Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Dressbukser & Penbukser

Deguy ar bestandig vært god på å kle opp foretningskvinnen. Vi har derfor et godt sortement dressbukser og penbukser for dame. Flere av modellene har også tilhørende blazer. Man kan da mikse og matche draktene, leke med skjorter, bluser og t-skjorter inni, eller gå for et mer cashual uttrykk ved å bruke en penbukse / dressbukse til sneakers og en enkel overdel. Se gjennom vårt flotte utvalg av dressbukser til dame og ta gjerne også en titt etter tilhørende dressjakker i kategorien Jakker i menyen.

Visning
Sorter
CAMBIO Flower Techno Stretch Black

Flower Techno Stretch er en elegant dressbukse med god stretch fra Cambio. Buksen har høyt liv med et dekorativt strikk i midjen. Den er flared med sydd press og har stikklommer med glidelåslukking samt passepoilerte baklommer. Dette er den ultimate penbuksen som kan brukes med både sneakers og pumps. Style den til fest med en delikat topp eller med en skjorte og blazer til jobb.

230215-99
Fra:
CAMBIO France Pin Stripe Black

France Pin Stripe er en klassisk og tidløs dressbukse med pinstriper fra Cambio. Buksen har høyt liv med beltehemper, stikklommer og to passepoilerte lommer bak. Buksen er flared og kommer i full lengde. Style buksen med sneakers og en oversized skjorte til hverdags, eller med loafers og dressjakke til jobb og fest. Perfekt dressbukse som passer til enhver anledning.

230216-99
Fra:
CAMBIO Alva Wool Subs Black

Alva Wool Subs er en elegant bukse fra Cambio. Buksen har høyt liv med beltehemper og vide utsvingende ben som gir en sofistikert look. Buksen lukkes med knapp, krok og glidelås for en sikker passform. Alva har sidelommer og passepoilerte baklommer. Den faste, elastiske stoffkvaliteten sørger for komfort og bevegelsesfrihet gjennom hele dagen. Buksen er stor i størrelsen, så her anbefaler vi å gå ned en størrelse. Alva er en perfekt bukse for en tidløs og stilfull garderobe.

230214-99
Fra:
CAMBIO Farah Long Superstretch Black

Farah Long er en klassisk og tidløs dressbukse fra Cambio. Buksen har høyt liv med beltehemper, stikklommer og to passepoilerte lommer bak. Buksen er lang, flared med sydd press og har god stretch. Style buksen med sneakers og en oversized skjorte til hverdags, eller med loafers og dressjakke til jobb og fest. Perfekt dressbukse som passer til enhver anledning.

230211-99
Fra:
CAMBIO France Cropped Jersey Brushed gold

"Let the glam sparkle" med France Crooped Jersey fra Cambio. Buksen har høyt liv med beltehemper, stikklommer og to passepoilerte baklommer. Det elegante gylne stoffet skaper et glamorøst festlig utseende og stretchen sikrer komfort og perfekt passform. Buksen er ankellang og normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230212-599
Fra:
CAMBIO Faith Punto Jersey Black

Faith Punto Jersey er en elegant og feminin penbukse fra Cambio. Buksen er ankellang med middelshøyt liv og strikk i midjen. Buksen imponerer med sin komfort og eleganse. Style buksen med sneakers og en oversized skjorte til hverdags, eller med loafers og dressjakke til jobb og fest. Perfekt dressbukse som passer til enhver anledning. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230209-99
Fra:
RUE DE FEMME Zoey Pants Grey Melange

Zoey Pants er en delikat dressbukse i en behagelig stretch-kvalitet fra Rue De Femme. Buksen har høyt liv med stikklommer og gullknapper foran som gir en elegant touch. Den har elastisk strikk på ryggen for optimal komfort. Den kommer i en avslappet kick flare modell med full lengde. Style buksen med den tilhørende blazeren Eloise for den perfekte dress-looken. Modellen vår har på seg størrelse S. Buksen er normal til stor i størrelsen. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230259-224
Fra:
CAMBIO Faith Pocket Jersey Black

Faith Pocket Jersey er en elegant og feminin festbukse fra Cambio. Buksen er ankellang med middelshøyt liv og strikk i midjen. Buksen imponerer med sin komfort og eleganse. Blikkfanget er det delikate mønsteret med lurexdetaljer og den skinnende knappen på frontlommene. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230210-99
Fra:
CAMBIO Renira Long Black

Renira Long fra Cambio er en delikat og klassisk sort dressbukse med smal passform. Buksen har høyt liv med lommer foran og skjulte baklommer, beltehemper og glidelåslukking. Buksen har god stretch og er normal i størrelsen. Style den med skjorte og dressjakke til jobb eller en enkel t-skjorte og sneakers til hverdags.

230290-99
Fra:
CAMBIO Krystal Toffee

Krystal er en sporty og elegant dressbukse fra Cambio. Buksen har middels høyt liv med beltehemper, stikklommer og passepoilerte baklommer. Den er ankellang med press og oppbrett nederst. Style buksen med sneakers og en oversized skjorte til hverdags, eller med loafers og dressjakke til jobb og fest. Perfekt dressbukse som passer til enhver anledning. Denne buksen er stor i størrelsen så her må man ned en størrelse.

230023-357
Fra:
CAMBIO Krystal Black

Krystal er en sporty og elegant dressbukse fra Cambio. Buksen har middels høyt liv med beltehemper, stikklommer og passepoilerte baklommer. Den er ankellang med press og oppbrett nederst. Style buksen med sneakers og en oversized skjorte til hverdags, eller med loafers og dressjakke til jobb og fest. Perfekt dressbukse som passer til enhver anledning. Denne buksen er stor i størrelsen så her må man ned en størrelse.

230023-99
Fra:
NEO NOIR Alice Suit Pants Black

Alice Suit Pants fra Neo Noir er en stilig dressbukse som er lett og kle opp og ned etter behov. Buksen har lange, vide ben, høy midje med beltehemper og lommer i siden. Dette er en klassisk dressbukse du kan bruke både til hverdags og fest.

230180-99
Fra:
Lenker
Min side