Skip to main content
Til toppen
Kanskje Norges beste kundeservice?
Åpent kjøp i 14 dager
Rask levering med DHL eller Bring
Betal med Klarna, Vipps eller kort

Munthe

I 2014 ble merket relansert av gründer og kreativ leder Naja Munthe under navnet MUNTHE. Munthe sine kolleksjoner kan lett gjenkjennes gjennom sin kunstneriske, entusiastiske og kontrastfylte karakter.

Visning
Sorter
MUNTHE Jikolaz Tee Rose

Jikolaz er en stripete t-skjorte i 100% økologisk bomull fra Munthe. T-skjorten har rund hals og albulange ermer med puff. Dette er en klassisk t-skjorte som passer både til fritids-looken eller til den sofistikerte kontor-looken. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230582-68
Fra:
MUNTHE Kaikai Dress Ivory

Kaikai Dress er en halvlang kjole med et vakkert mønster i 100% silke fra Munthe. Kjolen er designet med elegante små rysjedetaljer ved halsen og midjen. Den har vide ermer med en liten puff og kommer i en avslappet passform. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230584-9
Fra:
MUNTHE Carson Skirt Ivory

Carson Skirt er et elegant skjørt fra Munthe laget av 100 % silke. Skjørtet er langt og har skjult strikk i midjen. Carson kommer med et vakkert blomsterprint på offwhite base. Modellen er 176 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230583-9
Fra:
MUNTHE Kurassu Top Rose

Kurassu Top fra Munthe er en bluse med et vakkert mønster, designet med rysjedetaljer på skuldrene og på brystet. Blusen har korte ermer og en splittet hals med elegant knappelukking. Blusen kommer i en avslappet passform og er god i størrelsen.Se størrelsesguiden nedenfor, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230581-68
Fra:
MUNTHE Kecea Top White

Kecea Top er en supersøt bluse fra Munthe. Blusen er designet med elegante rysjedetaljer ved skuldrene, halsen og brystet. Den har en normal passform med løse korte ermer. Se størrelseguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230580-10
Fra:
MUNTHE Jisalanke Dress Mix

Elegant omslagskjole, med vakkert blomsterprint fra Munthe. Kjolen er laget av en blanding av cupro og økologisk bomull. Denne figursydde kjolen har albuelange ermer med en liten puff og elegant knytebånd i midjen. Modellen er 177 cm og har på seg størrelse 36. Munthe tar sikte på å produsere med "minimum waste" i tankene. Dette betyr at hver style har små forskjeller i hvordan mønsteret er plassert da kjolene er klippet ut fra en stor rull med dette nydelige printet. Alle styles av denne kjolen er derfor unike.

230449-116
Fra:
MUNTHE Eileen Pant White

Eileen Pant fra Munthe er en elegant blondebukse med et vakkert blomsterprint. Buksen har høy midje, beltehemper og sidelommer. Buksen har normal passform med lange vide ben. Den øverste delen av buksen er fòret, noe som gir ekstra komfort. Style buksen med den tilhørende blusen Moskva for den perfekte sommer-looken. Modellen er 177 cm og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230450-10
Fra:
MUNTHE Moskva Top White

Moskva Top er en elegant bluse med blomster og blonder fra Munthe. Toppen har rund hals med zigzag-detaljer på ermene, halsen og nederst. Style toppen med den tilhørende buksen Eileen for den perfekte sommerlooken. Modellen er 177 cm og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230451-10
Fra:
MUNTHE Melanie Dress Navy

Melanie Dress fra Munthe er en romantisk kjole med lekre detaljer. Kjolen har dyp V-utringning og vide halvlange ermer. Kjolen har markert midje og skjørtedelen er A-shaped noe som gir en flatterende silhuett. Melanie har vakre zigzag-detaljer rundt midjen, ermene og halsen og er laget av en myk tencel blanding. Kjolen lukkes med glidelås i nakken, og har praktiske lommer i sidene. Dette er en allsidig kjole som passer like godt til hverdags som til spesielle anledninger. Modellen er 175 cm høy og har på seg størrelse 36. Kjolen er normal i størrelsen. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230448-46
Fra:
MUNTHE Melinis Dress White

Melinis Dress er en vakker halvlang blondekjole fra Munthe. Den vakre kjolen har rund hals, lange voluminøse ermer og praktiske sidelommer. Den har markert midje og glidelåslukking bak som gir en flatterende silhuett og en enkel måte å ta kjolen av og på. Melinis er designet med elegante blomsterblonder og zigzag-detaljer på ermene, halsen og nederst på skjørtedelen. Modellen er 178 cm høy og har på seg størrelse 36. Kjolen er normal i størrelsen. For å finne den perfekte størrelsen, se vår størrelsesguide nedenfor, eller ikke nøl med å kontakte kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Melinis Dress er et allsidig plagg som passer perfekt for både formelle og uformelle anledninger, og vil utvilsomt legge til en elegant touch til garderoben din.

230447-10
Fra:
MUNTHE Montenegro Blouse Ivory

Supersøt bluse fra Munthe med nedfallende skuldre og elegante rynkedetaljer på ermene. Blusen er designet med klassisk krage, lange ermer og en delvis knappestolpe. Den kommer i en avslappet passform og er laget av 100% viskose. Modellen vår er 160 cm høy og har på seg størrelse 34. Blusen er normal til stor i størrelsen. Se størrelsesguiden under, eller kontakt kundeservice hvis du er usikker på hvilken størrelse du bør velge.

230443-9
Fra:
MUNTHE Marming Skirt Mix

Marming Skirt fra Munthe er et vakkert plissert skjørt med hvit bunnfarge og blomstermønster i varierte farger. Skjørtet er knelangt og har elastisk linning med Munthe-logo. Superelegant skjørt som passer perfekt både til hverdags og fest. Skjørtet har normal størrelse. Modellen er 178 cm høy og har på seg størrelse 36. Se størrelsesguide under, eller kontakt kundeservice om du er usikker på hvilken størrelse du bør velge. Munthe tar sikte på å produsere med "minimum waste" i tankene. Dette betyr at hver style har små forskjeller i hvordan mønsteret er plassert da skjørtet er klippet ut fra en stor rull med dette nydelige printet. Alle styles av dette skjørtet er derfor unike.

230445-116
Fra:
Lenker
Min side