Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Busnel

Visning
BUSNEL Indra Jacket Marine

Indra Jacket er en av Busnels all time klassiske jakker med en tidløs og feminin silhuett. Designet med et kort snitt, dekorative detaljer av seks gylne ankerknapper og to sidelommer. Den kan både brukes som en kort blazer eller jakke, på spreke dager og kvelder.

230501-618
Fra:
BUSNEL Valery Jacket Ecru

Valery Jacket fra Busnel! Elegant kort jakke/topp fra Busnel. Her i en lekker ecru farge. Jakken har klassisk krage, korte ermer, og to lommer med en gylden B-knapp, samt en knappestolpe foran med fem gyldne B-knapper. Style den med et par bukser eller skjørt med høyt liv til hverdag og fest. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Jakken finnes også i sort.

230500-16
Fra:
BUSNEL Valery Jacket Black

Elegant kort jakke/topp i sort fra Busnel. Valery Jacket har klassisk krage, korte ermer, og to lommer med en gylden B-knapp, samt en knappestolpe foran med fem gyldne B-knapper. Style den med et par bukser eller skjørt med høyt liv til hverdag og fest. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Jakken finnes også i Ecru farge.

230500-99
Fra:
BUSNEL Bessie Skirt Black

Bessie Skirt er et kort strikkeskjørt i A-fasong fra Busnel. Skjørtet er detaljert med strukturstrikk, fôr, korte frynser og det ikoniske logomerket på venstre side. Dette er skjørtet som kan brukes til alle anledninger, fra skrivebord til middag. Style skjørtet med Busnel Indra Jacket for en komplett-look. Skjørtet er normal i størrelsen. Modellen er 179 cm og har på seg størrelse 38. Skjørtet er laget i 100% østerisk ull.

230310-99
Fra:
BUSNEL Farida Down Coat Black

Farida Down Coat er en delikat dunkåpe fra Busnel. Kåpen har avtagbar hette som tas av og på med trykknapper. Den er detaljert med glidelås, to passepoilerte lommer og fire gyldne B-trykkknapper på hver side. Den romslige silhuetten gjør det enkelt å legge over tykke gensere. Kåpen er laget av vanntett resirkulert nylon som er fylt med dun for å låse inne varmen. Kåpen har en oversized passform. Modellen er 177 cm høy og har på seg størrelse 38. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230224-99
Fra:
BUSNEL Roya Beanie Ecru

Roya Beanie fra Busnel er det ultimate tilbehøret for kalde vinterdager. Luen er laget i 100% merinoull og er detaljert med en ribbet fold-over mansjett og to gyldne B-knapper på venstre side. Gullknappene går så fint til den delikate ecru fargen.

230225-16
Fra:
BUSNEL Brandy Jacket Black

Brandy Jacket er en klassisk og tidløs ulljakke fra Busnel. Den har rett fasong og dekorative frynsekanter. Brandy kommer i en kort modell med rund hals og Busnel ikoniske gullknapper. Match hjerne jakken med Bessie Skirt fra busnell. Jakken har to store lommer i front.

230151-99
Fra:
BUSNEL Victoria Jacket Noisette

Victoria Jacket er en av Busnels signaturjakker. Denne klassiske og tidløse blazeren er skåret i en flatterende feminin silhuett. Den er dobbeltspent medåtte gylne ankerknapper i front. Style den med alt fra skreddersøm til denim.

229318-570
Fra:
BUSNEL Indra Jacket Black

Indra Jacket er en av Busnels all time klassiske jakker med en tidløs og feminin silhuett. Designet med et kort snitt, dekorative detaljer av seks gylne ankerknapper og to sidelommer. Den kan både brukes som en kort blazer eller jakke, på spreke dager og kvelder. Modellen er 172 cm høy og bruker størrelse 38.

229818-99
Fra:
BUSNEL Victoria Jacket Black

Victoria Jacket er en av Busnels signaturjakker. Denne klassiske og tidløse blazeren er skåret i en flatterende feminin silhuett. Den er dobbeltspent med åtte gylne ankerknapper i front. Style den med alt fra skreddersøm til denim. Dette er virkelig et plagg som gir ekstra luksuriøs følelse når du tar den på. FInnes også i farge noisette(beige).

229318-99
Fra:

Busnel ble startet av Monsieur og Madame Busnel i 1920. De bygde sin egen fabrikk i Dinan, langs den franske vestkysten, og skapte et livsstil brand som produserte klær av høyeste ullkvalitet. «The Fisherman’s sweater» ble et sterkt varemerke for Busnel. Busnel bistod det franske militæret med strikkede klær under 2. verdenskrig.

På 1970-tallet ble «Victoria Jacket», strikkejakken med gull ankerknapper, et symbol for den moderne kvinnens gjennombrudd. Skandinavia ble det ledende markedet i tiårene mellom 1970 og 2000 tallet. Busnel er fortsatt et merke mange har høy kjennskap til og assosierer med high fashion. Merket fokuserer fortsatt på luksuriøse materialer og rene linjer for dagens stilfulle kvinne. Klærne skal gi kvinnen en selvsikker, feminin og well dressed look.

I 2009 ble merket kjøpt av Louise Falkenberg, med en drøm om å ivareta merkets sjel og utvikle det videre i Skandinavia. Busnel sitt comeback fikk med seg en ny, ung generasjon tilhengere og i Stockholm ble det fort den nye "hypen". Trenden har spredd seg til Norge. Fra å være et ikke-eksisterende brand i Norge de siste årene vokser det i det norske motebildet både gjennom håndplukkede high end forhandlerne og influencere.

Lenker
Min side