Skip to main content
Til toppen
Nytt kjolemerke - Osmine af Nor
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering
Kanskje Norges beste kundeservice

Munthe

I 2014 ble merket relansert av gründer og kreativ leder Naja Munthe under navnet MUNTHE. Munthe sine kolleksjoner kan lett gjenkjennes gjennom sin kunstneriske, entusiastiske og kontrastfylte karakter.

Visning
Sorter
MUNTHE Gully Socks Pink

Gully Socks fra Munthe er den perfekte kombinasjonen av komfort og stil. Sokkene er laget i en myk bomullsblanding og har et all-over Munthe-logo-trykk som er perfekt for å gi antrekket et lekent og unikt preg. Sokkene kommer i one-size og med sitt elastiske ribbestrikkede design tilpasser de seg foten din og gir en behagelig passform.

229983-60
Fra:
MUNTHE Greek Shirt Rose Rose

Greek Shirt fra Munthe er en trendy og unik skjorte i 100% silke. Skjorten har ståkrage med v-hals, kneppelukking øverst og 3/4 lange ermer. Den kommer med et kult sommerinspirert print som skaper en edgy look. Bruk skjorten til hverdags med et par vide linbukser og loafers, eller med en shorts eller miniskjørt for den perfekte ferie-looken. Skjorten kommer i en avslappet fasong og er normal til stor i størrelsen. Modellen vår er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229984-68
Fra:
MUNTHE Gully Socks Blue

Gully Socks fra Munthe er den perfekte kombinasjonen av komfort og stil. Sokkene er laget i en myk bomullsblanding og har et all-over Munthe-logo-trykk som er perfekt for å gi antrekket et lekent og unikt preg. Sokkene kommer i one-size og med sitt elastiske ribbestrikkede design tilpasser de seg foten din og gir en behagelig passform.

229983-40
Fra:
MUNTHE Gaming Skirt Kitt

Gaming Skirt er et stilig plissè skjørt fra Munthe. Skjørtet er midi-langt med et behagelig strikk i midjen og med et all-over-MUNTHE-logo-trykk. Gaming Skirt er et trendy skjørt som er laget av resirkulert polyester, noe som gjør det både bærekraftig og lett. Style det med en vakker bluse til festen eller med et par Munthe sokker og t-skjorte til hverdags-looken. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse 36. Skjørtet er normalt til stort i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229982-81
Fra:
MUNTHE Greek Blouse Ivory

Greek Blouse er en vakker blonde bluse fra Munthe. Blusen har rund hals, knapper og hullmønster. Den har en avslappet passform med trekvart lange voluminøse ermer. Greek Blouse er laget i 100% økologisk bomull, noe som gjør den bærekraftig og stilfull. Dette er blusen som passer enten du skal kle deg opp eller ned, et tidløst og allsidig tilskudd til garderoben. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse 36. Blusen er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229981-9
Fra:
MUNTHE Urilanca Dress White

Urilanca Dress fra Munthe er en vakker kjole med nydelige blomsterapplikasjoner i transparent stoff. Kjolen har rund hals og korte puffermer, og er ankellang med en voluminøs skjørtedel. Den kommer med en tilhørende nude-farget underkjolen som gir en perfekt kombinasjon av stil og komfort. Med sitt unike design og elegante utseende er Urilanca en vakker tilføyelse til sommergarderoben. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229918-10
Fra:
MUNTHE Underwing Dress Blue

Underwing Dress er en knelang omslagskjole i økologisk bomullsblanding fra Munthe. Kjolen har korte puffermer, knyting i midjen og sidelommer. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229917-40
Fra:
MUNTHE Unit Dress Ivory

Unit Dress er en vakker kjole fra Munthe, laget av en luksuriøs blanding av resirkulert polyester og silke. Kjolen er ankellang med rund hals og korte ermer med rynkedetaljer på skuldrene. Den kommer i et vakkert blomsterprint som garantert vil tiltrekke seg oppmerksomhet. Dette er kjolen som er perfekt for enhver sommeranledning, enten du skal på hagefest eller i et bryllup. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

229916-9
Fra:
MUNTHE Jimmylane Dress Green

Jimmylane er en vakker, brodert midi-lang omslagskjole i 100 % økologisk bomull fra Munthe. Den har korte puffermer, v-hals, normal passform og søte detaljer. Modellen er 176 cm og har på seg størrelse 36.

229738-30
Fra:
MUNTHE Jita Dress Ivory

Jita Dress er en feminin omslagskjole i et vakkert blomsterprint fra Munthe. Kjolen har v-hals, korte ermer med puff og omslagsbånd i midjen. Den kommer i en økologisk bomullsblanding og er middels lang. Modellen er 180 cm og har på seg størrelse 36.

229737-9
Fra:
MUNTHE Jazzy Dress Blue

Jazzy Dress er en feminin knelang kjole med normal passform fra Munthe. Kjolen har glidelås i ryggen, korte, flagrende ermer og herlige stoffdetaljer. Modellen vår er 176 cm høy og har på seg størrelse 36.

229736-40
Fra:
MUNTHE Joudy Dress Ivory

Joudy Dress er en feminin og knelang kjole med et vakkert trykk fra Munthe. Kjolen har rund hals, lange ermer og strikk i midjen som gir en fin passform og fremhever midjen. Kjolen har en normal passform og er perfekt både til formelle og uformelle anledninger, og kan enkelt styles med høye hæler eller sneakers avhengig av anledningen. Modellen er 172 cm høy og har på seg størrelse 36.

229735-9
Fra:
Lenker
Min side