Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Stenstrøms

Visning
STENSTRØMS Hillary Linen Blouse White

En nydelig bluse fra Stenströms, som er laget i en lett og luftig linkvalitet. Blusen har mandarinkrage med volanger på øvre del av knappestolpen. Den har lange ermer med mansjetter og kommer i en feminin passform. Et herlig tilskudd til sommergarderoben, som kommer til å bli en av favorittene dine denne sesongen, enten det er på kontoret eller på sommerfesten. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230377-10
Fra:
STENSTRØMS Happy Linen Dress Sand

Happy Linen Dress fra Stenstrøms er en superfin skjortekjole i 100% lin. Kjolen har klassisk krage, kneppestolpe foran og belte i midjen. Skjørtedelen har a-fasong med skjulte skrålommer. Happy er en casual-kjole som kan kles opp og ned etter behov. Perfekt "from desk to party" sommerkjole. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse XS. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230382-103
Fra:
STENSTRØMS Happy Linen Dress Navy

Happy Linen Dress fra Stenstrøms er en superfin skjortekjole i 100% lin. Kjolen har klassisk krage, kneppestolpe foran og belte i midjen. Skjørtedelen har a-fasong med skjulte skrålommer. Happy er en casual-kjole som kan kles opp og ned etter behov. Perfekt "from desk to party" sommerkjole. Modellen vår er 176 cm høy og har på seg størrelse XS. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230382-46
Fra:
STENSTRØMS Heidi Linen Skirt Green

Heidi Linen Skirt er et lett og behagelig linskjørt fra Stenstrøms. Skjørtet har en klassisk A-fasong med kneppestolpe foran og cargo-lommer i sidene for en ekstra touch. Heidi har beltehemper, slik at du kan style det med et belte etter eget ønske for å fremheve midjen og skape variasjon i looken. Heidi Linen Skirt er det ideelle valget for varmere dager når du ønsker både stil og komfort. Skjørtet er stort i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230380-30
Fra:
STENSTRØMS Sofia Cotton Dress Black

Sofia Dress fra Stenstrøms er en elegant omslagskjole med jakkekrage. Kjolen har kneppestolpe med skjulte trykknapper, halve ermer med mansjetter, og et knytebelte som fremhever midjen. Omslagskjolen inneholder en stretchkomponent som sikrer komfort og bevegelighet. Sofia har en lengde som treffer ca. rett ovenfor knærne, perfekt for en moderne og elegant look. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse XS. Kjolen er normal til liten i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230381-99
Fra:
STENSTRØMS Sofie Linen Shirt Blue

Sofie Linen Shirt er en klassisk linskjorte fra Stenstrøms. Skjorten har en feminin passform med krage, lange ermer med mansjetter og perlemorsknapper, noe som gir et delikat og sofistikert uttrykk. Skjorten kommer med et vakkert blomsterprint i blå toner, som gir en frisk og elegant touch. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse 34. Skjorten er normal til liten i størrelsen. Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230374-40
Fra:
STENSTRØMS Sofie Washed Shirt Light blue

Sofie Washed Shirt fra Stenstrøms er en tidløs skjorte med en feminin passform. Skjorten har klassisk krage, knappestolpe foran og mansjetter som er lett avrundet. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Skjorten er normal i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230376-48
Fra:
STENSTRØMS Sofie Cotton Shirt White

Sofie er en lekker bomullsskjorte med vevd mekanisk stretch fra Stenstøms. Skjorten har feminin passform med klassisk krage, knappestolpe med perlemorsknapper i hvitt og mansjetter. Dette er en elegant skjorte som passer til alt, og er et musthave i basegarderoben.

230504-10
Fra:
STENSTRØMS Sofie Cotton Shirt Light blue

Lekker bomullsskjorte med vevd mekanisk stretch fra Stenstøms. Sofie Cotton Shirt har feminin passform med klassisk krage, knappestolpe med perlemorsknapper i hvitt og mansjetter. Dette er en elegant skjorte som passer til alt, og er et musthave i basegarderoben. Vi elsker denne klassiske lyseblå fargen. -Uslåelig til for eksempel lyse jeans men kan ellers brukes til mange forskjellig antrekk.

230504-48
Fra:
STENSTRØMS Silkekjole Claire Dress

Claire Dress er en elegant lang silkekjole fra Stenstrøms. Kjolen har rund hals med glidelåsåpning bak. Den er laget i en herlig silkeblanding med 95% silke og 5% elastan og har dekorative rynkedetaljer på skuldersømmen. Kjolen har albulange ermer, skulderputer og kommer i en feminin passform med a-fasong på skjørtedelen. Dette er den klassiske kjolen som kan brukes til enhver anledning. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230165-99
Fra:
STENSTRØMS Feline Blouse White

Feline Shirt er en supersøt skjortebluse med lekre detaljer fra Stenstrøms. Skjorten har V-hals med kneppestolpe i front som er skjult under en kant med rysjer. Den kommer i en feminin passform med lange ermer med mansjetter. Dette er blusen som passer både til jobb og fest. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230164-10
Fra:
STENSTRØMS Susan White

Susan er en elegant silkeskjorte fra Stenstrøms. Skjorten har klassisk krage og skjult kneppestolpe med perlemorsknapper og enkle mansjetter. Stoffet har en tung, nesten flytende følelse og ekstra stretch som sikrer en flatterende og behagelig passform. Dette er silkeskjorten som er det perfekte valget til kontoret eller helgelunsjene. Style skjorten med et skjørt eller bruk den til en jeans for en mer avslappet-look. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36.

229620-10
Fra:
Lenker
Min side