Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Maxi-kjoler

Visning
Tilbud
Osmine af Nor Alva Sparkle Dress Azur sparkle

Alva Sparkle Dress fra OSMINE af nor. Vakker maxikjole fra OSMINE af nor som er perfekt til våren og sommerens fester og bryllup. Alva Sparkle Dress har lange ermer med volum og puff på skuldrene, og smal, elastisk mansjett. Kjolen har dyp V-hals med en liten hekte, slik at du kan justere utringningen. Alva Sparkle Dress har drapert midje med smock i ryggen. Flowy maxiskjørt med fint fall. Den nydelige azurblå fargen er dekorert med glitrende lurextråder. OSMINE af nors kjoler skal passe alle - det ligger i merkets DNA. Smockdetaljer sikrer en god passform - slik at du er sikker på at kjolen sitter godt med en komfortabel passform.

230460-676
Fra:
NEO NOIR Andrea Sateen Dress Champagne

Andrea Heavy Sateen Dress fra Neo Noir er en blendende og elegant maxikjole som oser av raffinement. Laget av luksuriøs sateng med en tung og vakker drapering, gir kjolen et imponerende fall som følger kroppens linjer. Med en delikat stretch tilbyr den en behagelig passform og bevegelighet. Den vakre draperte overdelen og de flytende korte ermene smelter sømløst sammen med det rette maxiskjørtet, og skaper en tidløs og sofistikert silhuett.

230545-104
Fra:
Tilbud
GUSTAV Britney Long Dress artichoke

Britney Dress er en lang safarikjole fra Gustav. Kjolen har rund ståkrage, korte ermer med oppbrett, og knepping på den øvre delen. Den har brystlommer med klaffer og knyting i midjen. Dette er en elegant sommerkjole som kan brukes både til hverdags og fest. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Kjolen er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230560-706
Fra:
DANTE 6 Dreamer Open Back Dress clay

Dreamer Dress fra Dante 6 er en elegant maxikjole laget av 100% lin. Kjolen har dyp V-utringning, albuelange ermer med puffskuldre og en splitt foran. Den kommer i en avslappet passform med åpen rygg og innlagt knytebånd som kan justeres etter behov. Dette er drømmekjolen som passer perfekt til varme dager, enten du skal på jobb, fest eller ferie. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230650-727
Fra:
Forhåndssalg
NEO NOIR Felicia S Voile Skirt White

Denne er tom på lager men kan forhåndsbestilles. Felicia S Voile Skirt fra Neo Noir er et vakkert maxiskjørt med en smigrende, smocket midje som gir optimal komfort. Skjørtets lette A-fasong og delikate blondedetaljer tilfører et snev av eleganse. De subtile rynkene ved midjen bidrar til å skape en fantastisk drapering i skjørtet.

230538-10
Fra:
Tilbud
Osmine af Nor Gyri Golden Dress Coral

Gyri Golden Dress fra OSMINE af nor. En nydelig lang midikjole fra norske OSMINE af nor. Gyri Golden Dress er kuttet i lett, semitransparent chiffong med vakre blomster i koralltoner med gulldetaljer som er flatterende til alle. Kjolen har halvlange, ufôrede puffermer med smocket, elastisk mansjett og liten puff på skuldrene. Kjolen har knappelukking i front med skjellknapper hele veien ned. Gyri Golden Dress har en feminin V-hals og smocket, elastisk panel i midjen for en feminin, flatterende og komfortabel passform. Det avtakbare knytebeltet skaper en fin definisjon av midjen. Kjolen har langt midiskjørt med vakkert fall og volangdetalj nederst. OSMINE af nors kjoler skal passe alle - det ligger i merkets DNA. Smockdetaljer sikrer en god passform - slik at du er sikker på at kjolen sitter godt med en komfortabel passform.

230456-63
Fra:
Tilbud
GUSTAV Jolanta Strap Dress cream print

Jolanta Strap Dress er en delikat maxikjole fra Gustav med et flerfarget mønster. Kjolen har stropper, V-utringning og lommer i sidene. Den har A-fasong med kapper som gir kjolen et fint fall. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Kjolen er stor i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230562-707
Fra:
Tilbud
GUSTAV Jolee Strap Dress sand coral

Oppgrader garderoben din med denne vakre Jolee kjolen fra Gustav. Kjolen har skulderstropper som kan reguleres etter behov, en flatterende V-hals og glidelås bak. Den har et delikat kontrastfarget bånd rundt bysten og midjen, og det kontrasterende fargemønsteret legger til et snev av eleganse. Skjørtedelen på kjolen er voluminøs med fint fall. Perfekt sommerkjole som kan styles opp og ned etter behov. Modellen er 160 cm høy og har på seg størrelse 34. Kjolen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230563-708
Fra:
Tilbud
DANTE 6 Marryme Dress Champagne

Marryme Dress er en elegant festkjole fra Dante 6. Kjolen har en vakker vannfallsgrep-utringning, og midjen er markert med søm. Den har en splitt på høyre side med delikate knapper. Splitten er både elegant og gir bevegelsesfrihet. Kjolen er laget av sertifisert resirkulert polyester og har mekanisk stretch for en behagelig passform. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 2, som tilsvarer en europeisk 36. Kjolen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230507-104
Fra:
Tilbud
DANTE 6 Marryme Dress Soft violet

Marryme Dress er en elegant festkjole fra Dante 6. Kjolen har en vakker vannfallsgrep-utringning, og midjen er markert med søm. Den har en splitt på høyre side med delikate knapper. Splitten er både elegant og gir bevegelsesfrihet. Kjolen er laget av sertifisert resirkulert polyester og har mekanisk stretch for en behagelig passform. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 2, som tilsvarer en europeisk 36. Kjolen er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230507-671
Fra:
Tilbud
GUSTAV Rósa Long Dress dark denim

Rosá Long Dress er en ermeløs lang festkjole fra Gustav. Kjolen har dyp V-hals med omslagseffekt. Den har markert midje med et bredt knytebelte som kan knytes både foran og bak. Kjolen har voluminøs skjørtedel med fint fall. En super elegant kjole som er perfekt til sesongens bryllup og festligheter. Kjolen er normal i størrelsen. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse 34. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230559-705
Fra:
Lenker
Min side