Til toppen

Overdeler Outlet

Sorter etter: Navn (a > å)
Tilbud

LEVETÉ ROOM
Gymla 9 Poncho Sand Melange
Lekker strikkeponcho fra Levetè Room korte ermer og halv høy hals. Splitt på begge sider og er perfekt under en skjorte eller langermet topp. Kan også være et flott alternativ til en lang cardigan og kan enkelt brukes under en kåpe eller boblekåpe for ekstra varme. Kan oppleves litt stor i størrelsen, men fasongen er ikke formsydd så litt ekstra rom må man godta. Kommer i den lys sandfarge.
229045-335

Tilbud

PIESZAK
Jenora French Pant Velvet Blue
Jenora jeans fra Pieszak i myk og stretchy fløyelskvalitet. Denne buksen sitter høyt på livet, er slim-fit, ankellang og går ut i en flare nederst. Kommer med franske lommer og i en dyp navy farge. fullfør antrekket med tilhørende blazer i samme kvalitet.
229075-40

Tilbud

BRUUNS BAZAAR
Katka SS T-Shirt Black
T-skjorte fra Bruuns Bazaar laget i en myk og deilig lyocell. T-skjorten har en klassisk avslappet passform og kan brukes året rundt. kommer i to farger, white og rose.
228756-99

Tilbud

BRUUNS BAZAAR
Lucille Loewe Vest Camel
Blazer vest med belte i midjen. Perfekt over en skjorte eller som en vest med matchende Lucille Leoni-shorts.
228772-102

Tilbud

MUNTHE
Raita Camel
Kul strikkegenser i blanding av økologisk bomull. Denne stylen har lange puffermer med bred ribb i enden, striper på brystet og ryggen og en fin detalj med knapper på skuldrene og dusker foran. Vanlig passform og relativt høy hals med ribbekant. 
228863-102

Tilbud

TRICOT
Summer Pointelle Sweater Caramel
Vårens kuleste bomullsgenser er kommet i 3 farger, blå, brun og offwhite. Lekker Pointelle-strikket genser som er vid og stor i modellen. Lange ermer som kan brettes opp og kan styles med en høy jeans og sneakers. Rund hals og ribbestrikket cuffs for ekstra en ekstra chunky look.
228087-109