Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Bluser

Her finner du alle typer bluser vi har for salg i våre butikker. Bluser til dame har Deguy alltid vært gode på. Enten det er en klassisk delikat silkebluse eller en mer utfordrende kul bluse så finner du det hos oss. Bluser og topper er det du skal krydre skapet ditt med og disse plaggene kan mixes og matches med alt av underdeler. 

 

Visning
Sorter
NEO NOIR Jill S Voile Blouse White

Jill Voile Blouse fra Neo Noir er en feminin bluse med søte smock-detaljer fra Neo Noir. Blusen har skjult kneppestolpe foran, v-utringning og volanger rundt kragen og mansjettene, noe som gir den et vakkert og elegant utseende. Den har en avslappet passform og kommer i 100% bærekraftig bomullsvoile. Den kan styles med jeans eller dressbukser, og passer til både formelle og uformelle anledninger.

230620-10
Fra:
NEO NOIR Odesa Embroidery Blouse Black

Odesa Embroidery Blouse er en vakker bluse med hullmønster fra Neo Noir. Blusen har V-utringning, krage med volangkant og korte ballongermer med strikk nederst. Den kommer med en avslappet passform i 100% bomull. Style blusen for en sommerlig look med en denimshorts, eller for en mer elegant stil kan du kombinere den med et par vide linbukser. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230535-99
Fra:
LEVETÉ ROOM Gia 1 Shirt deep teal

Gia 1 Shirt fra Levete Room er en feminin skjorte med et diskret mønster i en deilig viskoseblanding. Skjorten har V-utringning, korte puff-ermer med elastiske mansjetter. Dette er skjorten som kan styles både til fest og hverdag. Gia er normal til stor i størrelsen. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse XS. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230606-721
Fra:
DANTE 6 Lyza V-neck Top White

Dante 6 sin Lyza Top er en delikat topp med et klassisk design. Toppen har V-utringning og korte puffærmer med rynkedetaljer. Lyza kommer i en lett og flowy passform og er laget i en behagelig modal-kvalitet. Allsidig topp som passer til alle anledninger. Modellen på bildet er 178 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230648-10
Fra:
NEO NOIR Margy Bedazzled Top Cream

Margy Bedazzled Top er en søt topp med glitrende detaljer fra Neo Noir. Toppen er ermeløs og har snøring langs halsen, som kan knytes til en delikat sløyfe. Den er dekorert med rhinestones og volanger. Volangene har en flatterende peplumeffekt som fremhever den feminine silhuetten. Kombiner den med et satengskjørt og pumps for en kveld på byen, eller med dressbukser for en søt og stilig selskapslook.

230546-12
Fra:
NEO NOIR Irina Poplin Blouse Coral

Opplev en sofistikert stil med den elegante Irina Poplin Blouse fra Neo Noir. Blusen har V-utringning med delikate rynkedetaljer og korte, voluminøse puff-ermer. Den har skjult glidelås på venstre side og A-fasong med markert sømlinje under bysten som skaper en feminin silhuett. Perfekt egnet for både hverdagsbruk og spesielle anledninger.

230536-63
Fra:
LEVETÉ ROOM Gio 2 Blouse star white

Gio 2 Bluse er en bluse med nydelige blonde detaljer fra Levete Room. Blusen har rund hals med V-splitt. Lange, voluminøse ermer med elastiske mansjetter. Den kommer i en avslappet passform som passer både til bukser og skjørt. Blusen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230609-715
Fra:
PBO Ira Blouse Watercolour

Ira Blouse er en flott, løstsittende bluse med et delikat "watercolour" mønster fra PBO. Blusen har V-utringning, stående krage og halvlange, voluminøse ermer. Blusen er stor i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230590-680
Fra:
PBO Katta Top Animal

Katta Top er en lett og avslappet silkebluse fra PBO med et flerfarget mønster. Blusen har V-utringning med klassisk kragedetalj, som tilfører et tidløst preg til designet. Den har cap-ermer med fallende skuldre. Katta kommer i en myk silkeblanding som gir en luksuriøs følelse, mens den løse passformen sikrer komfort hele dagen. Perfekt for både formelle og uformelle anledninger. En allsidig bluse som passer perfekt inn i sommergarderoben. Blusen er stor i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230586-141
Fra:
NEO NOIR Irina Poplin Blouse Black

Opplev en sofistikert stil med den elegante Irina Poplin Blouse fra Neo Noir. Blusen har V-utringning med delikate rynkedetaljer og korte, voluminøse puff-ermer. Den har skjult glidelås på venstre side og A-fasong med markert sømlinje under bysten som skaper en feminin silhuett. Perfekt egnet for både hverdagsbruk og spesielle anledninger.

230536-99
Fra:
GUSTAV Ofelia Top White

Ofelia Top er en ermeløs topp med lagvise kapper fra Gustav. Toppen har en subtil V-splitt i halsen som kan lukkes med en knapp. Lagene av stoff gir en vakker dybde og tekstur til plagget, samtidig som de gir et delikat og feminint utseende. Enten du ønsker å kle deg opp eller ned, er denne toppen perfekt egnet for en rekke anledninger, fra avslappede utflukter til mer formelle arrangementer. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse 34. Toppen er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230566-10
Fra:
LEVETÉ ROOM Gale 1 Top Turtledove

Gale 1 Top er en nydelig topp fra Levete Room. Toppen har korte ermer, drapert hals, og er laget i en herlig stretch-silkekvalitet som gir en luksuriøs følelse. Toppen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230618-353
Fra:

Silkebluser


En silkebluse er helt essensielt i alle damers garderobe. SIlkeblusen gir et klassisk, sofistikert uttrykk og kan brukes i kombinasjon med flere typer plagg. Silkeblusen går godt sammen med en drakt med blazer og skjørt eller bukse. På grunn av den nydelige fine kvaliteten fungerer den også godt alene til både bukser og skjørt. En fin kontrast får du om du kombinerer jeans eller jeansskjørt med den fine silkekvaliteten. En silkebluse kan damer faktisk bruke hele året. Denne typen bluser er lett og luftig gjennom varme perioder, samtidig som den varmer på de kalde månedene.

Mange varianter av bluser


Når man hører ordet bluser tenker man fort en  klassisk langermet silkebluse med knapper og krage. Med tiden har dette farandret seg og man får nå langt flere kule varianter av bluser. Deguy tilbyr nå mange forskjellige snitt, enten det er lange armer, korte eller gule bluser uten armer. Vi har løse passformer og mer slim-fit versjoner. Vi har bluser med mange forskjellige print, spesielt dyreprint og bluser i fargerike blomsterprint. Hos oss finner du også bluser med og uten krage, noen med glidelås, andre med v-hals og bluser med rund-hals. Ikke minst har vi etstort utvalg av kvaliteter som viskose, poliester og silke.

Lenker
Min side