Skip to main content
Til toppen
Nytt kjolemerke - Osmine af Nor
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering
Kanskje Norges beste kundeservice

Maxi-kjoler

Visning
Osmine af Nor Gyri Dress Indian summer

En nydelig midikjole fra norske Osmine af Nor. Gyri Golden Flower Dress er kuttet i lett, semitransparent lys chiffong med vakre blomster i ulike orange- og rosatoner med gulldetaljer som er flatterende til alle. Kjolen har halvlange, ufôrede puffermer med smocket, elastisk mansjett og liten puff på skuldrene. Kjolen har knappelukking i front med skjellknapper hele veien ned. Gyri Golden Flower Dress har en feminin V-hals og smocket, elastisk panel i midjen for en feminin, flatterende og komfortabel passform. Det avtakbare knytebeltet skaper en fin definisjon av midjen. Kjolen har et langt maxiskjørt med vakkert fall og volangdetalj nederst.

229973-589
Fra:
Osmine af Nor Jade Shimmering Goddess Dress

Vakker maxikjole fra norske Osmine af Nor. Jade Shimmering Goddess Dress er en nydelig kjole kuttet i lett chiffong med et fint, flowy fall som skaper fin bevegelse i skjørtet. Kjolen har korte, feminine puffermer med knapper. Kjolen har smock i ryggen, som sikrer en god og komfortabel passform. Jade Shimmering Goddess Dress har V-hals hvor du kan justere utringingen. I midjen har kjolen et bredt bånd med flatterende rynkedetaljer - som definerer midjen og skaper en feminin silhuett. På skjørtet har kjolen flere lag, som skaper et flowy og lekent skjørt som reker til anklene med fint fall. Det vakre blomsterprintet i rosatoner med sølvdetaljer er både sommerlig og elegant, og kledelig til alle. Dette er den perfekte kjolen denne våren og sommeren - og den perfekte kjolen til deg som skal i bryllup!

229972-553
Fra:
DANTE 6 Joya Maxi Dress Multicolour

Joya Maxi Dress er en fantastisk flerfarget maxi kjole i tidløs design fra Dante 6. Kjolen har v-hals og korte ermer med rynker for å skape en puffet look. Den har markert midje og er ankellang med en elegant splitt foran. Kjolens ytre skall er laget av trykt resirkulert dobby, og er foret med viskose voile. Bruk kjolen med høye støvletter eller sandaler for den perfekte sommerlooken.

229807-140
Fra:
DANTE 6 Trixie Maxi Dress Ultra green

Trixi Maxi Dress er en elegant statement kjole fra Dante 6. Kjolen har plissert halterhals, folder som faller fra halsen, er ermløs og kommer med et matchende knytebelte for å skape en mer feminin silhuett. Kjolen har en flytende drapering i maxi-lengde som gir bevegelsesfrihet – perfekt til dansegulvet. Kjolen kommer i en plissert crepe georgette og er fòret med viskose voile. Superfin kjole som kan brukes både til hverdags og fest. Modellen på bildet er 180 cm høy og har på seg størrelse 36.

229803-541
Fra:
Lenker
Min side