Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Stenstrøms

Visning
STENSTRØMS Feline Blouse White

Feline Shirt er en supersøt skjortebluse med lekre detaljer fra Stenstrøms. Skjorten har V-hals med kneppestolpe i front som er skjult under en kant med rysjer. Den kommer i en feminin passform med lange ermer med mansjetter. Dette er blusen som passer både til jobb og fest. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230164-10
Fra:
STENSTRØMS Sofie Shirt Cotton Grey

Sofie er en lekker bomullsskjorte med feminin passform fra Stenstøms. Skjorten har et delikat flerfarget blomstermønster , kneppestolpe i front med perlemorknapper og enkle mansjetter. Dette er en elegant skjorte som passer til alt, og er et musthave i basegarderoben. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230163-70
Fra:
STENSTRØMS Silkekjole Claire Dress

Claire Dress er en elegant lang silkekjole fra Stenstrøms. Kjolen har rund hals med glidelåsåpning bak. Den er laget i en herlig silkeblanding med 95% silke og 5% elastan og har dekorative rynkedetaljer på skuldersømmen. Kjolen har albulange ermer, skulderputer og kommer i en feminin passform med a-fasong på skjørtedelen. Dette er den klassiske kjolen som kan brukes til enhver anledning. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230165-99
Fra:
STENSTRØMS Sofie Casual Shirt Beige

Sofie er en lekker bomullsskjorte fra Stenstøms i cordfløyel med feminin passform. Skjorten har et delikat flerfarget paisleyprint , kneppestolpe i front med perlemorknapper og enkle mansjetter. Dette er en elegant skjorte som passer til alt, og er et musthave i basegarderoben. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230162-80
Fra:
STENSTRØMS Siri Shirt Cord Pink

Siri er en feminin blomstrete vintage-inspirert cordskjorte fra Stenstrøms. Skjorten har klassisk krage, knappestolpe, mansjetter og avslappet passform. Dette er en casual-cool skjorte som kan brukes til både hverdags og jobb.Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230161-60
Fra:
STENSTRØMS Sofie White

Sofie er en lekker bomullsskjorte med vevd mekanisk stretch fra Stenstøms. Skjorten har feminin passform med klassisk krage, knappestolpe med perlemorsknapper i hvitt og mansjetter. Dette er en elegant skjorte som passer til alt, og er et musthave i basegarderoben. Modellen vår er 178 cm høy og har på seg størrelse 36.

229619-10
Fra:
STENSTRØMS Sofie Light blue

Sofie er en lekker bomullsskjorte med vevd mekanisk stretch fra Stenstøms. Skjorten har feminin passform med klassisk krage, knappestolpe med perlemorsknapper i hvitt og mansjetter. Dette er en elegant skjorte som passer til alt, og er et musthave i basegarderoben. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36.

229619-48
Fra:
STENSTRØMS Susan White

Susan er en elegant silkeskjorte fra Stenstrøms. Skjorten har klassisk krage og skjult kneppestolpe med perlemorsknapper og enkle mansjetter. Stoffet har en tung, nesten flytende følelse og ekstra stretch som sikrer en flatterende og behagelig passform. Dette er silkeskjorten som er det perfekte valget til kontoret eller helgelunsjene. Style skjorten med et skjørt eller bruk den til en jeans for en mer avslappet-look. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36.

229620-10
Fra:
Lenker
Min side