss er det vedlagt returskjema som må fylles ut. Her angis returårsak og hvilke varer som sendes tilbake.  Dersom den ikke er vedlagt vennligst kontakt oss via e-post (kundeservice@deguy.no). Merk at pakken kan bare leveres hos Posten / Bring og kan ikke sendes med andre forsendelsesselskaper.

Så snart vi har mottatt returen din, behandler vi denne. Ønsker du pengene tilbake for en vare, vil beløpet bli satt tilbake på kortet som ble benyttet ved kjøpet. Vær obs på at det kan ta et par dager krediteringen er gjort, til du har pengene tilbake på din konto.

 

Returadresse

Legg merke til at returer skal sendes tilbake til adressen på returskjemaet. 

Deguy.no / Svein Aadland As

Postboks 417 MARKEN

5832 Bergen


Hva koster det med frakt og retur når jeg handler på DEGUY.NO?

Vi har fast fraktpris på kr 50 på alle standardsendinger. Ønsker du Ekspresslevering koster dette 175,-. Hvis du returnerer varer med fraktlappen som ligger ved i forsendelsen, holder vi tilbake 50kr for å dekke transportkostnaden for returen. retur i butikk er gratis. bytting ved sending er også gratis.

 

Når mottar jeg varene jeg har bestilt?

Vår målsetning er at du skal motta varene dine innen 1-4 virkedager avhengig av fraktvalg. Vi tilbyr både expresslevering gjennom DHL som tar 1-2 virkedager i tillegg til Bring sitt produkt, pakke i postkasse.

 

Hvordan sender jeg tilbake en vare jeg har kjøpt i nettbutikken?

Hvis du ønsker å returnere eller bytte en vare kan du benytte fraktetiketten som ligger ved forsendelsen.  Vi setter stor pris på om du også fyller ut vedlagt angrerettskjema. fraktetiketten fester du på utsiden av pakken og leverer til din nærmeste Post i butikk eller postkontor. Vær obs på at Deguy bruker Bring for returer.

 

Kan jeg bytte varer jeg har kjøpt på DEGUY.NO?

Så klart du kan. Bytting av varer er gratis og kan gjøres  våre fysiske butikker(se butikkoversikt), eller ved å sende varen inn til oss.

 

Koster det noe å bytte varer jeg har kjøpt på DEGUY.NO?

Nei.

 

Koster det noe å returnere varer jeg har kjøpt på DEGUY.NO?

Å returene varer i  en av våre fysiske butikker er gratis. Ønsker du å sende varene du vil returner inn til oss holder vi tilbake 50,-. Dette gjelder hvis du benytter fraktetikett som ligger ved i forsendelsen.  

 

Jeg har spørsmål vedr min forsendelse, hvem skal jeg snakke med?

Har du spørsmål vedrørende din forsendelse kan du ta kontakt med Deguy Kundeservice via telefon eller epost.

Tlf: 55235310

E-post: kundeservice@deguy.no

Min side